Які водії найнебезпечніші?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Usmishka, 11 Серпень 2009.

1. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Відповідь: Які водії найнебезпечніші?

Так виглядає, що ті, що пропускають - також небезпечні. Бо пішохід бачить, що одна машина пропускає і чомусь екстраполює цю поведінку водія на всіх водіїв. Виходить, що якби чемні водії не пропускали пішоходів, то ті чекали б на тротуарі і вишневий Анус їм би був не страшнеий:)
    Звичайно, це жарт. Але я, особисто, коли пропускаю пішоходів завжди дивлюсь назад і в 10-20% випадків якесь чмо там несеться, то я відразу сигналю, щоб привернути увагу пішохода.

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: Механіка чи АКП?

тільки не кажіть що більше 90 ви не їздите, навіть по нашій трасі)) Навіть по Ульянівській наприклад я можу і більше 90 їхати- мене влаштовує.
    А щодо любові до механіки, так я не люблю її і мені цього не поясниш, як можливо і я не поясню комусь любов до АКПП в авто бізнес або люкс-класу. (не порівняти з матізом чи чері). Коли ми вибирали новий автомобіль, то переважна більшість авто бізнес-класу була на автоматі, механіки практично не було, як нам пояснювали продавці- що механіка це вчорашній день. Ми взяли автомат і я задоволена повністю, якщо б прийшлось міняти авто, то знову б обрала автомат.

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Мова про клас авто взагалі не йде. Ми говоримо про механіку і АКП. Не треба плутати одне з другим.
    І таких, як Ви багато і я обминаю їх 10-тою дорогою.

4. Туфелька

А яка я? Я ж не можу як черепаха повзти за кожним чайником!
    А щодо класу авто, то поясню ще раз, детально, щоб було зрозуміло для чого я виділила клас- АКПП на матізі і на кемрі це дві абсолютно різні речі. Об"єм двигуна теж має значення.

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Для всіх є ПДР і цим все сказано. Отакі у нас водії, що того хто не порушує правила ще й чайником називають.
    Та мені хоч трактор, але має бути механіка, автомат на будь-якій машині мені не підходить, виділяйте, не виділяйте.
    Теж інша тема.

6. Туфелька

7. Megan

Megan Well-Known Member

8. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

прожила там багато років.
    за таке - повбивав би м (с)
    По Липинського аварії - чи не що другий день. І практично всі - через перевищення швидкості.

є.
    окрім

навіть на стрийській трасі є ділянки до 110

А от за перевищення в місті я би права відбирала :girl_devil:

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

Знову між рядками читаєте?
    Я написала що важко втриматися, а не що я не втримуюся!
    А де саме, бо я їжджу часто до Стрия, то на отій ділянці, що йде по дві полоси з кожного боку, мені особисто пан поліцай казав, що максимальна швидкість 90.

10. Ука

не скажу, бо їжджу не часто.
    Але знак "обмеження 110" точно там був, вже доволі давненько.
    Плюс прийняли якісь зміни до ПДР, згідно з якими траса з відбійниками і з розділювальною смугою, по 3 (чи й по 2?) смуги в оба боки - до 110. Там ще нюанси були, але я того не пригадую всього - в мене в основному муж за кермом.

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

йой, замість того щоб захищати автомат/механіку, краще б ПДР вивчили

зеленим знаком 5.1. позначаються автомагістралі. На Україні це окремі ділянки траси Київ-Одеса та Київ-Бориспіль.
    А 110 км у Львівській області можна їхати на кількох ділянках траси Київ-Чоп, найближча від Львова знаходиться в районі Деревача в напрямку Стрия. Є також кілька в напрямку Києва.

Не карається перевищення швидкості до 20 км/год.

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

Може був? Бо я чесно його там не бачила. Колись мене там зупинили і читали мені мораль, бо та їхня штука показала 91, то я ще довго сперечалася, що в мене навіть повних 90 не було.
    А ще, чоловік каже, що може бути таке що лєвий чіпали, а потім на тому ж ловили і заробляли, ну але то таке. Я вже не від одного чула, що їхав знак був, вертався - не було.
    Привіт йому!:girl_bye: Поважаю і розумію!

13. veronka

veronka зла друзя

а мене - не влаштовує! з цього місця детальніше - марка і колір машини, орієнтовний час "проїзду" жеби я знала коли з дитинчам на вулицю не виходити:connie_pull-pigtail

14. Ука

угу, і дайцям наводку дати

15. Туфелька

вже десь вище писала, повторюся, тойота кемрі, колір білий , час проїзду- переважно вночі, ближче 2.00. Краще кладіть дитину спати в той час.:connie_pull-pigtail

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

17. Ука

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

19. veronka

veronka зла друзя