Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Ума, 5 Березень 2007.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

:)
    Я до Клару придивлялась років зо два. За той час перепробувала багато різних засобів. Але нарешті наважилась і не жалкую.
    З опробуваних мною найменший запах у Содасану. Ну і речі були таки сіруватими.
    В Кларі навіть дещо побіліли старі запрані речі

2. Жменька

Жменька Well-Known Member

Дівчата, а хто користується засобами Домол (Німеччина). Вони позиціонують себе як безфосфатні. Чи це насправді так? І яка їх ефективність?

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Взяла собі на пробу маленьку пачечку відбілювача Домолівського. Дуже задоволена. Речі білесенькі, навіть ті, що вже трошки запрані були.

4. Olenya

Olenya Active Member

Ага, і мене це зараз цікавить. Хочеться, щоб добре відпирав і був без фосфатів. І ще щоб без запаху.

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

5. Анута

Анута Well-Known Member

Домол пахне. Сильно ІМХО
    відкрийте пляшку і понюхайте, питання відпадуть

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Analastanka, Написала в карму

6. MissO

MissO Well-Known Member

На минулому тижні купила польський пральний порошок Bryza Max 3 та ополіскувач Соссоino(в магазині сказали, що італійський, але на етикетці прочитала, що він вироблений в Угорщині). Порошок досить гарно пере брудні речі, він з ензимами, тому найвища температура прання 60 градусів. Ополіскувач ніби непогано пом'якшив і аромат приємний(я брала синенький Blue splash). Хтось таким ще користується?

7. Bazukina

Bazukina New Member

Я користуюсь органічними пральними засобами, задоволена німецькою маркою Klar. І відперають і відмивають на відмінно, а головне для мене - ніяких сторонніх запахів. Мильний горіх, концентрована рідина - зручно, як на мене, і дійсно не викликає подразнення, навіть при ручному пранні. Для білої білизни додаю ще кисневий відбілювач, або перу їх порошком.

8. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

і я! :)
    Спробувала на білих і кухонних рушниках - маю дуже гарний результат. Але обов'язково потрібно використовувати засіб ввд плям.
    І жодного запаху! Часто сушу речі в кімнаті, де ми спимо, то цей момент мені прнциповий.

9. poetka

poetka Well-Known Member

Я вже котрий рік користуюсь тільки засобами від Амвей, плин до посуду мені підходить,без запаху і змивається відразу . Порошок теж нормальний і надовго вистарчає, до туалету засіб теж класний, але мені все на нього грошей шкода,то беру звичайний доместос, а ще беру у них універсальний Лок, ним мию усе і підлогу і раковину і ванну,навіть дещо перу,якщо не в машині...В принципі я задоволена, бо жодних запахів немає і миє якісно.

10. Milady

Milady Well-Known Member

Дійсно, засоби в пляшках пахнуть сильно, а от маю порошок Домолівський Ультра Сенсітів, то він без запаху. Відпирає все гарно і речі потім без хімічного запаху. Нам для дитячого одягу дуже підходить.

11. zorkas

zorkas Member

Ми користуємось Італійським засобом зграсатор. Це біла рідина з оприскувачем. Дуже мені подобається бо ним одним можна і плями виводити як з одягу, так і з різної поверхні такої як газова плита, плитка що на стінах, і даже взуття. А головне непотрібно замочувати і довго чекати, напшикала і кинула прати або зразу чищу поверхні. Цікаво чи хтось з форумлянок таке пробував?

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

я таким користуюся вже 3р, але для кухні, на речі ніколи не пшикала. Мені дуже добре для застарілого жиру на шафках, плитці і т. д., але я нанесла і хв. 5 чекаю, тоді просто гарно протираю ганчіркою.

Останнє редагування: 6 Листопад 2013
  13. Жменька

Жменька Well-Known Member

А що воно таке і де можна знайти?

14. zetta

zetta Well-Known Member

дiвчата а який засiб до миття ванни найменше пахне?

15. Popi

Popi Well-Known Member

Дівчата , хтось користується порошком Sodasan? це здається німецький виробник, цікавить як виводить плями при низьких температурах і чи взагалі їх виводить.

16. Анута

Анута Well-Known Member

я користувалась. Запах є. Якісь відпирання ІМХО сумнівна

17. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

погоджуюся, що
    Слабенький порошок, якщо чесно, користувалась ним довго, білі речі стали дуже жовтими, навіть легкі забруднення практично не виводить, але складники у ньому хороші, безпечні, підходить для того, щоб освіжити незабруднені кольорові речі

18. MissO

MissO Well-Known Member

Це хвороба усіх органічних пральних порошків.

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я пробував. Мило Зграссаторе більше подобається і краще відпирає плями, але смердить страшенно.

20. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

де купити КЛАР?