Які відносини між Вашими батьками і батьками Вашої половинки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Leila, 28 Грудень 2009.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Які відносини між Вашими батьками і батьками Вашої половинки?

А у нас ,як казав герой фільму "Покровские ворота" :"Высокие, высоокие отношения": наші батьки хоч і живуть в одному місті зустрічаються максимум двічі -тричі на рік ( на ДН внука чи сина чи мого). І то не завжди. Розмови при цьому ведуться на нейтральні теми. А так вітають один одного з Різдвом,Великднем та їх ДН дипломатично по телефону).В усіх інших випадках, коли ми приходимо до когось у гості і є наміри якихось закидів у бік ін.батьків,самі "присікаємо" це одразу ( я у сторону батьків чоловіка від висловлювань своїх, а чоловік-навпаки)

2. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Заздрю я (по доброму звичайно)тим у кого добрі стосунки зі сватами.....
    Мені такого щастя не випало((((((
    Свекруха і мене і всю мою родину зневажає,сватові всерівно,він і так тут рідко буває,моя мама коли випадково зустрічається зі свекрухою моєю то вітається до неї а та голову відвертає(((До мене аж з кулаками лізла.А про внуків годі і казати,як дійшла чутка шо я вагітна то ціла катастрофа була,зразу кричала шоби аборт робила(((В мене чи то з тих переживань чи то через узд раннє аж викидень був(((
    А інколи так хочеться щоби все було так як в нормальних сімях,шоби свати хоч би поважали один другого....Може колись таке і буде...

3. носик

носик New Member

ні,Mokka! їх при тому не було.Це все було для того, щоб принизити мене і моїх батьків перед гостями.І, мабуть, показати, що я не достойна влитися у коло "цариці".

4. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Сьогодні сталося чудо)))))
    Мої мама і дідуля, були в гостях в мами і сестри чоловіка. Це при тому, що ми вже 8 місяців одружені і при тому, що вони в нас були не одноразово. Та нарешті здійснилося))))))))

5. berezhano4ka

berezhano4ka New Member

мої і чоловікові батьки підтримують ввічливий нейтралітет,зустрічаючись по святах і іноді зізвонюючись щоб поспівчувати якщо хтось захворів.Ми з чоловіком вдячні їм за те і більшого не вимагаєм адже розумієм що це різні люди які за інших умов ніколи б не пересіклись.Вони з любов"ю ставляться до нашої доні і не заважають будувати своє життя нам.

6. Sanka

Sanka Active Member

батьки мого чоловіка надзвичайно подібні до моїх, і не лише зовнішньо, а й за характером, за роллю у сім"ї.
    я для цієї родини стала рідною.

бачимося щоденно
    живемо у сусідніх будинках, маємо спільний сад...
    розділили готування їжі, свекруха готує у будні, а я з п"ятниці по неділю...
    деколи я чуюся ніяковіло... коли свекор доріжку нам від снігу мете, чи в саду на нашій стороні порається, я готова крізь землю провалитися...

наші батьки бачилися декілька раз, мої приїзжали на весілля, його на два тижні до Львова...
    вони знайшли спільну мову без знання мови один одного...

7. puma

puma Well-Known Member

Стосунків ніяких нема, вони майже не спілкуються, як зустрінуться то перекинуться загальними фразами.Просто це різні люди ,які не мають нічого спільного.

8. Viktorina

Viktorina New Member

+100%:girl_sad:
    Можна сказати просто дипломатичні відносини, і щоб нікого не обідити - тактичність ,а зустрічі ну дуууже рідкісні:girl_curtsey:

9. носик

носик New Member

хоча моя мама і трішки старша за свекруху. та відкрито показує мамі " хто тут господар". Мама не хоче конфліктувати і списує все на те, що свекруха "недоплила".
    Зараз між ними ведеться війна " я куплю речі внучці". Мама вже до 3 років все скупила. свекруха. покривало з полістеру, тьопіки і 3 человєчка. і доводить, що все куплене моєю мамою якесь ніяке.

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Аналогічно. Я б сказала що стосунків взагалі немає. Бачаться раз на рік на ДН дітей та й все.

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ой, у нас все дуже складно. І мені від того боляче (раніше навіть до сліз), тому що хотілося нормальних стосунків.
    Ні, прямих чи непрямих образ між сватами не було, але поступово спілкування стає все рідшим і рідшим, і сухішим... А справа у тому, рівень сімей різний, а відповідно поглядів і т.д. Після весілля всі намагалися жити дружно, зустрічалися на свята, дні народження, річниці. Але скоро всім стало зрозуміло, що спілкуватися нема про що. Найгірше свекрові, який, на мою думку, має комплекс (бо не має вищої освіти, а відповідно і презтижної роботи, а мої батьки на високих посадах), і свої комплекси виплескує на мене - намагається всіляко мене принизити. Наприклад, може сказати, що я погано засервірувала стіл, бо ножики дала, "а нащо ті панти"; або сказати до чоловіка "ви йдете в театр, що пані захотіла?". Неприємно мені. А я мовчу, бо не хочу сварок, і тим більше нічого не розповідаю своїм батькам. Для мене головне, що у нас з чоловіком все нормально, що він поділячє мої погляди на життя і прагне до кращого.
    Але я зрозуміла одне, дуже важко, коли різні сім"ї по всіх параметрах. І до останнього вірю, що то все явище тимчасове, що все з часом притреться...

12. romawka

romawka Member

В нас просто чудові відносини, мама його сучасна все розуміє! Але все ж таки мене деколи нервує вимагаючи за багато всього від свого синочка і неможе ще привикнути, що син вже не її!

13. DoroshLida

DoroshLida New Member

в мене відносини з його батьками не дуже...А от мої батьки з його дууууже рідко спілкуються.Ми взагалі намагаємся про них не думати,ато часто сваримся!Як то кажуть:"не рухай...,не буде смердіти!"

14. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Думаю, що у стосунках між сватами, як і в будь-яких інших стосунках все залежить від самих людей і їхнього бажання мати добрі стосунки з іншими, а не соціального рівня, освіти, обставин, місця проживання і т.д. У моїх батьків - рідних і чоловікових - стосунки гарні, і це мене дуже тішить. Всією родиною зустрічаємося на усі свята - ДН, Великдень, Різдво... Моя мама буває у нас майже щотижня - вона собі може з чоловіковою мамою говорити годинами, іноді навіть мене обговорюють і разом потім "виховують" :) Батьки люблять обговорювати політику і загальнодержавні проблеми :) Мої свекри дуже люблять мого брата, завжди радо його зустрічають. Одним словом, все класно!

15. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

В нас все ідентично,крім того,що живемо з моєю мамою разом.
    (мама з свекрухою,деколи такого жару можуть задати для чоловіків:girl_haha:)
    Мене такі відносини туже тішать,тому,що це надає спокою,взаємопорозумінню у наших з чоловіком відносинах:girl_smile:

16. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

.
    У моїх стосунки часом трохи напружені (мабуть через батьківську ревність) але загалом нормальні.

17. Virunya

Virunya Well-Known Member

По доброму заздрю всім у кого хороші стосунки...., бо завжди мріяла, щоб і в моєму випадку так було, але, на жаль, :girl_sad: стосунками, як такими, там узагалі не пахне. У мого чоловіка батьки розлучені - в мами нова сім'я, а батько його живе з нами. З моїми батьками вони практично не спілкуються, але, на щастя, це не через конфлікти, а просто тому, що немає спільних інтересів, різні погляди на життя, на моральні цінності....Все це з'ясувалося ще в період підготовки до весілля...його батьки просто "вмили руки" - жодної, абсолютно жодної допомоги з їхньої сторони не було....Мені особисто було боляче на це дивитися, одружувався їхній єдиний син..., а збоку виглядало...ніби вони прийшли на весілля до далекого сусіда:girl_cray:

18. IKA

IKA New Member

І я мріяла...та даремно:girl_cray:

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

Таке враження, що Ви описали мою ситуацію...

19. natka75

natka75 Well-Known Member

А як воно може змінитися ??? всі однаковими не стануть ніколи, і з однаковими статками, вихованням, освітою і т.п. Просто не треба у присутності людей з іншого кола показувати, а ще гірше хизуватися цим всім.

20. Відповідь: Які відносини між Вашими батьками і батьками Вашої половинки?

Донька замужем вже сьомий рік.Відносини зі сватами нормальні,ввічливо нейтральні.Зустрічаємямось на свята і ДН,Святу вечерю вечеряємо теж разом,але якщо перша Вечеря у нас,то друга в сватів,чергуємось,одним словом,також розподіляємо,хто що готує.Такі відносини нас цілком влаштовують.Не втручаємось в приватне життя один одного.Завтра чекаємо дітей,внуків і сваху в гості---у нас на Рясне празник!!Ё!:ed4d70def841dc74b57:d25::girl_dance::girl_bye2: