Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Ума, 5 Березень 2007.

1. Fleur

Fleur Well-Known Member

Відповідь: Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Розрізаю таблетки, тому що так рекомендує виробник, написано в інструкції.

2. Анута

Анута Well-Known Member

нагуглила лише антигістамінний препарат Алертек

3. manka

manka Member

та і я те саме знайшла, лікар з ОХМАТДИТу сказала, що в них в лікарні в якісь аптеці є, але я обійшла кілька, то ніде не знайшла. Думала в неті знайду. На наступний раз коли поїду, то запитаю конкретніше, або обійду вже всі аптеки.

4. Анута

Анута Well-Known Member

я наразі взяла Клар. Буду пробувати

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

я беру їхній порошок для посудомийок, він дешевший ніж таблетки виходить, і як на мене миє краще як содасан, без плям, посуд блискучий, це при тому, що ополіскувачем я не користуюся.

6. Гуцулка

Гуцулка New Member

А я думаю попробувати фірму Green&Clean , хочу спробувати дитячий пральний порошок. Може хтось пробував?

7. Жменька

Жменька Well-Known Member

Я зараз маю їх миючі засоби - на разі задоволена, запаху різкого немає, відмиває (відпирає) гарно. Маю порошок для білого, миючий засіб для духовки (мікрохвильовки), таблетки і ополіскувач для посудомийки, спрей для моніторів.

8. Анута

Анута Well-Known Member

значить звітую:
    прала Кларом (порошок + відбілювач + пом"якшувач) білі речі. Все таке білюньке, що давно такого не бачила. Запаху 0!

Засіб для ванни: попшикала, протерла, зачекала, змила. Крани блистять, раковина білюнька. А стара ванна потребує заміни або реанімації. Запаху 0.

9. KAPUCHINKA

то все в одному флаконі, чи окремо треба купувати? теж хочу біленьке )))

10. Анута

Анута Well-Known Member

Окремо. Кажуть люди, що і так гарно пере, аде я вирішила зробити так, як рекомендує виробник. З пом'якшувачем давала мінімальну дозу порошку. Інакше на нашу воду треба в 2 рази більше (як мінімум)

---------- Додано в 06:49 ---------- Попередній допис був написаний в 06:47 ----------

Найбільше мені імпонує ПОВНА відсутність запаху. Я перепробувала вже стяльки всього. Навіть коли заявлено виробником "без запаху" все ж якийсь запах був

11. KAPUCHINKA

О, це для мене практично основний параметр у порошку. Бо як би бездоганно не була випрана річ, якщо вона має запах, то я її носити не можу, не кажучи вже про постіль. Постіль, яка смердить порошком, то для мене катастрофа.
    Я Ладушкою для кольорового користуюся. А от для білого, Дкос + Озон не справляються зовсім (((
    Йду вибирати порошочки )))

---------- Додано в 07:55 ---------- Попередній допис був написаний в 06:41 ----------

Анута, а який саме порошок Ви брали, і де? Бо я дивлюся у Стрекозі ЛаниЛипневої, то там тільки пом*якшувач і відбілювач є, а порошок теж має бути для білого, чи підходить універсальний? щось окремо для білого не бачу.

12. Анута

Анута Well-Known Member

для мене особисто це жах, а для моїх алергіків - взагалі капут.
    Можете взяти Клару маленьку упаковку. Згідно того, що пише виробник, пом"якшувач покращує якість прання і економить порошок. Але можна і без нього. А от щоб було біленьке відбілювач треба.
    Я вже практично звикла, що білі речі після прання сірі і тому досить скептично віднеслась до всіх нахвалювань. Та й брала Клар щоб "попробувати чергове, що заявлене хорошим і без запаху". Перше враження дуже позитивне.
    Є ще рідки засоби.

див на їхньому сайті http://klar.org.ua/

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

я взяла ось такий

взяла ще ось цей бо люблю рідкі засоби, але ще не прала.

13. didymos

didymos New Member

ще хвалять амвей пральний порошок дитячий його можна брати і для тих у кого алергія, у мене сестра і її діти алергічні,то ми користуємося амвей.

14. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

нічого не маю проти амвею, відпирає дійсно добре, але має запах, який довго тримається на білизні, а для мене теж дуже важливо, щоб не було цих хімічних "запахів свіжості", бо чую на дитячій білизні його постійно. Пошукаю тепер клар.

15. Анута

Анута Well-Known Member

намовила за компанію сестричку.
    Вчора вона розповідала свої враження.
    Прала рушники. Казала, що такі вийшли м"якенькі, вона натішитись не може. А прала лише рідким засобом без всяких пом"якшувачів чи ополіскувачів. Вже мені кортить самій спробувати.

Дівчата, краще спробуйте щось одне. А то мені подобається, а вам ХЗ.

16. KAPUCHINKA

і в мене, і в мене. суперово, я навіть не очікувала такого результату. Анута, дякую.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

я користувалася амвеєм, то скажу, що, як на мене, то він поряд з Клар навіть поруч не стояв. після нього речі сіріли страшно, а консультанти розказували. що то фосфати вимиваються

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я його даю зовсым трошки, не по інструкції і не даю ополіскувача, тоді запаху немає взагалі. А от на рахунок білого, то я спочатку біле застірую італійським господарським відбілюючим милом, відпирає СУПЕР!
    Хм..всі так нахвалюють, тре попробувати.

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дівчата, а хтось користується пральним порошком Dash? Як він відпирає?

19. Анута

Анута Well-Known Member

нема за що :) Дуже рада, що теж сподобався.
    А як ваші враження щодо запаху? Вам теж нічим не пахне?

20. KAPUCHINKA

зовсім не пахне, ніскілечки.