Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Ума, 5 Березень 2007.

1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

дівчата, хто користувався кульками для прання без миючих засобів? наприклад, ось такою
    дякую за відгук

2. Steba

Steba Member

Там є ціла серія. Плин для посуду мені підходить, алергіїї нема, запаху теж. Ще користуюсь їхнім ополіскувачем. Як на мене немає такого специфічного штучного запаху як Ленор і інші. Правда я в принципі ополіскувач тільки до махрових речей і може ще шерсті додаю. Плямлвиводжувач не вразив. А от порошок для прання також використовую постійно.

3. kati

kati Well-Known Member

Дівчата, а чим ви миєте плитку(кахель, стіни не підлогову))? ну не так щоб відраяти, а так щоб протерти від нальоту

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

слабо уявляю що вономоже відіпрати

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а ти про кухню чи про ванну-туалет?
    кухню - пшикалкою для кухі
    плитку всередині кабінки від вапняного нальоту з засохоих крапель - чи юкою, чи містером мускулом для вікон ( кстаті якщо набризг не сильний - чудово видаляє), або містером пропером - так щоб вже всі стіни, і в туалеті в т.ч.

а вто кстаті для чого придуман доместос ніяк не розумію - воні як від відра хлорки, а толком відмивати не відмиває, вапняний наліт не знімає, жуть якась і не засіб.

5. kati

kati Well-Known Member

в принципі про ванну:) а є різниця?

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну смотря з якого боку подивитись :)
    На кухні засоби які містять хлор чи якусь кислоту не використовую. Може то мій бзік, але стіни тим точно не мию.
    А вот у ванній можу.
    У кухні в мене як правило якщо стіни треба помити то це від харчових продуктів які Юлька любьязно може по стіні мазнути, або це від жиру крапельок чи щось таке.
    У ванній як правило це вапняний наліт, чи мильний, чи просто освіжити.
    Тому для кухні води з плином, чи містера пропера, чи пшикалки для кухні більш ніж достатньо.
    У ванні-туалеті засоби посильніше.

а вообщє якщо тобі просто освіжити - розведи пропер, і ним прошуруй по стінах, якраз так щоб освіжити і не отодраіть.

7. kati

kati Well-Known Member

а шо то за чудо-пшикалка?:)

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я користуюсь містером Мускулом для кухні. Шикарна штука - попшикала на плитку, потім просто протерла тряпочкою, усе змиває. Рекомендую :girl_yes2:.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

такий там в прихованому тексті Зекол
    він насправді і жирні плімки усуває, і вапняний наліт біля крану не дуже сильний, але на кухні сильного в мене не буває . І мийку я ним мию, і плиту, і стіни. І шафки-фасади. В мене з тою пшикалкою любов вже не перший рік.
    А головне миє добре і запах не убойний.
    Бо сан-клін для кухні то звєрь звичайно, але і запах аж очі ріже.

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

вот я на нього також часом дивлюсь, бо зручніше купити на закупах і цей мускул одним махом, і не їхати спеціально за зеколом на інший кінець міста.
    А в мускула як з запахом? сильно вонючий?
    Що саме він відмиває?

10. Just me

Just me Member

Виявляється, може. Читала дуже багато відгуків позитивних, єдине що є китайська підробка, вона до нічого, а от ту технологію запатентували, якщо я не помиляюся, швейцарці або німці, то їхні кульки відпирають нормально. Дуже хочу сама спробувати.

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Не сильно :girl_smile:.

У мене, біля газової плити, коли щось смажиться, на стіну часом попадають краплини жиру, то мускул з ними справляється чудово. Правда, я його наношу і змиваю не відразу, а через кілька хвилин (даю йому час подіяти:connie_pull-pigtail ).

12. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дівчата- буду вдячна- як порадите якийсь плин або порошок (з мін. запахом або без)- щоб в пралці добре відбілювались білі речі при пранні 30С. Чи то з області фантастики))?

13. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

це, напевно, виключно в інтернет-магазині може бути? а хоч виробника підкажете?

14. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

швидше з області фантастики.
    впринципі Дакос+їхній відбілювач Озон дає прийнятні результати і зовсім не пахне, але там багато нюансів (наскільки брудне, чим прали до того, яка тканина і т.д.)

15. MissO

MissO Well-Known Member

Нещодавно перечитала всі 64 сторінки і хочу подякувати всім за корисну інформацію! Для себе визначила все-таки Емвей. Але ще дуже зацікавив засіб для прання від jalatah з мила та кальцинованої соди. Коротше кажучи зварила я сьогодні такий засіб і вже ним перу. Не знаю, який буде результат, але дуже сподобалось те, що в основі господарське мило. Хтось, можливо, має вже досвід такого прання? Як відреагує пралка на такий засіб, хоча піни зовсім нема? Одним словом, якщо гарно випере, то буду ним постійно прати, бо більш безпечного засобу на даний момент не бачу. Особливе ДЯКУЮ jalatah!

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дуже мені подобаються миючі засоби для ванної кімнати і для кухні від ашану. Там вони, здається, назви не мають, просто пише "Auchan" (інструкція французькою, тільки наклейка маленька з нашим перекладом). Порівняно з різними містерами мускулами чи сіфами - набагато краще і швидше відмиває. Задоволена дуже ними. І мамі такі ж придбала. Тільки той, що для кухні трохи хлоркою пахне, але на наші білі меблі, які я вічно так вимиваю:girl_in_dreams: - якраз класно.

17. Tamilla

Tamilla New Member

Мені теж дуже добре підходить хімія ТМ AMWAY. Правда, трохи дорогувато все відразу купити: пральний порошок, ополіскувач, відбілювач - все чудове. :good: Запаху різкого не має, терпіти не можу тих Аріелів, Персілів і т.д. Смердить нестерпно. :bad: Ще класні в них універсальні очисники, які миють, дезинфікують... і шкіра на руках не так травмується сильно. Приємно тим всім користуватися.

18. Just me

Just me Member

Вибачте затуркану, щойно побачила допис... Виробника не знаю, але ось відео з Ютубу http://www.youtube.com/watch?v=dlavLI4hEa8
    Там наче той зелений лише нормальний, а китайські підробки сині або червоні, щось таке. За неперевіреною інфою в Німеччині коштують близько 39 євро. Точно попрошу, щоб привезли...

19. masaryk

masaryk New Member

Зараз дуже поширилися екологічні порошки для прання і для посудомийок: Gruen Green, Frosch, Sodasan. В Росії популярні також Almawin и Ecover. Може хтось знає що з того найкраще. І чи десь продається в Україні Almawin і Ecover.

20. masaryk

masaryk New Member

Продовження... Скажіть чи всі ті засоби так погано миють. Попробувала Содасан. Повне розчарування. Весь посуд в білому нальоті.