Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем YelloWS, 24 Липень 2007.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

Я такi подарунки замовила вже наперед на день матерi :)

Додано через 1 хвилину
    Ню, як вам сказати... може в Ураїнi нiхто i не повiрить, а тут повiрять ще й як :) Менi таблеток вiд жадностi I ПОБIЛЬШЕ ПОБIЛЬШЕ!!! :D

• Подобається Подобається x 1
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А ви йому так легенько натякніть, як приємно отримувати подарунки у вигляді квітів на день народження. А як мені подобаються тут іде назва ваших улюблених квітів. :)
    Кілька раз онтак натякнете і спрацює. Тим чоловікам головне нічого не тре відкрито заявляти, бо подумають що ви чимось незадоволені.:beee:

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я теж колись у натяки вірила. Тоді мене якось дістало і я все виклала як є.

4. Маруся-мама

Ну то від хлопця/чоловіка залежить. Мій он під настрій: одного дня натяк зрозуміє а другого ні. Хоча мо і твоя правда (мона на ти?) краще їм «впалити межи очі», нехай думають:p

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

або у мене такий добрий чоловік, або я така невимоглива жінка :)
    але натякати не треба...

• Подобається Подобається x 2
  6. Liliyah Romanova

Можна на ти.
    Відколи все прямо сказала квіти собі сама більше не купую. Принаймні раз в місяць у хаті свіжий букет. Часом свіжий зміняє зів"ялий дуже швидко.
    Крім того речі, які потрібно до хати чи кухні, купуються тоді, коли в них виникає потреба, а не на мої уродини чи іншу оказію.
    Я волію подарунок малий, недорогий, але з настроєм і задумом. :)

Додано через 32 секунди
    Там багато від виховання залежить. Як удома бачив, так і сам робить.

7. Маруся-мама

Ну і закидайте мене чим попало, але мені приємно дістати в подарунок гарний таріль чи сервізик, чи ще якусь річ до хати, бо кухня і компютери це моє хоббі. (Правда миючі засоби і пересічні речі по-хаті не рахуються. А он екзотичне щось, це мені.) Тому коли мені чоловік на Миколая подарував комп - зацінила.
    А квіти на уродини і просто так він мені також завжди дарує. Приємно особливо тепер, коли він бере дітей зі собою мамі вибирати букет а потім разом дарують.

8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А мій чоловік кожного разу як прїжджає з роботи то все мені щось привозить цікавеньке!!! Цікаво, що це буде цього разу?

9. coolzak

coolzak Well-Known Member

а я своїй якщо не натякне щось конкретне то білизну якусь французьку або італійську дарую

10. Liliyah Romanova

О, ну то ще не зле. Але в моїх родичів такий прикіл удома. Як у мами їхньої уродини, то бігом шниряють по кухні, чого бракує. Ага, сільнички, відкривачки до консерв і ситечка. Ну, то мама на уродини й дістане. :D:D:D
    Я минулого року теж лептопа на Миколая отримала. Може, то мода така тепер? ;)

Додано через 52 секунди
    Ну, у нас після моєї лекції тепер теж так. :) Раніше то вважалося тратою грошей на ніщо. Як то на ніщо? На мій хороший настрій. :)

11. Маруся-мама

Нє... ну я так не бавлюсь. Тоді це не подарунок а просто відмазка якась.:babruysk:

Я думаю що суть подарунка в тому що над ним треба подумати і він обовязково має принести задоволення і радість не лише отримувачу але й даруючому. Не дуже заплутано?:shy:

12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Аскорбiнка - секрет простий якщо немає квiтiв (вiрнiше коли не було) я казала "А ДЕ МОЇ КВIТИ?????" I на пару хвилин дулась! Але, нi зачекайте ... все було так: коли ми тiльки почали зустрiчатись то вiн менi ПОСИЛАВ квiти додому спецiальним сервiсом i то не простi трояндочки а такий не маленький букетик, ну менше з тим... потiм коли ми призвичаїлись один до одного вiн вже купував квiти i просто так дарував. Це першi 2 роки. Потiм у нього стало троха тугiше з грошима i вiн сказав що не може посилати букети бiльше - ладно, я переживу але всеодно квiти хотiла. Значить вже на 3й - 4й рiк вiн почав час вiд часу забувати навiть кпути букетик зашморганий то я перше питалась де Квiти i троха дулась, але тодi на наступний раз казала "Я хочу квiти!!!" I нагадувала перед святом. Накiнець то мої нагадування i "А ДЕ МОЇ КВIТИ" тактики оплатились - мужчина чемно дарує квiти на день народження i 8-ме березня залiзно! Решта свят я вже не дуже сварюсь якщо забуде, бо менi найголовнiше ДН :) Надiюсь що буде пам'ятати на день матерi букет.

13. Гелена

Гелена Well-Known Member

"лучший мой подарочек - это ты" (с)

14. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

я так не хочу... так не цікаво... Я ще коли ми зустрічались просила дарувати мені квіти в горщиках... бо так шкода що букет за пару днів зів"яне, а от в горщику росте і маєш згадку на роки... Спочатку так і було, в квітковому магазині за пару днів до свята вибирався-бронювався горщик, а потім я отримувала подарунок. А тепер то все десь ділося:no: :no: :no: ой, щось на мене хандра найшла:no: А так хочеться як в дитинстві... знайти зранку під подушкою подаруночки від Миколая. Або як в юності... троянди різних відтінків, ніколи не знаєш які отримаєш наступного разу... здається я зараз розплачусь.

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Аскорбінко, треба якось в розмові згадати, як колись було добре, як ти любила ті подарунки чи квіти, то було так приємно... На якийсь час допомагає:) А потім знову нагадати... Але і чоловіку якусь приємність час від часу треба робити - вони теж люблять подаруночки:)

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

минулого року я теж була по-дитячому ображена :sad:
    Миколай прийшов, але не так як у дитинстві, бо у чоловіка традиція вдома, що Миколай залишає на вікні подарунки.
    От я передивилася всю свою подушку, а там ніц не було :sad: сльози на очах, і навіть той подарунок, який чекав на мене на підвіконнику настрій вже не підняв :sad:

17. Romko

Romko Black Member

Він просто ся не влазив під подушку...

18. lanka

lanka Well-Known Member

ВИХІДНИЙ - від усіх і від усього:8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8:

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

нє Ромку, то Закарпатські Миколаї так ходять загадково ;)

20. Капітан

Капітан Well-Known Member

По моему дарить девушкам на день рождения мягкую игрушку - это моветон! На день рождения девушкам надо дарить твердую игрушку! Или длинную. Шутка. :)