Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? тільки деколи мама хоче зайняти ці обидва місця, а деколи деякі чоловіки :ninja: хочуть, щоб обидва місця зайняла жінка
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? А може то він попой почав через свою мамуньку,яка йому так паскуде життя!!! Скажіть ій це бо будете вічно під ненависним поглядом ходити!!
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Як добре, що моє ріднятко все обговорює і радиться тільки зімною, а не з мамусичкою Але знаю такого чоловіка, він вже одружений і сім`я в нього хороша (це все жінчина заслуга)... після одруження й кроку не міг ступити без мамусі...."я до мами....я від мами..."... та мама йому догоджає у всьому, що тільки можна своєму синочкові догодити....А воно таке невдячне - виросло, привикло, що мама йому "попу підтирає", сюськається з ним... розбалувала - то тепер так хамить, що аж неприємно ті образи слухати...От такі то мамусині синки
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Мені чомусь завжди здавалося, що "мамині синочки" получаються у мам деспотичних і навіть егоїстичних.. просто звикають, що не мають права на рішення, всім керує мама, і її думка - то його думка... Мене саму іноді дратує, що чоловік визнає "канонічними" певні уклади, незвичні мені, але прийняті у його мами дома... Наприклад, пюре треба робити з молоком, коли я люблю зі сметаною!!!! (йому ж все одно - аби їсти ). Розумію, що то дрібниця.. і лякаюся, чи не виховаю я - така ревнива і деспотична - колись маминого синочка....
Відповідь: Свекруха-бабуся це болюча тема! можна цілий день писати і розказувати, але її не зміниш! Ніяк сина не можемо поділити. Ми живемо в мене: тато помер, мама за кордоном, тільки на одному подвір'ї з нами тьотка з дядьком живуть (дітей в них нема), ніяк не може змиритись, що він за зятя, вона його для себе тримала, тобто і виховувала для себе, бо мама в нього на першому місці! я сиджу з двома дітьми, а чоловік ще питає як приїде з роботи: до мами дзвонила, до мами ходила, йди шось поможи мамі... і так до безкінечності! Я думала, що так буде рік, два, а вже 5, і все одно і теж! Є ще в когось такі "мамині синочки"?
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? В мене самий настоящий мамин синочок... Вже два тиждні як мене свекруха дістала в очередной раз і я з дитиною пішла до себе додому, чоловік звісно залишився з мамусею... От вже два тиждні практично не здзвонюємось! Одне , що важко - це те, що немаю з ким залишити 1,6 річну дитину, бо вийшла на роботу... то з малою, то дідо, то баба, то хресний!!! Він завжди ставав на мамусину сторону, я нікому в їх домі не була потрібна, постійні образи...,сварки,його мамуся могла мене діставати скільки захоче і завжди для нього була права вона... Наступне потикання її були останніми, я сказала стоп!!!!!!! Я сильна, справлюсь сама!!!! Я маю дім, ходжу на роботу дам собі раду!!!! Чесно мені від нього ні холодно, ні гаряче, просто нема образ,постійно недовольного погляду свекрухи, ану їх... !!!!!!!!!!
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? в мене та ж ситуація, тільки я не була за невістку, а вона морально впливала на сина, от і виходили чвари.Опікала, як приїжджали, їсти приносила до ліжка Потім він взагалі переїхав до неї. Сину нашому 1 місяць, так він маму вибрав - навіщо йому дружина і син, якщо вони не будуть підпорядковуватись його мамі і не хочуть з нею жити. Зараз мені батьки допомагають, думаю, що теж справлюсь. Головне не падати духом. І вам, Юлія так тримати.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Ви знаєте колись коли ми сварились... я себе ужасно почувала. переживала. думала: а як буде далі...?! Тепер зовсім по-іншому. я знаю і вірю в те. що найголовніше в житті це бажання бути кращою. досягти чогось і тоді все получиться!!!!!
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? ой дівчата не знаю, що робити хлопчина нормальний, але за маму і сестру глотку би перегриз, всьо робить з тою мамою, що та тільки не скаже, навіть з нею до її подруг їздить, нормально? були ми в Франції разом, то вона кожен день дзвонила по скайпу до нього, вічно випитувала, що їв, що пив.мене це бісило. А ще як приїхали недавно, то сказала, що як ми будем сімєю, то будемо жити в тому їхньому будинку, і ще додала, я його від себе не відпущу. Проблема в тому, що я це розумію, але він завжди каже, що мене любить, і якось мені не по собі, так його кидати. ой напишіть щось мені, мене вже тіпаю від того слова мама, я вже нервна дуже, але чьото мені тяжко його кинути так.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Це звичайно плюс, що він в загальному до близьких жінок ставиться добре. Але по своєму досвіду знаю, що проживання разом майже неможливо. На відстані ще якось можна ситуацію розрулити. А в одному будинку - 2 сонця бути не може. Хіба що ви наступите собі на гордість повністю. Або вона зміниться - а це навряд чи. Єдине що ніколи не варто робити - прямо критикувати його рідних, можна лише напевно підводити до певних висновків. Потрібно набратись терпіння і мудрості, а кинути завжди встигнете.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Ой, боюсь "маминого синочка " не змінити....Всі ми виходимо замуж за людину, в якої вже є стійкий характер,відповідні цінності- в такому віці перевиховувати вже не можливо......Потрібно або навчитись жити з цим, або якщо вже це не можливо(постійно від цього страждаєте ви чи дітки)-розходитись......
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Можливо, просто не виходити заміж за нього? Навіщо такі жертви?
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Це я написала для тих хто вийшов, і аж тоді побачив що він "мамин синочок".Не всім же везе побачити це до шлюбу. Переважно вже після шлюбу ми бачимо усі недоліки.До того нас дико сліпить закоханість.....
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Та й навіть якщо не сліпа закоханість, все одно не побачите цього поки не будете жити кожен день разом. А взагалі поняття "мамин синочок" на мій погляд не постійне, от наприклад моя братова скандалила кілька років з своїм чоловіком,що він їздить кожні вихідні до своєї мамусі, а потім через кілька років все стало на місце і перестав так часто їздити і спілкуватись з нею, і не через те, що стосунки погіршились між мамою і сином, а просто, як на мене, людині потрібен час щоб відвикнути від постійної турботи мами. І тепер дивлюсь також на свого чоловіка і бачу те саме, що тільки через 6-7 років він почав менше з мамою спілкуватись і їздить до неї не так часто як раніше.Так що дівчата, не падайте духом все в житті міняється і надійтеся на краще.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? В мене ситуація була не така фатальна, але певні пориви ревнощів та втручання зі сторони його мами були. Але за кілька років все як рукою зняло. Головне за ці кілька років остаточно не зіпсувати стосунки.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Виходила заміж щоб стати дружиною, а після весілля, не вагітнюючи одразу стала мамою цікавий варіант як на мене, таке підходить лише чоловікам які прагнуть домінування жінки над собою, бо до одруження схильні до домінування думки матері над своєю, тому і факт одруження для них такий порядок не одразу змінить. коротше - нє мойо, чоловік має бути чоловіком і щоб у лісі вижив, і самостійно міг прийняти рішення коли всі "пішли в нокаут" а якщо у вас такий коханий - то змиріться, бо як кажуть "бачили очі що вибирали". повірте, з часом його звязок з мамою ослабне (бо своя сім*я завжди важливіша), але це з часом...
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Ті слова наштовхнули на думку.. Дівчата, а ви до мами не їздите? Не спілкуєтесь з нею? Не радитесь? Мій чоловік дуже хороші і близькі стосунки має з сестрою і з мамою. Мама живе сама і їй хочеться його уваги. Так, я ревную Проте, намагаюся з ним разом до мами їздити, заодно і звикаємося одна до одної. А мої батьки живуть в іншому місті, і до них просто так "в гості" уже не забіжиш: якщо їдемо, то на день-два. Розумію, що моєму чоловікові там не зовсім комфортно, та і їздити крім як на свята він до моїх батьків не рветься: завжди питає, чи не поїхала би я без нього. Але я ж хочу бачитись з своїми батьками, скучаю, хочу приїхати не лише за столом посидіти, але і щось допомогти. Більше того, я щиро сподіваюсь, що і в мого чоловіка виникне бажання (а не потреба) навідувати моїх батьків. Так от, невже мене варто вважати "маминою донею" лише через те, що мені хочеться бачити своїх батьків частіше, ніж моїй половинці?
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? Ви ж любите цього чоловіка? Тому намагайтесь дружити з мамою. Але не пепеплутайте, будь ласка, з підхалімством. Придивіться до неї, до її оточення, і намагайтесь "медленно но уверено" ставати частиною її життя. Це б пішло усім на користь-чоловік(який сліпо мамі довіряє) буде щасливий такій дружбі, а свекруха може з часом стати вам найкращою порадницею (вана ж сина власними руками виліпила,кому його краще знати як не їй?). Ситуація делікатна,тому будьте дипломатом, без зайвих емоцій. Впевнена, якщо добре придивитись ТО НЕ ТАКИЙ СТРАШНИЙ ЧОРТ ЯК ЙОГО МАЛЮЮТЬ.
Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок? В мене брат такий мамин синочок.. Живе окремо, пішов з дівчиною на вечерю, сказав мамі що йде, так мама до 2ї ночі не спала, дзвонила йому чи він вже вдома.. Я вже не раз тут писала як він захворів (на застуду) то мама бігала до нього сніданок і вечерю готувати.. І то 29ти річному хлопові..