Які водії найнебезпечніші?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Usmishka, 11 Серпень 2009.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Які водії найнебезпечніші?

І от оминаючи таке гальмо інший водій може сам потрапити в ДТП. Ну не можна півгодини стояти там де мусиш їхати - бо позаду подумають, що або має технічні проблеми або по мобілці говорить і будуть маневрувати тим самим створюючи затори.
    Шкода, що в нас все купується...бо в тих хто не знає правил таки мають забирати права.

2. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Найнебезпечніші водії - це ті, яких природа/батьки наділили повноваженнями/понтами/наглістю/крутою автівкою...це ті, яким начхати на інших на дорозі, які хочуть всім довести, шо вони просто неймовірні у блискучих кукурузерах на неймовірній швидкості на червоне світло !
    Але це не завжди так. Сьогодні ледь не сплакалась через дурну, наглу цьотку. Ситуація: підземна парківка "Ашану". Я запаркувала авто, витягла візок з багажника, чоловік прилаштовує там дитину. Аж навпроти, на великій швидкості, просто на нас мчить жінка на чорному "Ніссані Ноут". Вищачи гальмами, просто перед нашим носом, перед візком з наляканою дитиною і нами, повернула, припаркувалась і пішла в магазин. Я її наздогнала біля ліфта, вона була з двома дітьми.
    -Жінко, що ви собі дозволяєте?! На якій ви швидкості їдете по парковці?! - спершу спокійно заговорила я. Але наткнулась на крик, шо, мовляв, все вона робила правильно, і з нами нічого (!!) не сталось.
    - Але ми налякались, якою ж високою була ваша швидкість!
    - А нєфіг мені тут вказувати, я їхала всього лиш (!!!) з 50 км на годину!!
    Шо тут сказати... Цьотко в смугастому чорно-білому светрі, на чорному "Ніссан Ноут", шкода мені Твоїх дітей. Якшо Ти так мало думаєш про чужих, то хіба в змозі потурбуватись про власних?!!!

3. Seppy

Seppy Active Member

Вважаю, що найнебезпечнішими є ті водії, які впевнені, що "вміють їздити" маючи мало досвіду на дорозі, а також з серії "я їздити вмію, навіщо на курси ходити, права тато (чоловік) купить, машину ж модну купив..." Ну і особливо небезпечні за кермом водії, які вживають алкоголь або наркотики, бо їх реакція на дорозі є найнепередбачуванішою.

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Ми повернулись минулого тижня з Польщі, то один пан прирівняв їзду у Львові з Індією - хто куди бачить, туди їде.:eek: До речі, водії там набагато спокійніші: мій водійський стаж невеликий, тому по вузьких польських дорогах їхала повільно. Якщо не було можливості обігнати, то навіть дуже модні і покручені авто спокійно диркали за мною, не сигналили/блимали/мигали....Ну і їздити там одне задоволення : дивишся за знаками, а не за ямами.

5. bora

bora Well-Known Member

Думала мене на Луганській джип знесе з дороги - прямо сантиметр в сантиметр підпер щоб посунулася (не дай боже загальмувала б перед пішохідним протаранило б насмерть) - а праворуч машини припаркувалися. Поїхав десь під 100 в такий дощ. З вимкненими фарами. От тобі і культура водіння. От тобі і дотримання правил.

Останнє редагування: 31 Серпень 2010
  6. bora

bora Well-Known Member

Тільки вчора я писала про неадекватів і гонщиків на Луганській, а сьогодні вже побачила там збиту на пішоходному людину:sad:(((
    Також бачу постійне перевищення швидкості на вулицях, якість яких це дозволяє - Стрийська, Наукова (частина), Кульпарківська. Якщо мізків (поваги, відповідальності тощо) багатьом бракує, то звідки у людей стільки грошей на штрафи??? А я думала їх підвищення щось змінить.

Останнє редагування: 2 Вересень 2010
  7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Є певна категорія, яка впевнена, що їх не оштрафують.

8. arushka

Я здогадувалась, що вар'ятів багато, але досі на дорозі не траплялись. Сьогодні їду біля Південного, дві зустрічні смуги стоять, я в лівій смузі обганяю маршрутку. Назустріч мені їде покручний джип і СИГНАЛИТЬ!!! Я трохи обалділа, посуваюсь вправо, бідака маршрутчик втікає від мене майже на тротуар. А якби не втік, то я була б винна, бо влізла до нього на праву смугу?
    От скажіть мені, як повестись в такій ситуації? Чоловік сказав, що їхав би тому джипу в писок, хай би потім платив. А в мене чомусь таке враження, що в нашій країні ще я і платила б тому джипеїсту ( ДАІ визнало б шо то був автобан:dntknw::scare:)

9. bora

bora Well-Known Member

Ой ні. Краще до такого не доводити. Та й не знати чим то для здоров"я закінчиться. А як якесь ЦАБЕ ще й з Вас винну зроблять. А нерви, час на ремонт - Вам у будь-якому разі ніхто не компенсує.

10. arushka

Це точно, але у чоловіків трохи інша логіка - доказати, що другий був неправий. А я сьогодні зранку їду і вже наперед стресую - чекаю коли мені в чоло виїде якийсь покручений.

11. Bonita

Bonita Member

Не дарма існує правило ДДД "дай дорогу дураку" Невже комусь стане легше від того, що станеться аварія лоб в лоб??? Це ж висока імовірність травми людей (навіть якщо швидкість мінімальна), побиті машини, купа страченого часу і нервів, а винний буде той хто менше дасть ДАІ на лапу, тим-більше якщо в другій машині якийсь "крутелик" Комусь того треба??? Ой ще забула про наші чарівні страхові компанії.
    Недавно їхала від південного і вирішила ще заїхати в Ашан. пішла по окружній проїхала вже майже більшу частину дороги, і тут переді мною їде жигулька з дедком за кермом зі швидкістю 40км максимум. Обігнати можливості немає, зустрічний потік безперервний, ну їду за ним. Тут бачу, щось підозріло зменшується дистанція і дідок кудась на обочину котиться, то він згадав що йому треба повертати в поле і без поворотів, почав гальмувати (ніякі лампочки не працюють) і звертати, то я йому чуть легкого прискорення не надала. Починаю набирати швидкість, а тут якийсь ідіот ззаду летить не дивлячись іде на обгон, а назустріч машина. В мене шок, ще секунда і булаб сильна аварія і мене точно б зачепило, я по тормозам дала можливість тоду встигнути перестроїтися, а йому хоч би що полетів дальше. Чесне слово, якби зустріла його машину в ашані, то дочекалась б і висказала все що про нього думаю.

12. sani

sani New Member

мені вчора на трасі "гонщик" на груженій фурі на зустріч вискочив(чи скоріше викотився), обганяв стадо газельок-жигулів, які пхались зі швидкісттю десь 40 км год, а фура десь напевно 50 км год

я на обочину втік, там зупинився і чекав поки повз мене, то все щастя проповзе...

взагалі на трасі треба обмежити мінімальну швидкість, а то таке "щастя" завжди стає причиною аварійності. Бо повзти за роздовбаним жигульом-москвичом чи газелькою 40 км/год просто бісить. І то добре що деякі такі їдуть по обочені і ти можеш нормально його об"їхати, але більшість рагулі, навіть буде їхати ближче до середини і фіг посунеться, навіть якщо зкраю ще пів метра дороги є

13. Liona

Liona Well-Known Member

можете дещо уточнити? Не зовсім зрозуміла вашу ситуацію. Ви їхали в лівій крайній смузі, і по вашій смузі назустріч їхав дждип? Тобто він виїхав на зучтрічну смугу?

14. La esposa

La esposa Moderator

нагадало мені статтю Лєбєдєва, варто почитати, дуже цікаво: http://tema.ru/travel/bangladesh-3/

Там багато фото, деякі викладу тут

Ох, не хотіла би я туди попасти з гарненькою машинкою...

15. arushka

Ага! Я також припухла, бо він не просто виїхав, а їхав по зустрічній мені в чоло, об'їжджаючи корок, а ще сигналив, типу "киш звідси":khomyak::crazy: Так що навіть Індії до нас рости і рости.

16. bora

bora Well-Known Member

Типово для наших крутеликів. На Вашингтона бачила минулого тижня як в Ланоса ззаду джип в"їхав. Йому нічо, а ту мальоту пом"яло. Ну як там можна було на когось налетіти? Там ніколи ні корків, нічого. Це вони так шарахають авто - під"їзджають за сантиметр. І плювали на беспечну дистанцію.
    Я теж терпіти не можу гальмуючих, що їдуть 30 км, як звьозди посередині. Але це зовсім не привід в когось в"їхати, бо маєш більшу машину. На Вашингтона завжди є можливість обгону.

17. bora

bora Well-Known Member

На Науковій сьогодні...

18. Orman

Orman Модератор-бомба

для початку треба ще щоб була траса, а то в нас 1 км "траси" - село - 500 м "траси" - село
    а я знаєте чту ПДР, які кажуть що в населеному пункті є бмеження швидкості (міста це теж стосується, а то в нас таке враження, що по місту 100 їхати це нормально)

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Найнебезпечніші водії на Мерседесах і БМВ, бо в мене таке враження що лишень тому що в них дорогі машини їм вже правила не писані. Нераз їду і та людина попереду або навмисне гальмує і їде повільно або що??? А часами просто говорять по-телефону за керівницею... це ж ЖАХ!!!

20. Bonita

Bonita Member

Капец на рівному місці, якщо то там де я думаю то мабуть не розїхалися на світофорі. На рівному місці така жахлива аварія. дуже сподіваюся, що люди всі живі.