Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Ума, 5 Березень 2007.

1. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Відповідь: Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

згідна

• Подобається Подобається x 1
  2. Натагідра

А я теж частково перейшла на Амвей.
    беру порошок для кольорових речей і відбілювач .
    Що порошок що відбілювач не розїдає рук, бо до того як перейшла на Амвей була направду біда, руки після прання були як після опіку кислотою.
    А недавно взяла для білого рушники випрало дуже добре.

Прада засіб для унітазу і для зняття нальоту з металевої сантехніки розчарував на осад що в компакті що на металі не діє ну ніяк . тільки те що запах приємний. Звичайний оцет діє краще

Зараз взяла рідину для посуду подивлюся як піде.

3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

а Нівею не пробували? я від Нівеївського гелю в захваті... шкіра мягесенька...

4. Натагідра

перепробували безліч, сама проста "Дракоша" найкраща

5. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата, потребую такої поради в господарстві. Перу речі Персілом (інколи купую німецький концентрований Персіл), як ополіскувач використовую Сілан. Усе прання стоїть в мене з додатковим полосканням, бо я щось до запахів мила, порошку негативно відношуся. Але за деякий час мої рушники (махрові) не такі м"які, якби хотілося. Чи це вода жорстка, чи порошки і ополіскувачі не ті, чи в рушниках справа? Але я різні рушники мала і дорогі м"ясисті, і дешевші - все рівно через певний час ворс робиться жорстким, а хотілось би щоб був такий як в нових. Хто що для цього робить? Я пробувала і прасувати їх, і непрасувати - результат однаковий

п.с. моя бабця руками пере рушники, то вони в неї м"якенькі, але я руками жертувати не хочу і бабцю просити також ;)

6. Mariya

Mariya Well-Known Member

Умо, попробуйте після прання рушники ще на 10-15 хв замочити в Сілані в якійсь мисці. Най чоловік викрутить їх, і сушити бажано не на прямому сонці. Гарантії не даю, але, мо, поможе :)

7. Ума

Ума Super Moderator

Дякую, Маріє! буду певно мати пару нових рушників на такий експеримент :)

8. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата, була я в магазині Карапуз, коли вибирала дитячий порошок і натрапила там на порошок з серії Наша Мама. В принципі, про цю торгову марку чула хороші відгуки.

ось такий порошок (останній в переліку): http://www.nashamama.ru/rus/ourbrend/nashamama/washingtools/

щоправда, 500 гр. коштувало трохи більше 40 грн. Я думала його купити, а ле склад прочитала, а там три чи чотри види соди і жодних домішок не вказано. Я засумнівалася і не купила. Тепер думаю, спитаю на форумі чи хтось ним користувався?

9. Натагідра

ну якщо там лише сода то все ніби добре а от якщо фосфати то трохи зле, напиши повний склад, я у наших хіміків спитаю

10. summersun

summersun Загублений

для дітячого Карапуз, але це до півроку десь.
    А так Ваніш окси, Лоск для ручного прання, Персіл для машинки. Біле і дороге сердцю перу руцями)

11. Giulietta

Giulietta Загублений

jakmxmknmmmm

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

а для посудомийок, які купуєте засоби? і де?

13. Ума

Ума Super Moderator

в нас на ринку вибір невеликий. я купую сомат, але як немає, то і калгоніт підійде. Таблетками не користуюсь - не виправдовують себе, як на мене.
    купую в Арсені, ДЦ чи МЕТРО

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І я купую засоби Сомат.

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

а той відомий польський магазин біля Грушевського - там не купуєте? чи Вам незручно туди добиратися заради порошків?

16. Zoryanazirka

А що за магазин такий? То на Драгоманова де колись ювелірний був?

17. Zoryanazirka

Купила на початку Драгоманова порошок і рідину для прання дитячщї білизни.

18. Ума

Ума Super Moderator

відомий? то який? :shy:

19. Zoryanazirka

Я знаю тільки той шо на початку Драгоманова, там колись ювелірний був. Купила там польський порошок і рідину для прання для немовлят :) ще не прала. виперу - скажу як воно.

20. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я користувалася Сомат, але з часом він не захотів вимивати з білих горняток наліт від кави, то я купила Калгоніт в таблетках, такий спеціальний для зняття всяких налетів... Просто супер!!! Горнятка як новенькі... А ще треба купувати сіль, ополіскувач ну і сам порошок... виходить трохи дорого. У таблетках це все вже є. Користуюся таблетками тільки коли загружаю на повну, а так комбіную...
    Я купую в Метро - там найдешевше. А ще краще в Польщі.
    Зараз повністю прейшла на Калгоніт - виходить дешевше, не знаю чому - чи тому що Сомат подорожчав, чи просто на Калгоніт акція...
    А ще моя хресна купила в Польщі Калгоніт спеціальний для баняків - мені дуже сподобався...