Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Куди пройшли? Вони всі їхали без конкурсів, просто тому, що мали гроші, аби собі оплатити все.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша мені Альша на Ванессу Параді ззовні схожа. і всю трансляцію цікавило хто батько цієї Собко, що Савік так про нього розпитував?
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Ой дівчата насміялася поки тут читала ваші дописи Настрій піднявся на весь день А якшо по темі,та Альоша не самий поганий варіант,а мені сподобалась Злата та Мія,Березовський симпатюлька, пісню іншу б заспівав,ржала немогла коли Козловський навіть в 10 не попаві інші ті шо так надривалися,Кравчук аж Данилка пісню співав,і то не помогло
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша У Березовського дуже сильний оперний голос, я вболівала за нього. А Альоша, то більш екстравагатніше ,але мало надії на перемогу,ще й псевдонім якийсь маланський:8:,щодо Лазаровича- то я вперше про нього почула ,коли заговорили про Євробачення.Навіть ті ,які були переможцями "Шансу" не оправдали надії:confused:,, крім Березовського ,може то я так відстала від сучасності...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Я не писала, що вони пройшли на конкурс, я писала, що вони пройшлу ту кухню Євробачення, бо були там і самі то пережили.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша ой дяуцю, слухаю Кохловського.......:shutup: кошмар, точно намекав...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Послухала всіх Козловський-ну ТАкого я навіть не чекала.... Лазаревич-ну голос вокальний і все, аж з надривом трохи.. Оті Дезл дрімс взагалі кушмар. ЛЕвицький-ну це якийсь клоун,чи що? То він рахує, що він відспівав? Бо в мене було враження, що його вдарили в одне місце і йому дуже боляче і він так пропіщав... Всі ті фабриканти теж ніякі.Мені раніше так Еріка подобалася, має гарний голос, а тут з таким курдупликом і її навіть не чути було...Ель Кравчук виглядав на фоні всіх таким дядьком, смішно Про то, як він співає навіть не кажу. Мія гарно співала, щось є в тому. Ну і ця... Альоша(якось ім'я навтіь писати дивно)-серед них всіх виглядала досить таки непогано,свіжо і не стандартно. :eek:,не знаю про кого ви говорите, але той Березовський, що я слухала якийсь ніякий, може хіба треба було цілу пісню послухати... Ще згадала,Закльопки-. нема слів...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша передивилась ще раз: Козловський мені огидний сам по собі чомусь, мене від нього тіпає як від того, коли нігтем по дошці пройтись.. бррр... Лазарович - ніби щось там співає, але зневажаю його за отой скандал і нюні, які він розпускав перед януковичем, ну і звісно за якусь таку підступність. І пісня якась банальна. ті, що співають "не журись" - взагалі дивуюсь, як їх туди запустили матіас -ще дитина, так як і більшості фабрикантам - ще вчитися Закльопкам до всього ще англійську треба вивчити Березовському слоник на вухо наступив Розенфельд - непогано співає, але їй ще треба голос поставити Шаніз - їй теж треба толкового викладача Барских - дратує (я взагалі не розуміє сучаних "зірок") Левицький попозорив Львів Мія - теж треба викладача ставити голос, дані має Дезел Дрімс косять під український Депеш Мод - але лише косять Собко - теж треба вчитися, але попереднім дівчатам програє Злата - потужний голос, теж виставити професійно треба Міра - не сподобалась взагалі За Валевську говорила, ховається перед попередніми дівчатами Войс - не вміє співати І Кравчук попозирвся на фоні тих молодих всіх Альоша - хороша англійська, колорит, і відчувається що хтось займався нею і піснею теж
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша мені здається ,на євробаченні шонайменше треба виставлятися з англомовними піснями. хіт повинен "брати "як музикою так і словами . Ну а як вам тезис, що більший відсоток перемог за чоловіками, бо жіноча стать активніша у голосуванні?
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша мені вона теж сподобалася, але таке враження,що ця пісня-десь "здерта" з маловідомих рокових балад 70-х років.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Тільки що чула по ТБ, що пісня визнана плагіатом. Так що результати будуть переглядати
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша о, це Ви гарно зауважили, мабуть і мої відчуття у тому, що піснею "займалися" недивні
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Але то ще щось буде... Бачу ще Лазаровича пропхають,або ще чого доброго Козловського...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша аааа, не думай навіть про таке! та якби його осучаснили, пісня якась би була цікавіша, англійською співав то ще нічого, що не кажи, він таки співає, не те, що Козлик
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша та він-то співає, але ну нема там душі, нема чогось такого особливого,щоб так чіпляло.З ним нам точно нічого не світить. Якусь би з тих дівчат-Мія,Злата, або Альошаsuicide
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша та ну,шо серйозно??на мою думку та пісня найбільше пасує для євробачення....всі ніби непогано співали,але не було якого драйву,так шоб мурашки пригали...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Я б не сказала, що аж такий вже дуже плагіат... в нас взагалі мало що можна не плагіатом назвати.. Дивіться, яка краса! Я ж кажу - кабаре-дует "Академія"
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Особисто мені дуже сподобалась Злата Огневич і пісня для Євробачення досить класна, а от у Альоші якогось драйву ну не вистачає і все.