Які водії найнебезпечніші?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Usmishka, 11 Серпень 2009.

1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Які водії найнебезпечніші?

Я ніяких наліпок на машині не мала і не маю. По-перше, після курсів і додаткових занять знала свої сили і була досить спокійна на дорозі. По-друге, бачила купу ситуацій, коли ті наклейки тільки провокують інших водіїв до дурних маневрів об'їхати авто з наліпкою. Якби наліплювала б, то знак 70. Туфельку - нізащо. Не люблю сексизму ні в житті, ні на дорозі. Бути жінкою - це не особливий нюанс про водія. Чоловіки ж не ліплять "сімейні труси" собі на автівки...

2. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Я не вважаю, що початківці чи жінки найгірші водії , чи ті, що невпевнені, таких видно здалеку, то вже починаєш вважати , їдеш обережніше.
    Мене найбільше лякають ті , які думають, що дорога це поле для гонок, ігор і т.д. І ті, що ганяють в населених пунктах, бо закони фізики ще ніхто не відміняв.

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а мені чоловік не дає наклеїти, переважно за кермом він. Його слова:"Мене і так ДАЇ пиняє коли їду з другої зміни(23-24), а з буквою У будуть ще частіше пиняти".
    А я тим і не переймаюсь, ставлю букву У на лобове коли їду. Але якщо чесно вже й забула коли ставила, місяців 7 тому...

4. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Я після курсів сіла на батьківську "Ладу" (своєї машини ми ще немали) їздила на ній ще з чоловіком спочатку який мене дуже критикував і таким чином навчив добре їздити, швидко орієнтуватись в дорожній обстановці і швидко приймати рішення в складних ситуаціях хоча я на нього ображалась. Але мені це багато чого дало. Ніяких наклейок ніколи не клеїла, бо бачила як люблять водії "підрізати" машини з "туфельками" та й потреби не було клеїти ті значки

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

А найнебезпечнішими водіями вважаю п"яних ДАЇшників, бо вони набухаються, потім гонять з мигалками. Знаю дуже багато випадків як п"яні оборотні в погонах збивали пішоходів, і не бояться гади бо знають що їм то з рук зійде, ох як же я їх ненавиджу.

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а я маю "дитина в машині"
    "у" не клеїли, бо як каже наш один знайомий та то "убійці" їдут))), а ящо чесно, то просто якось не задумувались
    теж згідна, якби задумувалась, то би наклеїла

6. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а я знак 70 просто не змогла знайти

7. SoLana

SoLana Well-Known Member

"У" якщо мені не зраджує пам'ять клеїти на авто, коли у вас вже є права - незя, це проти правил.

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

"У" ставиться коли хтось на тій машині вчиться їздити, 70 - два роки після отримання прав, бо більше ніззя їздити. В мене на жигулях висіла тухля:girl_crazy:
    а зараз наліплені "діти в машині"

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

так
    згідно ПДР саме так
    але в нас було так, що чоловікові права вимагали перездачі через те, що пропали і ми мали час на те встановлення, але не встановили, бо чоловік не хотів
    і обмеження 70 не наклаїли теж, але йде до весни і будем більше виїжджати, то планую наклеїти