Які водії найнебезпечніші?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Usmishka, 11 Серпень 2009.

1. Олька

Олька Well-Known Member

Відповідь: Які водії найнебезпечніші?

Позавчора їхав мій кум десь по трасі біля Жовкви. В машині була його вагітна (9-ий місяць) дружина, сестра з чоловіком і знайомий. Якісь ідіоти, які їхали ззаду почали їм маячити фарами, щоб уступили їм дорогу, вони їх пропустили, а ті придурки підрізали так, що вдарили їхню машину і втекли. Потім вони побачили, що ті стоять на обочині, вийшли з машини і кажуть: що ж ви робите...один з них втік, а другого вони посадили в машину і викликали даїшників. Поки даїшники їхали приїхав той що втік з 9-ма мужиками і почали їх так лупити....ту вагітну жінку почали шарпати, вона бідненька закрилась в машині і трусилась, сестру взяли як шавку і викинули на обочину, а пацанів відлупили так, що ті зараз на топольній....Один з тих виродків розмахував посвідченням помічника депутата.....а даїшники спокійненько стояли і дивились чим це все закінчиться....я в шоці!!!!!

• Подобається Подобається x 20
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Олю я теж!!!!

• Подобається Подобається x 4
  3. kristina

kristina Well-Known Member

аш мороз по шкірі

невже неможна їх притягнути до відповідальності ? а вони заяву писали хоча б?

4. Олька

Олька Well-Known Member

Вони якраз збирають всі документи і будуть подавати у всі можливі інстанції! Подивимся що з того вийде! Надіюсь ті виродки будуть наказані!!!!

• Подобається Подобається x 9
  5. Ная

Ная Well-Known Member

Ми по тій трасі досить часто в село їздимо,якраз там небепечних водіїв найчастіше зустрічаєм.Чому не знати,ніби і дорога широка і роз"їздів на підйомах достатньо,а вічно хтось на зустрічну несподівано вискакує перед самою машиною,я вже двічі на обочину через то виїжджала,обганяють без правил,швидкість велика,вже як бачу в дзеркало шо хтось летить зозаду,сам даю дорогу по максимуму. Але той випадок,шо Олька описала,ні в які рамки не вкладається...

• Подобається Подобається x 6
  6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

7. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

в нас поки ті ксіви будуть і ті пантові то порядку в нас на дооргах точно не буде ух я бїх стріляла :girl_cool:

8. kati

kati Well-Known Member

то просто не слів.....ппц повний

• Подобається Подобається x 3
  9. RoksanaVW

RoksanaVW Well-Known Member

Це капець....та таких водіїв втріляти треба...жаль що мене там не було...я виросла у сімї внутрішніх військ-міліції, спецназу.....мої батьки мене добре загатрували....тим паче маю власного пістолета...того що тікав то одазу б підстрелила десь чуть нище сідниць...стріляю добре....нікуди б не добіг би той виродок і я не думала б про наслідки для себе...а якби втік і привалив з тими 9-ма...я б їх знашла все одно..і кожного б по 10-ро відлупили б...та щей "зпітушили" за те що вагітну жінку образили...придурки...

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

От в таких випадках починаю розуміти свого чоловіка, який переконував мене про доцільність того, щоб мати зброю у екстрених випадках, проте, імхо, це можна тільки людям які володіють своїми емоціями.
    Ситуація просто....без слів. Думаю, варто залучити ЗМІ, напереддні виборів можна когось зацікавити. Проте на практиці мализмогу переконатись, що в ситуації цілком неправомірній ніодне з ТБ не приїхало, жоден журналіст не відзвонив, хоч тема була ух яка цікава, відверто казали, що не мають дозволу з Києва або т їх цікавить але суперечить корпоративним інтересам. Отака демократія с..ана. В нас самосуд інколи єдиноможливий варіант, нажаль.

• Подобається Подобається x 6
  11. Lianna

Lianna Active Member

я просто в шоці, де такі виродки беруться....

12. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

В нашій державі той випадок то є нормальне явище, нажаль:sad: Нічого дивного, а ті нахабні та пантові водії - їх ну вже дуууууужеееее багато, і не знаю чи хтось дасть раду собі з ними, щоб вони "попрощє" були...

• Подобається Подобається x 2
  13. Lianna

Lianna Active Member

гадаю, що зброя-кращий вихід. 90% з тих понтів тому, що їх більше, а перед дулом пістолету вони почнуть тремтіти.

14. irrka13

irrka13 Well-Known Member

боюсь, що на одну вашу зброю у них буде 2:girl_devil:

15. Lianna

Lianna Active Member

щодо велосипедистів, можу ще додати водіїв скутерів в селищах. вони дуже неуважно їздять.

16. LookingIn

LookingIn New Member

а може навпаки - буде думати, перед тим як підрізати чи бити, знаючи, яку відповідь можна отримати у відповідь?

17. Аліса

Аліса Well-Known Member

Таких виродків справді багато, не хочу нікого засуджувати, але краще б водій, маючи вагітну жінку і повну машину людей не виходив стосунки. Або вже зупинився, бачили ж то г..., то воно ще й того іншого в машину засунули...
    Машина мала б бути застрахована, номери переписали, Даі приїхали б, протоекол все рівно оформили, а тепер вже хто зна як можна ситуацію перекрутити.

Всяких прид-в на дорогах хватає, хтось має бути розумніший...Справді шкода вагітну..

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки!

Їжджу і 180, як треба і хочеться швидкості (це особливі випадки і дороги), але на міліцію важаю (в основному стараюся не порушувати), але справа не в тому. До Вас особисто претензій не маю, просто спілкуємося чи як? Для того ж форум і є.

19. Зануда

Зануда Well-Known Member

:girl_haha: От! Наш чєловєк! То не на міліцію треба вважати, то треба думати чи то безпечно, чи вартий адреналін чийогось життя і здоров"я. Не це наших людей стримує, що перевищення швидкості може призвести до летальних наслідків для водія, пасажирів, пішоходів, а те що даїшники злапають. "Абидна, чєсслова" (с)

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

я здається ясно написала
    - на тих дорогах взагалі людей нема, так що про яке життя чи здоровя можна говорити