Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем YelloWS, 24 Липень 2007.

1. Romko

Romko Black Member

Відповідь: Який подарунок хоче отримати жінка на ДН

А я своїй жінці намагаюсь подарувати щось гідне.
    З того,що вона хтіла на даний момент...
    Але найбільша втіха.коли скажу,що оте гідне куплено за півціни...
    ДІВА.
    Натура...(с)...

• Подобається Подобається x 12
  2. Масінька

Масінька Well-Known Member

А я хочу букетик маленьких тюльпанів і поцілунок...... Тільки романтики хочу, більше нічого, бо те, що хочу, то куплю собі сама (як зможу)

• Подобається Подобається x 1
  3. Marianka

Marianka Well-Known Member

Розумію вашу дружину, я теж Діва, люблю коли дарують лише практичні речі, ті які я буду використовувати в подальшому, а не кину в шафу валятися. Тому, як правило завжди намагаюся "попередити" :) завчасно, що мені бракує для повного щастя. Звичайно ефект сюрпризу втрачено при цьому :rolleyes: але з іншої сторони я отримую, те, що дійсно хотіла

4. Alias

Alias Well-Known Member

Хм, цікаво, що ж мені подарує мій коханий на ДН?Здогадуюсь:)Свій приїзд і квіти.Звичайно, щось ще подарує, але самий дорогий подарунок - він сам.А більше мені й не треба.не люблю "замовлених" подарунків і якихось побутових речей.

5. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Цього року коханий подарував меня вінчестер до нового компа і величееезний букет троянд. Що на наступний ДР? Ще не знаю... але люблю корисні подарунки.

• Подобається Подобається x 2
  6. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А я люблю узгоджувати зі всіма хто що мені даруватиме :) Чоловікові заздалегідь замовляю презент. У такий спосіб отримала від нього свою мрію - велосипед (про який він довго чути не хотів - "ти не будеш на ньому возитися", "він буде в гаражі стояти", "давай краще золото" ), а ще хочу ролики :haha:) А одного разу він мене здивував своєю подарунковою ініціативністю - на Миколая подарував перстень з діамантом. Причому в 7 ранку, я навіть добре не продерла очі і так і не збагнула спершу, що то брюлик. Зрозуміла десь аж в обід :haha:)))))) А нє, ще був несподіваний подарунок. На 8 березня вони з кумом купили нам з кумою парфуми "Місячне сяйво" Сіслі - однакові :haha: Спершу вони мені не сподобалися. Але коли я внюхалася - полюбила враз і на все життя. Тепер вони для мене - зе бест ! :)

• Подобається Подобається x 5
  7. popelushka

popelushka Well-Known Member

А я не знаю, що хочу отримати в подарунок на ДН від коханого:confused:
    Хочу, щоб він мене відправив на відпочинок, звичайно разом із собою... хоча б в Карпати.:girl_smile:

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ми переважно теж домовляємось, що я хочу. Бо люблю практичні подарунки, такі які сам собі не купиш(зажмеш гроші):girl_crazy: А цього року чоловік сам спромігся визначитись, подарував розкішні парфуми "Ейфорія" від Calvin Klein:girl_in_love: ну і звичайно квіти.
    а був такий період, що я всім замовляла речі для туризму і пікніків...класно, і користь і пам"ять і відпочивати є з чим.

9. марі177

марі177 Well-Known Member

а я щоб не замовляла він завжди дарує золото або щось з побутової техніки,каже шмотки ти собі завжди купиш,а золоті прикраси будуть для майбутньої донечки:connie:знає що купляє гарні речі і я нізащо не захочу їх обміняти:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  10. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Що подарувати жінціці на 55 років? Золото, парфуми, посуд - ні однозначно. Хочеться, щоб пам"ять була.
    В мене вже голова спухла.......

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Картину можна!!!або взяти її фото і портрет замовити!

12. La esposa

La esposa Moderator

А в мене взагалі парадокс - всі мої знайомі, і чоловік теж, думають, що не треба дарувати "банальних" подарунків - посуд там, постіль чи ще що. А я б хотіла щось таке отримати в подарунок... :girl_smile:

А ще хочу фен, файного сама собі не куплю, гроші зажму :girl_crazy: А чоловік - фігні не купить, то треба йому якось натякнути :girl_in_dreams:

13. Sahara

Sahara Well-Known Member

А мені колись чоловік таки подарунок на ДН зробив, що моя щелепа відпала ). Я довго я його діставала, що хочу змінити вікна в квартирі, хоча б на кухні. Він мене відговорював від цієї ідеї, а в один прекрасний вечір , коли я повернулась з роботи ( це правда був не сам мій ДН , а десь на 2-3 дні раніше), то тихенько сповзла по стіночці..:girl_crazy:.А він ще навмисне мене не зустрічав на порозі, а сидів в кімнаті і прислуховувася до звуків, які я пробувала з себе витиснути, стоячи на кухні і дивлячись на новісіньке вікно:girl_smile: Коротше, це був для мене величезний приємнючий сюрприз, враховуючи те, який тяжкий на підйом мій благовірний.

• Подобається Подобається x 18
  14. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

З вікнами круто Ваш коханий придумав! Про такий оригінальний презент ще не чула , та ще й щоб іменинниці так сподобався :)

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А я би хотіла собі на ДН професійну фотосесію в студії. Як варіант-фотосесія з коханим в центрі Львова у сонячний недільний ранок (тільки ми і Львів) :girl_in_dreams:

16. La esposa

La esposa Moderator

А я б хотіла просто повністю обладанану фотостудію... :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :girl_in_dreams:

17. mashka

mashka Well-Known Member

А я дуже хочу на ДН велосипед, нову швейну машинку і поїздку в Карпати, бажано турпохід і без машини, на що чоловік навряд зголоситься

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

блін! нині такйи перстеник побачила: сапфірчики і маленькі діамантики в білому золоті:girl_in_dreams: а до них є сережечки-цвяшки (мої улюблені) мммм...
    а до дня народження - далекувато:girl_cray:

19. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

я на ДН хочу романтичний вечір (після 12год.:girl_smile:), прогулятися по центру Львова коли темно і світять ліхтарі, і щоб людей мало було, і машин, щоб теплий вітерець подмухував в лице і біля мене був тільки мій коханий.....:girl_in_love::girl_in_dreams: :girl_in_dreams:

20. ірен

ірен Well-Known Member

Я,наприклад,люблю коли мені дарують подарунки куплені особисто для мене,(напр,косметика,халат чи щось типу того...).