Якщо коханий-мамин синочок?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 14 Липень 2009.

1. sofia

sofia миється в бані

Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок?

будете жити з його мамою, вам гаплик

2. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

До мене вчора дзвонила свекруха і такого мені наговорила що я просто в трансі...Каже до мене, що він(мій чоловік) не буде з колишньою, бо не любить її, а зі мною вона йому не дасть бути. Я просто м"яко кажучи в шоці... Ну хіба це мама? Ше й уявіть собі закрила його в хаті, поки той спав забрала його телефон і ще й колишню до хати привела. Я вже не маю сили до неї. І його не розумію (хоч кохаю і то моє саме дорожче), ну як так можна бути таким безхарактерним.Ше й уявіть собі, ми як їздили відпочивати то свекруха написала заяву що він безвісти пропавший...В мене просто нема слів...Участковий вже дзвонив до мене і сміявся з неї...Бачу що то ше шось буде...Ще й сама дома, нема навіть кому поплакатися, хоч вам поплачуся(((

3. kristas

kristas Well-Known Member

4. Персі

Персі Member

О так, чоловікові родичі - то страшне. :girl_crazy: Мені правда зі свекрухою пощастило, вона за кордоном живе. :))) Зате бабця в Україні. :) Приїде, зразу в сльози: "Сиииночку, чого ж ти так схууд... Як ти в мене жив, то ти на людину був схожий... Йоййоййой...." :) І сміх, і гріх. Та я не звертаю уваги. :) Вона на весіллях всіх своїх внуків (включно з нашим, звісно) ревіла, як на поминках. )) Шо зробиш, така людина.

5. Kiruskin

Вам справді пощастило, що свекруха за кордоном. Я би теж не звертала уваги, якби вона тільки говорила, а то вона ще й тут такі концерти витворяє. Та й практично вся родина його, але тільки з маминого боку така противна.А баба то взагалі як ураган.Їй вже купа років а бігає як дєвочка...І все їй шось не так.Вони привикли, що все має бути так як вони кажуть, а він то так не хоче. Тепер в свекрухи разом з бабою справа принципу нас розлучити...А я так просто не дамся, не на ту напали)))

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Бачили очі, що купували... (с)

Останній патрон для себе прибережіть...

7. Kiruskin

Ну пане Левандівко ваші жарти як завжди безподобні)))

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

9. levandivka

levandivka З яйцями...

А це не жарти.
    Зібралися воювати з родиною - купіть страховку і замовте місце поближче до доріжки (щоб їм зручніше квіти носити).

10. Kiruskin

Та я воювати не збираюся, я спокійна)))Тіки поставлю свекруху на місце і всьо, якщо вона сама не поставиться)))

Останнє редагування модератором: 16 Липень 2010
  11. Medusa

Medusa Well-Known Member

абсолютно згідна. навіть нема що додати. хлоп не з молодшої групи дитсадка, двері-то не чавунні... та й не стала б мама так поводитися, якби не знала що він не потерпить таких дій. а про ту що в машині - то вже зразу забули успішно...
    навіть мексиканські серіали ТАКЕ не показують. бо ніхто б не повірив...

12. Персі

Персі Member

Але не перемудріть. :) То для вас вона свекруха, а для чоловіка мама. Невже варіант "помиритись" зовсім виключений? :) Які б не були ті родичі бойові, вони тільки люди. :) Зі своїми слабкостями. Будьте хитріші, якщо таки хочете зберегти чоловіка.

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Ставити на своє місце можна своє, у своїй хаті. А з Вашого опису - навіть муж не Ваш. :)

14. Kiruskin

Про неї ніхто не забував, я вже знаю хто то така була. Мені було аж встидно стало.Він віз свою сестру дворідну з дитиною в лікарню, бо малий десь дуже на сонці перегрівся, а мене справді не бачив.Вже ходила з тою "коханкою" до дитини)))

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

Він від тої мами вже добре натерпівся.Їй нічого поганого я робити не збирася, простохочу щоб вона дала спокій...

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Саме тому вона так і поводиться, бо знає що він їй нічого не скаже...Його брат вже давно вступився, бо так само і з ним та мама поступала і успішно приїжає в гості раз в місяць.

15. levandivka

levandivka З яйцями...

То спробуйте ДАТИ СОБІ спокій. Навколишні долучацця. Потім.

16. Kiruskin

Як купували то не бачили.Якби бачили то би не купили. А тепер пізно Івасю до школи...

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

Він як намагається звідти піти то до мене аж їх сусіди дзвонять питають що там за війна така йде...

17. levandivka

levandivka З яйцями...

О-о-о!
    Я угадаю ету мєлодію с трьох нот!
    http://www.youtube.com/watch?v=eWwFz84nq0M

18. Kiruskin

levandivka, фест пісенька)

19. Наталя

Наталя Well-Known Member

Прямо герой... воює за вас...
    Та не оправдовуйте його так! Якби ХОТІВ прийти до вас - прийшов би. Яким ви бачите своє майбутнє з ним? (якщо взагалі бачите.) Час від часу мама буде його як пса на ланцюг до себе припинати? То така буде сім'я? Як можна покластися на такого, довіряти такому? Він навіть не наважився вас із сином познайомити...
    Бажаю вам дати собі з тим всім раду і взнати що таке нормальна сім'я.

20. Kiruskin

Колись оправдовувала а зараз вже ні. А з сином, до речі, вже познайомились)Такий класний малий)Сім"ї нормальної дуже хочеться а не отак...