Відповідь: Які у Вас двері? Можливо ,хтось мав таке , як і чим відмити клей від скоча від лакованих дверей , так ,щоб лак не здерти ?
Відповідь: Які у Вас двері? може дурне питання..., але - а міжкімнатні двері ,нестандартного розміру , можуть бути з мдф? чи лише дерев"яні?
Відповідь: Які у Вас двері? Нікуся, звичайно що можуть бути))). Кожен встановлює такі двері, які йому подобаються )
Відповідь: Які у Вас двері? я в шоці, як змінюються мої смаки... Спочатку уявляла, що двері і підлога і більшість меблів будуть досить темні (це було ще десь півроку тому). Чоловік марив білими дверима, що мені було страшною дикістю і я не погоджувалась на таке аж ніяк. Тепер же ми ніби досягли згоди з чоловіком і урівноважили наші смаки - все-таки квартира буде у наближеному до скандинавського стилі. А отже, більшість меблів будуть світлими і білими, підлога буде також світлі тони дерева (у спальні - натуральне нефарбоване дерево), плитка в кухні і коридорі також світленька, вікна у нас білі, тому двері я вже тепер хочу тільки білі. мені тільки білі двері виглядають логічними в такому інтер"єрі. Переглядала ще купу фоток інтер"єрів в скандин.стилі - то там в осн.теж тільки білі двері з деякими винятками. Хто вже вибирав собі двері в салонах Львова - чи є хороший вибір стильних білих дверей?
Відповідь: Які у Вас двері? Як знайдете маякніть. Я теж фанатка білих, тільки ще би якісь ціни адекватні...
Відповідь: Які у Вас двері? Робили свекрусі ремонт і брали Александрийские двери. Мені дуже подобаються. Як буду робити ремонт в себе, думаю, що собі також в них буду замовляти. Точно є білі. Але ціни не з дешевих і чекати треба до 2-х місяців, роблять в Росії.
Відповідь: Які у Вас двері? Підкажіть де замовляли? Зайшла на їхній офіційний сайт, гарні двері, і є білі Ціни - так як за хороші двері, то факт. Вже не треба, знайшла адреси дилерів.
Відповідь: Які у Вас двері? Все таки напишу, на всяк випадок. Замовляла на Героїв УПА , не доїзджаючи до тенісного клубу Малі, фірма, здається Двері Плюс.
Відповідь: Які у Вас двері? Порадьте, прошу, якусь фірму для виготовлення металевих з антикорозійним покриттям дверей у підвал. Щоб можна було також і за встановлення домовитись. Цікавлять недорогі варіанти. Бо мені щось 4000 грн за прості металеві двері (із замком і ручкою) у підвал здається задорого. Чи може я помиляюсь?
Відповідь: Які у Вас двері? Поговоріть зі мною хтось Хто має двері міжкімнатні з гартованого скла? НА скільки воно міцне, зважаючи на наявність дитяти підростаючого? Спершу зупинилась на таких: От і чудненько, простенькі і обом подобались. А потім я почала дуже мудрувати... Тепер чомусь хочу отаких: В інтер'єрі Здається мені, що такі скляні якось "повітряніше" виглядають, не перевантажують простір. Зупиняє те, що у ванну, туалет доведеться ставити глухі (як на фото в інтер'єрі). Чи оправданий такий різнобій, якщо дверей лише 4 штуки. З кожної точки буде видно лише троє дверей: двоє скляних і одні глухі. Ще, як варіант, ставити у ванну також скляні, але з двійним сатиновим покриттям, щоб не були прозорі. Але в склі, напевно не роблять таких дірочок внизу, які потрібні у ванній.... Ну і міцність таких дверей мене трохи турбує, бо як малий почне літати, щоб не було біди... Консультанти в один голос кажуть, що не було в них ще випадків, щоб розбивалось у когось скло...
Відповідь: Які у Вас двері? Де хочете замовляти, скільки коштують двері? Мені більше подобається перший варіант.
Відповідь: Які у Вас двері? в нас перший варіант, класно виглядають. я не знаю як у догляді повністю сатинові....не доведеться потім їх вічно шурувати від дитячих ручок?
Відповідь: Які у Вас двері? доведеться! В мене в батьків таке сатинове досить велике шкло, хоча дітей немає, але постійно якісь плями ...
Відповідь: Які у Вас двері? Ціна в районі 4400грн. Але то саме цієї моделі. Вони з натуральним шпоном, зі штучним дешевші. Ну і дорожчих купа є.Замовлятимемо на Південному. Самі двері Харківські "Папа Карло" http://papa-carlo.com.ua/cosmopolitan.html З вхідними якось було все просто. Замовили "Новий світ", про них дуже всі добре відгукуються. Та і про ці міжкімнатні дуже хороші відгуки, тільки от з моделлю б оприділитись... ---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ---------- У вас саме ця модель? Там варіантів з тими горизонтальними полосками море...ще серед них оприділитись було тяжко...))
Відповідь: Які у Вас двері? Не розумію для чого вам цей різнобій, ми такі поставили, і в ванну і в туалет, нічого не просвічується, дуже гарно виглядають)
Відповідь: Які у Вас двері? Ми, доречі, після мого допису сьогодні знову були в салоні дверей, вже показав мені продавець як виглядає двійне сатинове покриття. Справді нічого не видно, хіба впритул до скла стояти, то силует видно трошки. Абсолютно спокійно можна і в туалет такі ставити.... Ех, думаю далі над моделлю...не думала, що буду мати такі дилеми з дверима))) ---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- Сатинове - це матове, але і на дотик воно таке трішечки шершаве, не глянцеве.
Відповідь: Які у Вас двері? І ми тихесенько підходимо до вибору дверей та вікон. Цікавить яку модель саме ви вибрали і яка ціна?
Відповідь: Які у Вас двері? я його тру і тру і як не тру то все в плямах я за перший варіант у всіх кімнатах хочете повітряності то візьміть їх в світлому кольорі