Якщо коханий-мамин синочок?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 14 Липень 2009.

1. Retaret

Retaret Well-Known Member

Відповідь: Якщо коханий-мамин синочок?

то найскладніші питання на практиці. Бо як дати зрозуміти - якими словами, вчинками, ставленням?
    Найгірше також те, що коли люди вперше вступають в шлюб, то ніхто з них раніше чоловіком і дружиною не був. Так, є певні моделі з сім"ї, побачене у друзів чи знайомих, але це так би мовити теорія, а сам ти цю шкуру вдягаєш вперше. Та і на перших порах жінка таки часто старається бути якомога турботливішою, все робити "правильно" і т.д. А потім дуже важко проаналізувати і виявити хто саме і що саме зробив не так і як з тим боротися...:confused:

2. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

Мені здається краще при нагоді спокійно про все поговорити, але вибрати для цього слушний момент. Старайтеся говорити про ваші відчуття, щоб менше виглядало, що ви наїжджаєте на нього або на маму. Говоріть про те, чого потребуєте ви. Чоловікам потрібна чіткість і усвідомлення, в чому саме є проблема. Не чекайте, поки він здогадається про це. Можна ще написати йому листа. Але знову ж таки в ньому говоріть і про свої почуття до нього, щоб він відчував, що ви його любите. Не можна жінці тримати те все в собі, ви все це йому скажете і вам легше стане. І посміхайтеся більше, створіть коло себе таку атмосферу, щоб йому хотілось до вас горнутись, а так точно і буде. Згадайте той час, як ви тільки закохались одне в одного, відтворіть у собі це відчуття і поводьтесь відповідно, тоді це буде щиро і він відчує вашу любов, і точно відчує різницю з любов"ю маминою)). Запропонуйте кудись піти разом втрьох, або удвох, може мама посидить з дитинкою. Я думаю ситуація не безнадійна і все в ваших руках.

3. Альона

Альона Well-Known Member

Я вам не пораджу, а скажу без пафосу- Я Б ВТЕКЛА ! Розлучення. Ви молода, забирайте дитину і починайте життя наново. Ваша дитина заслуговує не бачити маму, яка постійно плаче, є тінню.... Повірте, все має властивість розростатися . І хамство чоловіка і окремий! бюджет і ставлення свекрухи- це тільки початок.
    Хто б що мені не говорив- я переконана що такі відношення кращими не стають. Вони не поставили вас в свій ряд, відчувається з допису що взаємоповаги ви не дочекаєтесь. Я противник розлучень і таких порад, та я б втікала поки не пізно.

4. Rostok

Rostok Well-Known Member

все має бути без перебору...
    З самого початку чітко розділяти обов'язки.. а по можливості робити все разом.
    Чоловік повинен усвідомити, що він голова сім'ї, тобто, він повинен забезпечити спокій, стабільність, впевненість, що сім'я - це одне ціле. Щоб дружина була не замужем, а ЗА мужОм)))
    Звідси буде і домашній затишок, тепла вечеря, доглянутий чоловік, спокійні/виховані діти))
    ІМХО....
    Пи.Си. Залишайтесь особистістю...з власною думкою, але готовою йти на компроміс

5. bobryha

bobryha Well-Known Member

Я взагалі проти розлучень. Але тут така складна ситуація, що нічого не міняючи, нескладно і зглузду з"їхати(((
    Так що моя порада буде така ж як і Альони- забирайте дитину і ідіть. Маєте можливість купити квартиру- супер, ні, то ідіть до батьків.Ви маєте роботу, думаю, знайдете підтримку в близьких і зможете самі все потянути.
    Тим більше чоловік зараз вам грошей не дає, сам собі десь никає, то що ви втрачаєте?(я про фінансову сторону)

Зараз дитина росте у нездоровій обстановці: тато який не має своєї думки ні на що, мама, яку не поважають, і всевласна бабуся. це не нормально і борони Боже щоб в дитини заклалися такі стереотипи.

На даному етапі я б поставила ультиматум: або ми живем окремо , або нахрен послала б...

6. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Підтримую дівчат стосовно каті ковальчук! То всьо треба присікати,бо чим глибше в нерозвязану проблему тим гірші наслідки для вас будуть! Попробуйте розказати правлу чоловіку про ваші почуття і стан душі! Маб надію що може хоч це пропустить світло через замилені очі!!! Ви головне пишіть тут,не тримайте все в собі!!!! Ми з вами))))))

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

7. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Якщо не можеш чогось змінити, то зміни своє ставлення до цього. Головне щоб у ваших стосунках з коханим все було гаразд, а на родичів менш звертайте увагу. Ну це моя думка така.

8. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

то легко, коли ті родичі не пхають носа в ваші справи сімейні.
    А якщо чоловік мамин синочок, то "пильне око матусі" буде присутнє завжди, незважаючи чи вона поряд, чи вона в себе вдома.

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у моєму випадку нелюбов свекрухи до мене створла такий тандем мама-син, що й "коктейль Молотова" не поможе їх роз'єднати.

10. KrystynaM

а любов зможе?

11. ckorpionsha

неа, не зможе))))

12. KrystynaM

тоді тєжко, як то кажуть.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

їх не треба роз"єднувати, просто чоловік мусить визначитись яка з жінок пріоритетніше в його житті. Ніхто не каже забути маму, але про те що він одруженій не на мамі а на іншій жінці також не слід забувати.

14. ckorpionsha

Знаєш, най роблять, що хочуть. "Я устала от всего!" Чесно. Я з свекрухою розірвала стосунки в листопаді, і сподіваюсь не помиримся. Я прощала багато разів, і простила їй в душі...а що у неї з сином, я бачу і так щодня. Аби здорові були.

15. shparynka

shparynka Well-Known Member

Хотіла в Забилам би, туди пасувало б найбільше, та все ж пишу тут. Отже, остаточний діагноз- мамин синочок. А мені мама купила... а ми з мамою гуляли.. а ми з мамою ходили в лікарню.. Та то ппц. Мужику 42... Тусуються з мамою в однокімнатній квартирі, при тому, що має свою. І то мені так дико. Я колись натякала, мол, мама хоче відпочити, та де там- ти шо, мама навпаки рада, що я з нею. І бачу, що їм так добре, а я в недоумєнії.

16. Steba

Steba Member

Тусуються з мамою в однокімнатній квартирі, при тому, що має свою. І то мені так дико. Я колись натякала, мол, мама хоче відпочити, та де там- ти шо, мама навпаки рада, що я з нею. І бачу, що їм так добре, а я в недоумєнії.
    ------Ідентично, тільки в його трикімнатній. ППЦ!!!

17. KrystynaM

18. shparynka

Про бойфрендів. Я принаймні)

19. KrystynaM

То наполегливості вам і терпіння.

20. shparynka

А ще прикол- він був одружений, і мав точнісінько такі ж розмови з першою жінкою, вона так само була недобра на то. Я вчора сказала йому- тобі не здається дивним, що ти все до мами та й до мами? не доходить, що якщо вже дві жінки незадоволені, то, може, пора про щось задуматись?