Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Ума, 5 Березень 2007.

1. консультант

консультант Well-Known Member

Відповідь: Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Перед тим ніж йти в ліс, я миюсь дустовим милом. Скільки вже років ходжу ні одна змія не вкусила і ні один кліщ не вчепився. Рекомендую ![​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Black Member

А рекомендую звичайне господарське мило.

• Подобається Подобається x 1
  3. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

ще про ганчірки.
    Ось на їх сайті можете глянути як вони виглядають (щоб знати що в магазині шукати :) ) www.stella.com.pl
    В мене ще для витирання пилу з меблів та апаратури є окрема ганчірочка.
    В ДЦ є й іншого виробника ганчірки з мікрофібри, але мені першу подарували Стели, то я й інші їхні купувала. При ціні їх до 10 грн море задоволення і заощаджене здоров*я.

4. Michel

Michel Member

5. Romko

Romko Black Member

Я би сказав,що більше...

6. Alias

Alias Well-Known Member

А хтось користувався МЗ SARMA? Останнім часом перейшли на нього.Є ціла серія тих засобів..Навіть порошок з антибактеріальним ефектом , відбілюючий без хлору.

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Купила, таки прикольна! Мию дзеркала і шкляні полички. Крани теж добре відмиває

8. Текіла

Текіла Well-Known Member

Містер Пропер, Дорместос - для санвузла
    для миття посуди...хм, навіть непригадаю))))))

9. Olenka

Olenka Well-Known Member

У мене цієї фірми є пакети для морозильної камери. Просто супер. Не треба чекати поки продукт розморозиться, щоб витягнути і не приклеюється до нього. Правда тільки в Польщі можна їх купити. У нас ніде не бачила.

10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Купила сьогодні в ДЦ декіька видів ганчірок саме Стелли, дійсно користуватись одне задоволення :y:, дуже добре все відмивається.

11. joke

joke Member

а вот у меня вопрос - будете смеяться. Вчера в Метро увидела Перволь для шерстяных вещей( розовый) , а на нем черная штуковина (типа крышка-шарик пенопластовый(?)) . Перволь я беру уже давно, а такую штуку вижу первыи раз. Это что дозатор или куда...?

12. bonapart

bonapart Member

А в мене мама все купляє для посуду Gala, з порошків - Vizir, Ariel, Persil, і до речі, каже що перший найкращий. Он нещодавно покупляла якісь порошки(не знаю що в них такого особливого) по 130 грн. маленька пачка(якийсь Persil чи то для шерсті, чи то для чого і ще якась туфта), але казала що вона ними незадоволена... Ну а з дитячих.... то хіба тре в бартової спитати, бо тепер ні моя мама, ні всі інші родичі не знають, які є дитячі порошки, вже всі повиростали давно-давно)))))

Додано через 3 хвилини
    вот, точно, то Перволь для шерстяних речей, а не Персіл мама купила)))) Ну і ще інколи купляє звичайний Перволь, але лише для кольорових речей, які потребують ніжного відношення(щоб не облазили і т. д...)

13. Alias

Alias Well-Known Member

А моя Gala,й на дух не переносить, ще й всі миючі засоби з запахом зеленого яблука.Для посуду купуємо Феррі або Сарму, для білизни Аріель, Персіл або Тайд, ну а сантехніку Сан Кліном або Доместосом чистимо

14. bonapart

bonapart Member

щодо сантехніки - аналогічно!!!!

15. joke

joke Member

И что никто не знает про колпачек на Перволе?

16. Alias

Alias Well-Known Member

запитайте у продавців, вони повинні знати.

17. Зорянівонька

Дівчата, а чим гранат відіпрати можна? Бо я тільки собі купила джемпер - і зразу захляпала. От така я свинка:)

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Вчора читала корисні поради в газеті, то там писало, що плям від фруктів допоможе позбутись розчин лимонної кислоти (1 чайна ложка на склінку води). Спробуй, може допоможе? І напиши, будь ласка, який ефект;) А якщо ні, то, може Ваніш?

19. маюнка

маюнка Well-Known Member

для посуду - Pur balsam,
    для білих поверхонь(типу сантехніки) - Cif ,
    для виведення вапна - СанКлин,
    порошок для прання - Persil або Tide і обов"язково ополіскувач(бажано Silan або ж Gala),
    кахель у ванній кімнаті - Містер Мускул для кахелю або ж Гала - люблю з сосновим ароматом - головне правильно пропорції розрахувати, щоб потім не було задушливого запаху.:)
    паркет мию з додаванням Рronto для миття дерев"яної підлоги.
    і навіть пил витираю з додаванням Рronto - поліролю для меблів.

взагалі, вдома всякими чищеннями-миттями займаюсь саме я і тільки я, тому я - фанат чистоти.

20. Зорянівонька

Ділюся досвідом:) Спочатку просто замочила в теплій воді - не допомогло, то додала порошку і засобу для миття посуду. Тоді ще потерла милом - і таки зникли плями!!!