Ялинки, ялинкові прикраси

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Лянка, 17 Грудень 2009.

1. Лянка

Лянка Well-Known Member

Відповідь: Ялинки, ялинкові прикраси

Сосна то не ялинка та й не подобаються мені сосни

2. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Ялинки можна прикрашати чим завгодно:)
    наприклад:

іграшки з макаронів

3. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Вибачте, якщо я зараз кого ображу, але мене страшенно дивує і обурює ОТАКА позиція!!! Давайте тепер і на дні народження квітів не будемо дарувати живих, а тільки штучні! І давайте перестанемо їсти картоплю чи м"ясо - бо ж то заради невеликого задоволення, а воно ж так довго росло!!! Та ми ж цивілізовані люди! Та ж для цього є спеціальні господарства, в яких спеціально до нового року вирощують ялинки. Не купляйте у варварів на базарі, купляйте на господарствах! Але так категорично усіх переконувати, що жива ялинка вдома - то ая-яй - ви мені вибачте!

4. Лянка

Лянка Well-Known Member

Але при теперішніх цінах на живі ялинки, як не крути буде вигідніше купити штучну.
    Поступово тема переростає в дебати , що краще і наїзди одне на одного.
    Давайте обговоримо де краще придбати, чи то штучну, чи то живу ялинку.

5. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У новинах. Львівських. Інформацію лиш пошукати. ;)
    У будь-якому разі я проти штучних. Краще вже тоді ніц не ставити, ніж труїтися штучною.
    У вас місцевість трохи інша.

7. natorella

natorella Well-Known Member

як вам така ялиночка-іграшка
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    звідси

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Не знаю, чи є спеціально вирощені, але чула, що на продаж мають йти ялинки, які залишаються після прорідження: висаджують їх густо, а потім частину зрізають. У всякому випадку, колись саме такі деревця віддавали на підприємство мого тата.

Мене от завжди добиває, коли піднімається така паніка перед новим роком через 10-15-річні деревця, а того, що цілий рік масово вирубують старі дерева, якось ніби ніхто і не бачить.
    Є у нас улюблене місце в Карпатах, буваємо майже кожного року, так от там кожних 10-15 хвилин через міст їдуть вантажівки зі щебенем і деревом, страшно дивитися. І взагалі, ніж здіймати такі хвилі та робити вигляд, що йде полювання на браконьєрів, можна було би вже давно відкрити розсадник ялинок (за моєї пам"яті вже років 10 "воюють" з незаконним вирубуванням, за той час якраз би ялинки підросли).

9. Лянка

Лянка Well-Known Member

Власне, що такі ялинки ще потрібно пошукати, наша влада ще не дійшла до того, щоб відкривати ялинкові ярмарки. Хіба бігати по Львову і шукати вантажівку з ялинками, але то голка в копиці сіна.

10. poputochka

poputochka Well-Known Member

Дівчата, SOS, як зробити сніжки з вати, щоб не розвалились? Завтра в садочку свято, дали завдання принести по дві сніжки. Може в когось є якісь ідеї?

11. Alias

Alias Well-Known Member

Може ту кульку легенько вкрити ПВА розбавленим з водою і присипати мілко порізаним дощиком?

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

або ниточками білими чи срібними обмотати?
    а ще якось фольгу кухонну можна використати. Чиобовязково з вати?

А девеликий вибір бамбульок-лампочок з розумними цінами?

13. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

У нас в субботу детский праздник, будет 7 деток. Очень нужна пушистая живая сосенка. Подскажите, кто видел во Львове, кто знает - где искать? Куда ехать? Очень надо!

Почему не искусственная? Потому что я против китайского шлака. Тем более для своего ребенка.
    По-поводу живой - сразу вспоминаю сериал "Друзья" и Фиби, которая страдала как раз по этому поводу. Так ей объяснили, что у елочек тоже есть свое предназначение в жизни. Её срубили чтобы она принесла радость и счастье маленьким деткам. Это елочкин звездный час.

Мы же в семье давно отдаем дань живой природе. Веточку ставим в воду и пытаемся садить весной:)

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

З понеділка вже почали продавати ялинки, а найбільший вибір завжди біля привокзального базару, так що може там і знайдете.

---------- Додано в 09:00 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

Бамбульки - магазин склодзеркального на Балабана, краківський базар, там і лампочки можна приглянути. Минулого року найдешевші скляні кульки були у першому ж сувенірному магазині (з лівого боку, якщо спускатися сходами через старий вхід з Клепарівської). А найдешевші лампочки мабуть будуть у магазині "по 2 гривні" на стрийському базарі і на Франка поруч, але поки що їх не завезли, та і якість невідомо яка у них буде, зате там ще найдешевші гірлянди (дощик): вужчий - 2 грн за 3 м, ширший - 3 грн.

15. Рибка

Рибка Well-Known Member

Поділіться цінами на ялинки.
    На Санта-Барбарі (вчора питала) голубі ялиці і ялинки 1.20м-1.40м коштують 50-80 грн.

16. Candygirl

Candygirl New Member

А причому тут одне до іншого, браконьєрство процвітає, і на базарі тільки пару продавців мають дозволи, все інше незаконна вирубка.

17. Milka

Milka Moderator

Останнє редагування: 25 Грудень 2009
  18. sofcja

sofcja Member

ми і ялинку і іграшки і багато іншого купуємо в кривчицях на гуртівні (біжутерія, книги з квітникарства, посуд, постіль, рушники, картини, свічки і багато іншого)
    це вул. Богданівська, номера не памятаю.
    ціни там значно низчі і плюс поруч гуртівня квітів, меблів, техніки є.
    маршрутка близько. машиною - добиратись просто супер!
    ялинки в них були ще недавно. але вже з місяць не заходила. люблю там сувенірчиками-презентами затарюватись....

19. Alias

Alias Well-Known Member

Купили сьогодні сосну, 2м.70 см.Струнка, пахуча,зелена, просто красуня.Привезли аж додому.Все задоволення 120 гр

20. Відповідь: Ялинки, ялинкові прикраси

а ми у п’ятницю ввечері купили на Шуварі ялицю-3,50м висоти, і дуже широка та пишна всього за 100грн))):girl_cool: