Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем YelloWS, 24 Липень 2007.

1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

ну планувалося... :)

ага в 90 років...

• Подобається Подобається x 1
  2. lotr_an

ой Черрі... що то робити?

3. ermana

ermana Member

Включайте фантазію і полюбіть робити подарунки і приймати теж...

4. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Ой, Андрію, "как скушно Вы живете", пам"ятаєш такі слова?!

Тренуватися, починай вже сьогодні, на ліво і право роздаючи всім неочікувані подарунки і даруючи усмішки та щирість ;).

P.S. Встань завтра раненько, піди квітів оберемок на базарі купи чи у полі назбирай (з тим, звичайно, у Львові складніше) і вручай кожній кобіті на вулиці своїй. Добру справу зробиш ;)!

5. Мих

Мих Well-Known Member

продали французам, нє?

6. lotr_an

п. Ермано приймеш подарунок потім мусиш віддаровувати, а ще хтось дурне придумав, що те саме не можна передаровувати...
    це з одного боку. а з другого боку скільки було образ на подарунки (це я говорю не обовязково за свої - за ті що за моєї памяті родина комусь дарувала) що не такий, поганий, скільки було розчарованих облич і навіть раз подаруночок по колу вернувся нам... ні подарунків наша сімя не робить (крім екстра випадків). а ручки і тапочки то не подарунки тільки сміттям когось засипати.

7. lotr_an

ні не знаю. звідки?

за що???

8. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

з фільму "Іронія долі", передивись, чудова річ!

Тут раджу включати тобі мозкові звивини, які за креативність і щіпку фантазії відповідають. Звернися до форумчанських лікарів, хай поможуть порадою, якщо сам не зорієнтуєшся, я вже тут не компетентна :) (з таким ще зустрічатися не доводилось ;)).

9. lotr_an

це називається виходити за рамки.

Ох дівчата, не знаєте ви все таки що хочете... та й добре... поки будете думати нам трохи перепочину (може).

10. Дана

Дана Well-Known Member

Мої найкращі подарунки – поїздка в Краків на два дня( я страшенно люблю це місто, і то був дійсно для мене царський подарунок)
    Парфуми які мені страшенно подобалися, але у нас їх ще не продавали, мій коханий замовив їх у Києві у друзів, парфуми передавалися через знайомих, і я ними користувалися в особливих випадках, я баночку до сих пір не викинули. Людина приклала багато зусиль щоб зробити мені приємне, і цей подарунок я не можу забути при тому що ті парфуми зараз можна купити в любому магазині з косметикою і парфумерією.
    І ще коли ми з моїм коханим тільки починали будувати свої відносини він не любив і не вмів робити подарунки, і більш того сам дуже рідко отримував подарунки і не сприймав то за щось важливе. Для нього наприклад не вважалося за проблему подарунок подарувати не в ДН, а за тиждень до або після, і усі мої зусилля пояснити що мені не важливе вартість подарунка, а важливе вчасність ( дорога ложка к обеду) і бажання зробити мені приємно, а саме ДН зробити для мене незвичайним - наштовхувалися на стіну нерозуміння. Але йшов час, люди міняються, і коханий змінився, він отримував подарунки і по поводу і без, я старалася робити йому несподіванки, зацікавити, навіть заінтригувати, і він як мала дитина зараз сам чекає на ДН або св. Миколая, бо буде сюрприз, і йому зараз самому подобається дарувати мені якісь дрібнички і бачити мою реакцію на несподіванку.

• Подобається Подобається x 2
  11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Андрій, є одна річ, яка дивує, а часто і злить багатьох чоловіків, і про яку воліють не згадувати феміністки - жінки та дівчата у відносинах з мужчинами давним давно вже перетягнули ковдру головного об`єкта обдаровувань на себе... І все, баста! День першої зустрічі, першої рандки, заручин, шлюбу - це ЇЇ день, до якого вона, звичайно, очікує подарунки (хоча, здавалося б в ці дні вона так само отримала в нагороду мене, як і я отримав в нагороду її, нє?!). Новий рік, перший день весни, 8 березня, День Матері, перший день літа, міжнародний дитячий день, день народження, день ангела, і просто осінній день чергової депресії чи покупки нових мештів - у всі ці дні жінка потребує уваги з боку чоловіка, бажано матеріально підкріпленої... :download: не обов`язково видаровувати, часто достатньо якоїсь копійчаної дурнички, але для жінки це буде мати набагато більшу вартість... Тобі лишається твій ДН і 23 лютого, якщо згадає... ;) І з цим треба змиритися, коли хочеш зберегти файні відносини...
    Хоча напевно так воно і має бути, бо вклад жінки в сім`ю таки дійсно неоціненний і часто перевищує вклад чоловіка, якщо відкинути матеріальну сторону...

• Подобається Подобається x 3
  12. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Ассоциация -пестня http://youtube.com/watch?v=d1U5vQZ9Y6g

Я немножко постою у зеркала, не больше часа
    Всё так зыбко в этом мире, Боже мой - всё фифти - фифти
    Я не знаю как и что бы нибыло - не поддаваться
    Нигде, никто, ничем, никак

Я закрыла, я забыла всё это - уже не важно
    Только чуть - чуть разболелось где - то там, в области сердца
    Эта лилия покрыта золотом, прошита красным

Не хочу теряться в сам - сам - сомнениях
    Выбирать один из ста вариантов
    Все они прекрасны - без исключения
    Лучшие друзья девушек - это бриллианты

Я немножко постою у зеркала, мне станет легче
    Улыбнусь, махну рукой и мысленно пошлю всё к чёрту
    Наконец то мне бояться нечего и я отвечу

13. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

"Лучшие друзья девушек - это бриллианты" - це лише тоді, коли відсутні інші цінності. Найкращий подарунок для жінки - це увага, приємне, тепле оточення і відчуття постійного, надійного плеча коханого.

14. Дана

Дана Well-Known Member

Все залежить від стосунків двох людей, якщо мені хочеться зробити людині подарунок я його зроблю незважаючи на відсутність в найближчий час причини. Я знаю уподобання чоловіка, знаю що він любить і що може принести йому задоволення, якщо це в моїх силах то чому я не можу зробити цей подарунок? Для мене день знайомства, шлюбу чи першої рандки це день обох а не мій день, День ангела є і у мене і у нього, ДН, Св. Миколая, Валентина, день захисника , 28 лютого, Новий рік, професійне свято є і у нього і у мене, і про усі ці дні я стараюся не забувати.

15. Дана

Дана Well-Known Member

А діаманти то штука добра, але не головна. На мій ювілей мені подарував каблучку з діамантом, мені страшенно подобається, і ношу її з задоволенням, так само з задоволенням ношу кульчики взагалі без каменя. і перший і другий подарунок мені одинаково дорогий, і вартість їх не в ціні, а в памяті як коли і при яких обставинах був зроблений цей подарунок.
    Місяць тому загубила годинник, коли мене чоловік заспокоював що ми купимо інший ще кращий, я плакала від того що той годинник був подарований в певний день, і були сказані певні слова. Подарунок не був дорогий в фінансовому плані, але був дуже дорогий в емоційному.
    А ще я згадала один подарунок, на початку весни мені чоловік купив дві упаковки іспанської полуниці, я настільки була здивована, що не могла слова сказати, а він сміявся з мене – бо хоч ти і доросла, але залишилася дитиною. Той подарунок приніс йому стільки ж морального задоволення скільки і мені.

16. Melody

Melody Well-Known Member

І де Ви, Самойловичу, таких жінок надибали? :eek: Якщо жінка вимагає подарунка до якогось свята, то хіба це подарунок? То вже якийсь податок! :)

З мого досвіду, то більше дарувати люблять якраз жінки. Така у нас природа. Обдаровувати когось - це для нас приємність. Ну і фантазії, напевно, в нас трохи більше ;)

17. lotr_an

бачу що на даній гілці присутня жіноча солідарність та чоловіча солідарність - і ці угруповування ("банди формірованія") діють окремо :)

18. Дана

Дана Well-Known Member

Але жити доводиться разом:p

19. Melody

Melody Well-Known Member

Запитання до чоловічої "банди". В дитинстві Ви, напевно ж, любили отримувати подарунки? І які дитячі подарунки Вам найбільше запам"яталися? :)

20. lotr_an

годинник, ровер і радейко