Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем YelloWS, 24 Липень 2007.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

А я би хотіла кудись з чоловіком поїхати відпочити:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Мiй день народження вже минувся але сумочки я не отримала... прийдеться самiй за себе подбати. Взагалiто я ще люблю ювелiрнi цяцьки отримувати на будь якi свята :) I квiти. Доречi чоловiка свого я 6 рокiв тренувала щоб купував квiти на ДН i на Св.Вал. днi без нагадування. Оце вже 2 роки як дарує сам, нiчого не нагадую :) Приємно :)

3. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я думаю, що від перстеника з діамантиком в ...дцять карат чи від нового Ferrari ніхто не відмовиться :)

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Думаю краще самій вибрати. В мене такий смак, що ще ніколи нічим не догодив:) А вибирати це теж приємність:)

5. Koza-Dereza

От на диво в мого чоловiка дуже вишуканий смак. Я можу сказати що навiть я в нього дечому повчилась. Так у мене є мiй особистий смак щодо речей. Але ще не було нi одного разу щоб вiн менi щось купив i менi не сподобалось. Вiн в речах гарних розбирається.

• Подобається Подобається x 2
  6. Ольга

Ольга Well-Known Member

не знаю що замовити Миколаю під подушку :sad: порадьте

7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Отого перстеника з діамантиком в ...дцять карат.:cowboy:

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я на Миколая замовила собі гусятницю чавунну :D

А на 10-річчя шлюбу замовила поїздку в екзотичну країну, наприклад Іспанію або Італію. Ланцюжки або перстені мене не приваблюють, як на диво.

• Подобається Подобається x 3
  9. Koza-Dereza

Я б теж в Iспанiю поїхала. Перше чоловiка страхала що на 5лiтнiй ювiлей хочу до Французької Полiнезiї хе хе хе але тепер надумала що може хочу в Iспанiю. Але час ще є :) Може ще раз передумаю.

Додано через 2 хвилини
    I second that!
    Пiдтримую

Додано через 3 хвилини
    А насправдi менi хоч би три :) я б була цiлком задоволена! А як би п'ять ..... Вау..... я б сама блатна серед подружок була :D

10. Альона

Альона Well-Known Member

Мій чоловік знає, що зробити мені такий подарунок- все одно що "розбудити звіра". Я себе відразу почуваю домогосподинею а не жінкою. Дорогі парфуми, ювелірні прикраси, сучасна модель мобільного...-тільки такі подарунки від коханої людини.

11. Маруся-мама

Альонка, а мені навпаки. Направду ціню гарні речі для хати. Але дорогі і гарні речі, які я сама собі не наважусь або не зможу купити, бо зашкодую бюджет. А мобільник мене цікавить лише аби виконував одну функцію, і ця функція телефонна. Все інше мені зайве, бо люблю тренувати память і знати всі телефони на память :clapping:
    Ви собі не уявляєте як я тішилась коли він мені приніс додому дорогесну спальну-білизну з Єгипетського льону. Коли я на неї лягаю, то відчуваю себе королевою.[​IMG]

• Подобається Подобається x 10
  12. Koza-Dereza

А я дуже люблю готувати тому сказала чоловiковi що зовсiм не проти отримати ось такий мiксер на якесь свято, навiть ДН. Хiба не красень?
    http://www.kitchenaid.com/catalog/category.jsp?categoryId=310

Додано через 2 хвилини
    Мда... оце так бiлизна... 400+ thread count? Ми спимо на простих "смертних" бiлизнах :)

13. Маруся-мама

Ми також собі таке не можемо позволити на кожен день, але як постелю онцю красоту - ти собі не уявляєш яке відчуття. А як вона чудно переться і зовсім не спирається...

А міксер в мене є, добра річ. Від коли його отримала в подарунок домашні поправились на кілька кільо завдяки булочкам і кексам які готуються швидко і добре.

14. Koza-Dereza

Альонко, справа в тому що в Америцi чавунна гусятниця це не простий баняк це дiйсно дорога рiч! Ось наприклад така гусятничка, а бувають i дорожче
    http://www.williams-sonoma.com/products/c211/index.cfm?pkey=cckwlcrb

Додано через 2 хвилини
    Молодцi! У мене теж би так було. Бо менi зараз так лiнь мiсити всяке тiсто особливо з малою. От отримаю пiдвишку, пiду i куплю собi! I сумочку заодно (я на сумочках помiшана!!!) :D

Додано через 6 хвилин
    Я звичайно дуже ЗА отримання гарних подарункiв вiд мужчини АЛЕ маю гарний приклад свекрухи яка в свiй час накупила собi КIЛОГРАМАМИ ювелiрних прикрас - сама собi. I каже що я буду чекати поки менi їхх подарують колись там? Може я хочу ВЖЕ! I вона молодець, я вважаю. Якщо щось хочеш i маєш можливiсть - купи собi, чоловiк чи кавалєр щось докупить також поверх того.

15. Маруся-мама

А я на взутті. Можу щотижня купувати нову пару. І як на зло довкола мене на роботі щонайменше шість добрих взуттєвих магазинів, я ледве стримуюсь аби не зайти і щось купити :D

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ех... а мені би стелаж на цілу стіну і купу грошей на книжки...

(А ювелірних прикрас не люблю. Колись носила старовинний ґердан, який одна з моїх прабабусь зробила, але десь мені при переїзді на інше помешкання загубився. :sad: Тепер не ношу взагалі нічого. Хіба кульчики, і то зрідка. Лежить в шкатулках всіляке подароване. Може, донька носитиме, якщо вона в мене буде.)

• Подобається Подобається x 11
  17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Зараз попробуй знайди таку гусятницю як були колись!

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

я собі уявляю як піду з ним на роботу :)
    у нашому ж Львові нема навіть куди з таким добром вийти в люди ...

останні роки отримувала в подарунок парфуми і чиколяди merci. То вже така солодка традиція нашої сімї - на Миколая їмо лише merci :)
    Техніку не хочеться купувати, вже нема місця, стоїть припадає порохом...

19. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

cекретом поділишся?;) бо в мого чоловіка здається перші симптоми склерозу:D

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ну 5 то хіба на шию вішати :) в 3 карати на руці вже виглядає неприродно масивно. Та і хто тут в Україні повірить шо то діамант :) Тут на краківському такі діаманти продають, моя племінниця дуже полюбляє :)

Додано через 1 хвилину
    А ви замовте подарунковий похід у спа-салон. Я десь чула що можна придбати передплачену послугу в подарунок.