Оце мій списочок тих хто сподобався найбільше. Норвегія Австрія Данія Німеччина Франція Нідерланди А щодо першого місця то я за Данію, Австрію, Нідерланди, і певно таки Франція. Італія чомусь не запам'яталася ...
Погоджуюсь, скачаю заатра зіпархівом всіх і буду слухати. А Нідерланди згадала, що Nickelback нагадали чомусь. Мої фаворити Франція, Данія і Сербія. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
дівчата, шось в нас неправильні фаворити там же ж Кіпр і Ізраїль по букмекерах)) а нам вікінги, рокери і ніжні французи з італійцями подобаються)
Я п'ятірки і Португалії теж не бачила. Вони мені "запали" на нашому нацвідборі. Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
А Болгарія мені подобається, але щось нагадує минулорічний виступ . До речі, цікаво подивитись , які пісні попахують плагіатом. Минулого року потім бачила такий список в неті. Думаю, що Німеччина, Італія будуть в десятці. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
там довгеньке те оголошення буде,але завжди цікаво хто кому скіки дасть) як думаєте наші "любі" сусіди москалики нам шось дадуть?) --- дописи об"єднано, May 13, 2018 --- слабенько, ніхто нам шось нічо не дає але то бали журі, може глядачі більше дадуть.