Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? В мене до не так давно була схожа ситуація тільки в ролі свекрухи була теща і зять казав проти того що каже теща не тільки тому що вона була неправа а щей тому що вона надто «помагає» нам своїми порадами. Нажаль, тут нема ніякого іншого вирішення проблеми як з вашого боку зрозуміти що вона його мама і то ніде не дінеться а з його, що ви його жінка і в першу чергу треба робити так аби було добре для вас обох. Ось так. Як в вашій ситуації вам робити, тобто які методи обирати не скажу бо ви самі краще знаєте свою свекруху і свого чоловіка, але якщо хочете спокою то треба аби хтось уступав. В нашій ситуації це найчастіше роблю я.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Є в мене коліжанка, в якої свекруха періодично промиває мізки сину, що та вийшла за нього по розрахунку, їсти готувати не хоче хоча в неї добрячий токсикоз і взагалі така сяка то не те сказала, то не так глянула. І що найгірше, що її благовірний вірить мамуні, щиро розстроюється і тріпає нерви моїй подрузі з"ясовуючи стосунки. А вона терпить. То я думаю що жити з маменькиним сином можливо тільки маючи отаке ангельське терпіння, бо особисто я послала б давно і мамашу і синка ще до весілля. Мене тут аж тіпає тільки як вона то все розказує
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Ну та так, нас то може тіпати бо нам збоку краще видно що в них не так, але вона чомусь терпить, може знає що то тимчасове онті його наїзди?
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? То все, що ви пишите і 1 відсотку не має в порівнянні із моєю ситуацією. Мій тепер уже чоловік (певно нажаль) навіть які купувати макарони дзвонить мамі Як одружилися я була на 5 місяці вагітності, на 7 він із мамою, татом і братом поїхали на море!!!!!!!!!!!! Я залишилася сама, нормально? Що ще коментувати? От мамочка влаштувала медовий місяць із синочком. Аргоментуючии поїздку тим, що синочок такий бідненький, "відірваний від цивілізацій", висмикнутий із сім'ї в 17 років (почали жити разом) цитата. А що він проти моєї мами каже: щоб навіть не сідала на МІЙ диван (той, що його батьки подарували на весілля) кожен день дзвонючи і запитуючи - а як ви дивитеся телевізор, чи твоя мама не сидить на МОЄМУ дивані? Про те, що я від своєї тільки глупостей набираюся думаю не варто говорити......... а ще вибір мені поставив - або він, або моя мама (з умовою взагалі мені із нею не спілкуватися, не дзвонити). Нормально? Нагадаю. Я на 7 місяці.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? А, нецензурне слово, якого художника ви за нього такого заміж виходили?
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? ну пробачте, на 7му місяці вагітності від нього ж! А де очі були до того?я таког не розумію...різні можуть бути недоліки,щось вилазить після шлюбу, але отаке мусить бути від початку.Просто часто очі чимось засліплені....
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? і вам отак подобається жити? з думкою,що на жаль...одруження це не якісь жарти,тимчасовий спосіб життя під настрій...треба ж добре пізнати людину перед таким важливим кроком..Бо жити потім отак все життя через силу з тою людиною...
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? От тільки тепер не подобається. Раніше не так було......... ніби
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? М-да, Катя, Сльожний случай. Ну але він ще молодий зелений, ще набереться розуму може. А диван не його, а ваш спільний, то скажи, що мама сидить на твоїй половині. Що можу сказати зараз для тебе найголовніше - то мацьопство в твому животику, навіть якщо у вас не складеться, твоя мама і мацьопство завжди лишуться з тобою - це дві найважливіші особи в твому житті. А чоловіка постав на місце, ти так само маєш право балакати з мамою, як і він. Навіщо сваритись через батьків, у вас своя сім"я йому треба думати за дитинку. А взагалі є хороше кіно kino-live.org - драми - "наркоз". Там дуже гарна суть- що твоя мама найголовніша і завжди хоче добра, маму треба слухати. І ніхто навіть коханий чоловічок не вправі тобі заборонити балакати з нею Маруся-мама права нам видніше, але і тяжче судити в чужу сім"ю не залізеш. Ви ж любите один одного, намагайтесь найти якийсь компроміс, ну що доброго буде як розійдетесь через такі дурні сварки
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Дякую. І я не хочу розлучатися. Те, що молодий - то точно, на 3 роки молодший за мене. А іноді хочеться втікти із мацьопством в животі і ніколи не згадувати про цей жах.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? ну це як на мене вже трохи перебір.Спілкуватися-так, ніхто й не може заборонити,та й нащо? Але я не можу згодитися,що треба у всьому маму слухати.Мама хоче добра,так.але іноді тим добром може лише гірше робити для іншої сім'ї.Тому таки краще жити своєю сім'єю і своїми проблемами і нікого в то не вмішувати.А так просто спілкуватися з мамою звичайно треба.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Я з вами згодна то залежить від ситуації. Я просто процитувала, випадок з кіно
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Знайди собі + в тому що чоловічок на морі. По перше не треба тобі вагітній шкваритись під тим сонцем. Краще сходи з коліжанками в аквапарк, на чайок. Зробіть собі такі " дівочі посиденьки" на природі. Поговоріть про якісь приємні теми он тобі скоро родити полазьте подивіться щось для мацьопи. Хоч в нас це не прийнято, але я не забобонна, останні місяці не вилазила з дитячих магазинів.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Та саме цем і займаюся. А на море і не збиралася їхати. А мама його влаштувала медовий місяць із синком. Кому б із вас, дівчата, було б приємно місяць після одруження, щоб чоловік їхав кудись. І яка тут різниця - вагітна чи не вагітна? Аргумент чоловіка - мій тато також одразу після весілля кудись там за кордон поїхав............. ну і я тут до чого до тата? Чи має бути все так само, як в його сім'ї? Просто мене поставили перед фактом і все, навіть не запитавши, ще і звинувативши в тому, що от я отримала штамп і тепер права качаю........ часно кажучи так боляче, але знала б - тільки дізнавшись про вагітність втікла б.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? чесно? мені вас просто шкода..я не знаю добре,яка там у вас ситуація, але чи нормально,коли чоловік себе так поводить? скільки йому років?чому ви разом не поїхали? ви ж вагітна,вам треба набиратися позитивних емоцій,відпочивати,набиратися сил.А де гарантія,що він не піде кудись, як ви дитинку народите? Вже краще самій виховувати дитину,аніж терпіти таке відношення..(це суто моя думка)
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Ні, ну втікати - то не вихід. Тим більше, ви пишете, що старші, значить маєте буди розумнішими. Ваше сімейне життя тільки почалось, хоча старт і невдалий, проте все в ваших руках. Мама для нього завжди залишиться мамою, і головним авторитетом, то такий тип людей, тому псувати з нею стосунки не варта. Можливо по приїзді спробуйте налагодити з нею стосунки, сходіть разом на закупи для її майбутнього онука, на каву. Не рухайте тему моря. А чоловікові розкажіть як ви за ним сумували, послухайте разом рухи дитинки...Можливо так ви згладите ту напругу в сім"ї. Цікаво от, а які відносини між вашими мамами? Вони знайомі між собою?