Які у Вас двері?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Gajka, 22 Грудень 2010.

1. prolisok

prolisok Member

Відповідь: Які у Вас двері?

Можливо ,хтось мав таке , як і чим відмити клей від скоча від лакованих дверей , так ,щоб лак не здерти ?

2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

може дурне питання..., але - а міжкімнатні двері ,нестандартного розміру , можуть бути з мдф? чи лише дерев"яні?

3. LsP

LsP New Member

Нікуся, звичайно що можуть бути))). Кожен встановлює такі двері, які йому подобаються )

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я в шоці, як змінюються мої смаки... Спочатку уявляла, що двері і підлога і більшість меблів будуть досить темні (це було ще десь півроку тому). Чоловік марив білими дверима, що мені було страшною дикістю і я не погоджувалась на таке аж ніяк.

Тепер же ми ніби досягли згоди з чоловіком і урівноважили наші смаки - все-таки квартира буде у наближеному до скандинавського стилі. А отже, більшість меблів будуть світлими і білими, підлога буде також світлі тони дерева (у спальні - натуральне нефарбоване дерево), плитка в кухні і коридорі також світленька, вікна у нас білі, тому двері я вже тепер хочу тільки білі. мені тільки білі двері виглядають логічними в такому інтер"єрі.

Переглядала ще купу фоток інтер"єрів в скандин.стилі - то там в осн.теж тільки білі двері з деякими винятками.

Хто вже вибирав собі двері в салонах Львова - чи є хороший вибір стильних білих дверей?

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Як знайдете маякніть. Я теж фанатка білих, тільки ще би якісь ціни адекватні...

6. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Робили свекрусі ремонт і брали Александрийские двери. Мені дуже подобаються. Як буду робити ремонт в себе, думаю, що собі також в них буду замовляти. Точно є білі. Але ціни не з дешевих і чекати треба до 2-х місяців, роблять в Росії.

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Підкажіть де замовляли? Зайшла на їхній офіційний сайт, гарні двері, і є білі:) Ціни - так як за хороші двері, то факт.
    Вже не треба, знайшла адреси дилерів.

8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Все таки напишу, на всяк випадок. Замовляла на Героїв УПА , не доїзджаючи до тенісного клубу Малі, фірма, здається Двері Плюс.

9. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Порадьте, прошу, якусь фірму для виготовлення металевих з антикорозійним покриттям дверей у підвал. Щоб можна було також і за встановлення домовитись.
    Цікавлять недорогі варіанти. Бо мені щось 4000 грн за прості металеві двері (із замком і ручкою) у підвал здається задорого. Чи може я помиляюсь?

10. taniarz

taniarz Active Member

Ми також зупинилися на білих дверях, робимо дерев'яні на замовлення.

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Поговоріть зі мною хтось:girl_crazy:
    Хто має двері міжкімнатні з гартованого скла? НА скільки воно міцне, зважаючи на наявність дитяти підростаючого?
    Спершу зупинилась на таких:
    От і чудненько, простенькі і обом подобались.
    А потім я почала дуже мудрувати...
    Тепер чомусь хочу отаких:
    В інтер'єрі
    Здається мені, що такі скляні якось "повітряніше" виглядають, не перевантажують простір.
    Зупиняє те, що у ванну, туалет доведеться ставити глухі (як на фото в інтер'єрі). Чи оправданий такий різнобій, якщо дверей лише 4 штуки. З кожної точки буде видно лише троє дверей: двоє скляних і одні глухі. Ще, як варіант, ставити у ванну також скляні, але з двійним сатиновим покриттям, щоб не були прозорі. Але в склі, напевно не роблять таких дірочок внизу, які потрібні у ванній....

Ну і міцність таких дверей мене трохи турбує, бо як малий почне літати, щоб не було біди... Консультанти в один голос кажуть, що не було в них ще випадків, щоб розбивалось у когось скло...

12. катенок

катенок Well-Known Member

Де хочете замовляти, скільки коштують двері? Мені більше подобається перший варіант.

13. silvia

silvia Well-Known Member

в нас перший варіант, класно виглядають. я не знаю як у догляді повністю сатинові....не доведеться потім їх вічно шурувати від дитячих ручок?

14. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

доведеться! В мене в батьків таке сатинове досить велике шкло, хоча дітей немає, але постійно якісь плями ...

15. Fistawka

Ціна в районі 4400грн. Але то саме цієї моделі. Вони з натуральним шпоном, зі штучним дешевші. Ну і дорожчих купа є.Замовлятимемо на Південному.
    Самі двері Харківські "Папа Карло"
    http://papa-carlo.com.ua/cosmopolitan.html

З вхідними якось було все просто. Замовили "Новий світ", про них дуже всі добре відгукуються.
    Та і про ці міжкімнатні дуже хороші відгуки, тільки от з моделлю б оприділитись...:girl_in_dreams:

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

У вас саме ця модель? Там варіантів з тими горизонтальними полосками море...ще серед них оприділитись було тяжко...))

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

Сатинове - це матове? Там якесь напилення є?

17. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Не розумію для чого вам цей різнобій, ми такі поставили, і в ванну і в туалет, нічого не просвічується, дуже гарно виглядають)

18. Fistawka

Ми, доречі, після мого допису сьогодні знову були в салоні дверей, вже показав мені продавець як виглядає двійне сатинове покриття. Справді нічого не видно, хіба впритул до скла стояти, то силует видно трошки. Абсолютно спокійно можна і в туалет такі ставити....
    Ех, думаю далі над моделлю...не думала, що буду мати такі дилеми з дверима)))

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

Сатинове - це матове, але і на дотик воно таке трішечки шершаве, не глянцеве.

19. talja

talja Member

І ми тихесенько підходимо до вибору дверей та вікон. Цікавить яку модель саме ви вибрали і яка ціна?

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

я його тру і тру і як не тру то все в плямах
    я за перший варіант у всіх кімнатах
    хочете повітряності то візьміть їх в світлому кольорі