Якщо коханий-мамин синочок?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 14 Липень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок?

В мене до не так давно була схожа ситуація тільки в ролі свекрухи була теща і зять казав проти того що каже теща не тільки тому що вона була неправа а щей тому що вона надто «помагає» нам своїми порадами. Нажаль, тут нема ніякого іншого вирішення проблеми як з вашого боку зрозуміти що вона його мама і то ніде не дінеться а з його, що ви його жінка і в першу чергу треба робити так аби було добре для вас обох. Ось так. Як в вашій ситуації вам робити, тобто які методи обирати не скажу бо ви самі краще знаєте свою свекруху і свого чоловіка, але якщо хочете спокою то треба аби хтось уступав. В нашій ситуації це найчастіше роблю я.

2. dasha

dasha Well-Known Member

Є в мене коліжанка, в якої свекруха періодично промиває мізки сину, що та вийшла за нього по розрахунку, їсти готувати не хоче хоча в неї добрячий токсикоз і взагалі така сяка то не те сказала, то не так глянула. І що найгірше, що її благовірний вірить мамуні, щиро розстроюється і тріпає нерви моїй подрузі з"ясовуючи стосунки. А вона терпить. То я думаю що жити з маменькиним сином можливо тільки маючи отаке ангельське терпіння, бо особисто я послала б давно і мамашу і синка ще до весілля. Мене тут аж тіпає тільки як вона то все розказує:girl_cray::girl_cray::girl_devil:

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну та так, нас то може тіпати бо нам збоку краще видно що в них не так, але вона чомусь терпить, може знає що то тимчасове онті його наїзди?

4. Wariatka

Wariatka New Member

То все, що ви пишите і 1 відсотку не має в порівнянні із моєю ситуацією.
    Мій тепер уже чоловік (певно нажаль) навіть які купувати макарони дзвонить мамі :girl_crazy:
    Як одружилися я була на 5 місяці вагітності, на 7 він із мамою, татом і братом поїхали на море!!!!!!!!!!!! Я залишилася сама, нормально?
    Що ще коментувати? От мамочка влаштувала медовий місяць із синочком. Аргоментуючии поїздку тим, що синочок такий бідненький, "відірваний від цивілізацій", висмикнутий із сім'ї в 17 років (почали жити разом) цитата.
    А що він проти моєї мами каже: щоб навіть не сідала на МІЙ диван (той, що його батьки подарували на весілля) кожен день дзвонючи і запитуючи - а як ви дивитеся телевізор, чи твоя мама не сидить на МОЄМУ дивані? Про те, що я від своєї тільки глупостей набираюся думаю не варто говорити......... а ще вибір мені поставив - або він, або моя мама (з умовою взагалі мені із нею не спілкуватися, не дзвонити). Нормально? Нагадаю. Я на 7 місяці.

5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А, нецензурне слово, якого художника ви за нього такого заміж виходили? :girl_impossible::girl_mad:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну пробачте, на 7му місяці вагітності від нього ж! А де очі були до того?я таког не розумію...різні можуть бути недоліки,щось вилазить після шлюбу, але отаке мусить бути від початку.Просто часто очі чимось засліплені....

7. Wariatka

Wariatka New Member

от саме тому, що засліплені.........

8. Vittoriya

чим???

з таким відношенням....

9. Wariatka

Wariatka New Member

отож........

10. Vittoriya

і вам отак подобається жити? з думкою,що на жаль...одруження це не якісь жарти,тимчасовий спосіб життя під настрій...треба ж добре пізнати людину перед таким важливим кроком..Бо жити потім отак все життя через силу з тою людиною...

11. Wariatka

Wariatka New Member

От тільки тепер не подобається. Раніше не так було......... ніби

12. dasha

dasha Well-Known Member

М-да, Катя, Сльожний случай. Ну але він ще молодий зелений, ще набереться розуму може. А диван не його, а ваш спільний, то скажи, що мама сидить на твоїй половині:girl_crazy:. Що можу сказати зараз для тебе найголовніше - то мацьопство в твому животику, навіть якщо у вас не складеться, твоя мама і мацьопство завжди лишуться з тобою - це дві найважливіші особи в твому житті.:d25: А чоловіка постав на місце, ти так само маєш право балакати з мамою, як і він. Навіщо сваритись через батьків, у вас своя сім"я йому треба думати за дитинку. А взагалі є хороше кіно kino-live.org - драми - "наркоз". Там дуже гарна суть- що твоя мама найголовніша і завжди хоче добра, маму треба слухати. І ніхто навіть коханий чоловічок не вправі тобі заборонити балакати з нею:girl_smile:
    Маруся-мама права нам видніше, але і тяжче судити в чужу сім"ю не залізеш. Ви ж любите один одного, намагайтесь найти якийсь компроміс, ну що доброго буде як розійдетесь через такі дурні сварки:girl_cray:

13. Wariatka

Wariatka New Member

Дякую. І я не хочу розлучатися. Те, що молодий - то точно, на 3 роки молодший за мене. А іноді хочеться втікти із мацьопством в животі і ніколи не згадувати про цей жах.

14. Vittoriya

ну це як на мене вже трохи перебір.Спілкуватися-так, ніхто й не може заборонити,та й нащо? Але я не можу згодитися,що треба у всьому маму слухати.Мама хоче добра,так.але іноді тим добром може лише гірше робити для іншої сім'ї.Тому таки краще жити своєю сім'єю і своїми проблемами і нікого в то не вмішувати.А так просто спілкуватися з мамою звичайно треба.

15. dasha

dasha Well-Known Member

Я з вами згодна то залежить від ситуації. Я просто процитувала, випадок з кіно:girl_smile:

16. Wariatka

Wariatka New Member

Я і не кажу про слухання моєї мами в усьому.

17. dasha

dasha Well-Known Member

Знайди собі + в тому що чоловічок на морі. По перше не треба тобі вагітній шкваритись під тим сонцем. Краще сходи з коліжанками в аквапарк, на чайок. Зробіть собі такі " дівочі посиденьки" на природі. Поговоріть про якісь приємні теми он тобі скоро родити полазьте подивіться щось для мацьопи. Хоч в нас це не прийнято, але я не забобонна, останні місяці не вилазила з дитячих магазинів.:girl_smile::girl_smile:

18. Wariatka

Wariatka New Member

Та саме цем і займаюся. А на море і не збиралася їхати. А мама його влаштувала медовий місяць із синком. Кому б із вас, дівчата, було б приємно місяць після одруження, щоб чоловік їхав кудись. І яка тут різниця - вагітна чи не вагітна? Аргумент чоловіка - мій тато також одразу після весілля кудись там за кордон поїхав............. ну і я тут до чого до тата? Чи має бути все так само, як в його сім'ї? Просто мене поставили перед фактом і все, навіть не запитавши, ще і звинувативши в тому, що от я отримала штамп і тепер права качаю........ часно кажучи так боляче, але знала б - тільки дізнавшись про вагітність втікла б.

19. Vittoriya

чесно? мені вас просто шкода..я не знаю добре,яка там у вас ситуація, але чи нормально,коли чоловік себе так поводить? скільки йому років?чому ви разом не поїхали? ви ж вагітна,вам треба набиратися позитивних емоцій,відпочивати,набиратися сил.А де гарантія,що він не піде кудись, як ви дитинку народите? Вже краще самій виховувати дитину,аніж терпіти таке відношення..(це суто моя думка)

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ні, ну втікати - то не вихід. Тим більше, ви пишете, що старші, значить маєте буди розумнішими. Ваше сімейне життя тільки почалось, хоча старт і невдалий, проте все в ваших руках. Мама для нього завжди залишиться мамою, і головним авторитетом, то такий тип людей, тому псувати з нею стосунки не варта. Можливо по приїзді спробуйте налагодити з нею стосунки, сходіть разом на закупи для її майбутнього онука, на каву. Не рухайте тему моря. А чоловікові розкажіть як ви за ним сумували, послухайте разом рухи дитинки...Можливо так ви згладите ту напругу в сім"ї.
    Цікаво от, а які відносини між вашими мамами? Вони знайомі між собою?