Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем YelloWS, 24 Липень 2007.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

А я хочу пухнастого маленького котика. Ну і звичайно якусь мегамодну сумочку з тим не прогадаєш. Мій муж знає за сумочки і таки дарує, правда я вибираю, бо в нас на сумочкову моду трохи різні погляди. А ще хочу в Прагу. Дуже хочу.

• Подобається Подобається x 4
  2. Mariya

Mariya Well-Known Member

А я хочу, щоб на моє ДН шоб моїм братом цілий день хтось інший займався, а я цілий день займалась собою. Ех, мечти-мечти (нездійсненні).

• Подобається Подобається x 4
  3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

хотю діамантів, або шубу, або бібіку:)
    я серйо:)
    а то від "милих серцю подарунків" тоскно вже стає:bad:

• Подобається Подобається x 1
  4. Almariel

Almariel Well-Known Member

є кілька варіантів:
    1. якщо чоловік-генератор подарунків і телепат, то хай думає і вибирає сам. (ну це ідеал))))
    2. нехай просто скаже: ідемо купувати тобі те-то (ну це коли він знає, що подарувати, але бойться з вашим смаком не вгодити)
    3. (мій випадок) нехай просто зробить приємний сюрприз: квіти чи вино, чи гарний вечір (ну там свічки по хаті порозставляє, музика, фрукти) і т.д. Але при цьому все необхідне купується в інші дні. Або навіть якийсь банальний подарунок - ювелірне щось (мій чоловік мої смаки в цьому плані прекрасно знає). А взагалі я не дуже хочу, щоб чоловік мені купував якісь подарунки, бо і так же ж на мене більше витрачається ... А от сестрі я можу просто замовити, якщо справді щось потрібно, або хай сама думає)))
    4. ще щось думала і забула(

5. TUCR

TUCR Well-Known Member

Подарунки, я люблю приймати........ і дарувати теж, вважаю що краще дарувати потрібні речі,тому іноді питаю що подарувати, а коли питають мене то відповідаю чого я хочу.Може хтось зі мною і не погодиться, адже отримати сюрприз це цікаво, але іноді вони бувають такі, що не знаєш що з тим сюрпризом робити!

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Подарунки!!! Мені пощастило з кохаськом у цьому плані. Бо він часто мене бавить всякими витрибеньками))) Зазвичай надаю перевагу сюрпризам, що подарують, те і приймаю. Однак, якщо маю якусь забаганку. тов ідразу про неї говорю) Минулого Дня народження був дуже кумедний випадок. У нас так співпало, що річниця зустрічання та моє свято в тиждень різниці, і на річницю він подарував мені сережки інкрустовані бурштином, а до них йшов великий перстень, який я очікувала отримати на ДН...і який мій шок, коли він дарує мені альбом з рисового паперу зі всякими наворотами, але ж це не перстень!!!Я розстроїлась тоді((( потім виявилось, що він не подарував мені перстень, бо думав, що це занадто передбачуваний подарунок...:girl_mad: ми з подругою і її чоловіком потім роз'ясняли йому, що у жіночій логіці нема такого понятя, щоб набір прикрас існував десь ОКРЕМО! якщо він існує, то має бути увесь у купочці в скринці з прикрасами))):girl_cool:

7. ursula

ursula New Member

на даний момент хочу миючий пилосос..:girl_cray:

8. Vika

Vika Well-Known Member

так, до ДН залишилося трохи більше місяця пора придумувати подаруночки. зараз вигадала2: мамусі закажу електричну м"ясорубку. а від себе-собі коханій подарую КОНКРЕТНИЙ похід в перукарню ( давно пора).

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я б хотіла отримати на д.н. путівку на Мальдіви, або просто яку-небудь подорож на двох і ще на рік проплачений спа і салон краси (ол інклюзів :girl_crazy:)

11. Heureuse

Heureuse вірю...

я би була щаслива від червоної тойоти Yaris, бо то моя рожева мрія вже десь років 5...:girl_cool:
    ще хотіла б цуценя білого вестхайлендського тер"єра...
    ну і особняк на 3 поверхи до повного щастя..
    а так, то я невибаглива в подарунках:girl_crazy:

12. koroljok

koroljok Well-Known Member

я дуже хочу ел.книгу-тому заздалегідь почала готувати чоловіка, вже і модель в неті показала і постійно нагадую, як він буде тішатись, коли я перестану купувати книги :girl_smile:

13. natorella

natorella Well-Known Member

от і я хочу дуже
    просто книгу, без нету, радіо, програвачів
    шоб вантажити і читати
    мо на 30-ку замовити))

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

букет дрібних троянд

15. AlbinaK

AlbinaK Member

В мене скоро ювілей(30!). всі питають що я хочу, а я сама не знаю :sad: Точніше знаю, виспатись :))) Але це мені ніхто не подарує :) Я пару разів просто так казала, що треба вже підстригтися, бо по -перше вагінта не стриглася, а тепер з малим просто немаю можливості :) Чоловік натякав, що хоче влаштувати мені свято душі(подарунковий сертифікат на будь-які маніпуляції у косметичному салоні). От тільки не знаю як він планує в цей час малого зайняти :)))