Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Ума, 5 Березень 2007.

1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Якими миючими засобами Ви користуєтесь?

Одрі, засіб до прання супер! Я взяла для універсального прання з алоє -вера (лише такий був у продажу). А от плин до миття начиння дуже руки сушить (вже раніше пробувала). Загорілася також цією маркою (Фрош) буду пробувати все
    Про вікна: живу також на першому поверсі, ще й вікна нездало назовні відкриваються і грати є:8:, тому ззовні користуюся послугами служби - задоволена - у них детерсиви професійні - навіть монтажну піну засохлу відмивають.:) Єдиний недолік з пунктуальністю.
    А остаточною перевагою є записочка в дверях "Вас не було вдома, але Ваші вікна помиті" :xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  2. odree

odree Well-Known Member

:xaxa: супер :y: . я поки справляюсь сама.

• Подобається Подобається x 1
  3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Він як для машинного, так і для ручного прання.

4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А скільки той Фрош коштує і на скільки його вистарчає?

5. odree

odree Well-Known Member

якщо ви про порошок то 2 літри коштує приблизно 75 грн. а от на скільки - то в кожного по різному

• Подобається Подобається x 2
  6. Юська

Юська Well-Known Member

Підтримую,:xaxa:я теж перепробувала багато порошків :clapping:,а от ушастий нянь пере добре,а коли сильні плями я беру рідсилювач ушастого няні!.... Сама перу і всім рекомендую!!! а купляю в метро велику пачку, вчора бачила вже в Антошку завезли!!!

7. Milka

Milka Moderator

Я випадково натрапила на німецькі порошки в магазині канцтовари, що біля дитячого магазину Веселка на Чупринки. Придбала Аriel на 70 праннів за 280грн. Це була остання пачка по старій ціні. Яке везіння!!!:dance:

Підтримую на всі 100%.

8. odree

odree Well-Known Member

в вамі на науковій продають німецькі порошки (біля свіжевитиснутих соків)

• Подобається Подобається x 6
  9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ага, віднедавна......але ціни :8::cesored:
    Хотіла купити там шампунь L'oreal....... 50 грн :ninja:
    А коли мені привозили то саме напряму з німеччини то по цінах виходило так само як і в нас в супермаркетах :confused:

10. odree

odree Well-Known Member

ну , щодо цін, то не до мене, звиняйте. просто надала інформацію, бо побачила.
    особисто я зараз перейшла на фрош

• Подобається Подобається x 4
  11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Так я ж нічого не кажу .... я теж надала інформацію :)

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Хочу написати щодо засобу для миття посуду фірми "Amway"....придбала я його у жовтні минулого року і користуюся до тепер....(для довідки говорю, що у квартирі живе 4 дорослих людей, тож обєм посуду не маленький!!)...Тоді коштував він 60 грн (це 1 л концентрату, який розводиться у спеціальній пляшечці (в суму 60 грн входить і та пляшка)...)Плюсом для мене є те, що він добре розчиняє жир і бруд, причому мало піниться, що потребує менших затрат води для ополіскування....Вистарчає на довго часу...

• Подобається Подобається x 7
  13. kati

kati Well-Known Member

а я спробувала амвей відбілювач- хороший, правда на екстразабрудненнях поки що не випробрвувала, а так дитячі лашки від чаю/сочків відіпрала.Галичанка дякую

• Подобається Подобається x 6
  14. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я купила Дакос і розчарована:sad: Так хотіла зробити свій внесок в чисте довкілля в плані прання, а тут знову схиляюся до думки повернутись до Аріелю. По-перше, дуже незвично, що порошок не має запаху. Ну це би ще можна було терпіти, все-таки те, що без ароматизаторів - це плюс. Але відпирає не дуже добре. Хо речі я такі дуже брудні не перу. Але, наприклад, нині витягнула з машинки чоловікові джинси і лишилися брудні сліди від взуття в низу голінок. Шкода...

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

А скільки коштують пральні порошки Амвей? Бо Аріель, той що ми купуємо (польський), виходить 75 грн. за 2кг

16. галичанка

2,25 кг амвеєвського SA8 Premim - 193,94 грн. Але можна купити із знижкою. Його вистарчає як написано на коробці на 54 прання середнього забруднення, практика показує - ще більше.
    Оскільки його доза для 1 прання невеличка, то 2,25кг SA8 Premim приблизно=9 кг Аріеля

• Подобається Подобається x 3
  17. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А яка це доза порошка (приблизно в чайних ложках :xaxa:)

18. Kvitysia

Kvitysia Well-Known Member

Я теж користувалася Амвеївськими засобами. У мене свекруха займається Амвеєм. Але жоден засіб мені несподобався:8:, деякі ніби нічого і разом з тим нічого особливого:sad:, тому повернулася до звичних засобів, що продаються у практично всіх супермаркетах.:xaxa:
    Зараз у мене є Zoom ( концентрований очищувач), донічого:confused:, мені його подарували. Я той Zoom розводила і чітко по інструкції, і меньше і більше:sad:, брала і концентрат - ефект посередній:umbrage:, він миє і чистить, але так собі звичайно.:no:
    А далі взяла Cillit Bang - і відразу класний результат!!!:xaxa:І стоїть мій Zoom під ванною.:p

19. odree

odree Well-Known Member

там є спеціальна мірна ложечка, просто в кілька разів менша від стандартних порошкових мірилок

20. галичанка

На одне прання десь в середньому 50 г (1 мірна ложечка)