Які у Вас двері?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Gajka, 22 Грудень 2010.

1. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Відповідь: Які у Вас двері?

Ми зараз обираємо вхідні двері, наш знайомий собі поставив в квартиру "Двері Білорусії", плюється тепер, нам не радив ні в якому разі їх брати. Мало того, що якість полотна залишає бажати кращого, то ще й вмонтували їх неякісно, замок заклинив, не могли потрапити в квартиру... Словом, ми не ризикуємо зв"язуватися з цим виробником.

2. Відповідь: Які у Вас двері?

ми в будинок взяли вхідні "двері Білорусії". заплатили майже 7 тис.грн., бо взяли дорогий італійський замок + спец.покриття для вулиці. Обіцяли доставити їх нам за 21 день, привезли через 36 днів. Встановили їх, дверна ручка облізла, замок погано закривається. будемо викликати їхнього майстра і щось вирішувати.

3. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

В когось є двері типу "гармошки" з виходом на вулицю чи відкриту терассу
    Цікавить чи досить герметичні і чи не пропускають холоду, бо займають досить багато простору (боюсь великих тепловтрат через них). На фірмі запевняють що герметичні, такі як пластикові вікна.

4. Just me

Just me Member

Порадьте мені з власного досвіду, де можна замовити міжкімнатні двері з масиву дуба. І на що звернути увагу при виборі. Справа в тім, що другий місяць шукаю нормального виробника, який би з розумом підходив до якості і ціни. Двоє дверей потрібно звиклих, двоє - розсувних. На розсувні слід виготовити лише полотно, бо системи вже обрані і куплені. А ціни чомусь страшенно коливаються - від 3-4 і до 7 тисяч гривень, що насторожує (це за стандартні двері, полотно на розсувні мало б бути дешевше, бо там сама рамочка зі штапіками, ніц надзвичайного, і фурнітури не потрібно). Чекаю коментарів та порад.

5. kati

kati Well-Known Member

Можете глянути на ТВД, ми в них замовляли двері, задоволені. В них власна сушарка при виробництві, відповідальна фірма, немаю до них зауважень. Ціни не з дешевих, але якість того варта

6. simona

simona Well-Known Member

дівчата з вашого власного досвіду використання, то власне, які б порекомендували вхідні двері в квартиру?В неті все так гарно описано, а от власне цікавить думка користувача і різні "течії"?

7. simona

simona Well-Known Member

ми ніби визначились, але цікавлять ваші відгуки про двері від Нового світу (Нова Каховка)?

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас їх двері, вони гарні, добротні і дорогі
    їх батьки вибирали, знаючі люди як чують "новий світ" то схвально кивають, в нас недавно був дизайнер вдома то перше запитав про двері і відразу сказав, що знає :girl_yes:

9. simona

simona Well-Known Member

дякую, ми на цій марці і зупинились, тепер перед нами інший вибір))))))

10. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Замовляли вхідні двері у "Фабриці дверей "Гранд". Це наш виробник, двері роблять у Червонограді, фурнітура і замки -російської фірми Guardian. Двері стоять вже 2 місяці, політ нормальний. Справили дуже хороше враження сервісом - двері були готові і доставлені (як і було обіцяно) за 21 день. Дуже великий вибір дизайнів. Ми задоволені. Міжкімнатні також будемо в них робити.

11. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

Встановила собі вхідні двері з "Дверї Білорусії" минулого місяця,замовляла на Городоцькій,дуже задоволена! Мені казали при доставці,що в них є різні майстри,мені попались,хороші! Десь за 50 хв.двері були встановлені,старі демонтовані,майстри після себе прибрали обсипану штукатурку,в Європі так є,но,щоб у нас таке,приємно здивували:girl_smile:
    Меньше,ніж за 3 тижні були готові,правда ще чекали на складі,бо з майстрами,які робили заміри ніяк не могла домовитись,через зайнятість іншими замовленнями! Менеджер пішов мені на зустріч,домовився,щоб мені доставили о 20 год.
    Вставляти двері вхідні треба було терміново,находилась по тим магазинам,аж поки не пішла в "Двері Білорусії",багато хто мені рекомендував,але трохи по ціні,дорогуваті були,менеджер порекомендував мені,які би були обтимальні.
    Не в порівнянні з тими,що були раніше.
    Сусіди обзаздрились:girl_crazy: Все допитуються скільки вони коштують,де купляла. Надіюсь будуть служити довго!

12. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата маю питання, шось я заплуталась. Міжкімнатні двері мають бути в тон вікон? В нас вікна -євродерево . Я хочу то світлі то темні під вікна.

13. YeS Svit

zetta,чому в тон вікон? думаю під меблі треба вибирати,щоб гармонійно було :)

14. zetta

zetta Well-Known Member

я шось собi не уявляю пiд меблi) отак зайшов в коридор, а в ньому кiлька дверей всi рiзного кольору бо пiд меблi, я ж не збираюсь всю хату в меблi одного кольору одягати .
    тому й питаю, пiд вiкна чи нi ?)

15. kati

kati Well-Known Member

двері підбирають в тон вікон або підлоги. ну для мене так виглядає гармонійно. Інколи ще підбирають двері в тон плінтусів,напр. підлога світла, плінтус темний і двері також...але то вже на ваш смак( я б так не робила:)

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

можна і під вікна, але вікна зазвичай закриті тюллю чи шторами, тому те що вони гармоніюють з дверима будуть знати хіба що мешканці квартири)) в нас всі кімнати в більш-менш подібних кольорах, лише різних відтінків, тому з вибором дверей було легше, але якщо кімнати дуже різні - на мою думку, краще підшукати двері нейтрального кольору (білі, сірі) з вставками зі скла щоб не перевантажувати масивним дерев'яним полотном вигляд коридору і кімнат

17. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

В нас підлога венге, а двері і плінтуси чуть темніші - темний дуб. Планували все робити венге, але стикнулися з нестандартною формою і те що нам було потрібно - тільки у кольорі темний дуб, тож обіграли плінтусами. До речі, фірма дверей львівська - BRAMA, дуже задоволені якістю.

18. YeS Svit

ну не знаю...кому як...якщо у більшості колір вікон білий? а білі двері не практичні і не подобаються? тут у кожного своє бачення,кожен бачить по своєму...у мене колір горіх,планую омеблювати все горіхом,зараз старі меблі в такому тоні є. Запросіть дизайнера інтер*єрів,як варіант.
    поставити жалюзі,тоді точно буде видно,якого кольору вікна :) згадую радянські часи,тоді ніхто не заморочувався над таким,купляли,що було і не перебирали,а зараз то така проблема!

19. Morena

Morena Well-Known Member

в мене двері мають бути з плінтусами. Під підлогу не прив"язуюсь, бо з плитки. Під вікна теж - бо білі.

20. LsP

LsP New Member

у нас всі двері дерев"яні бордово-коричневого кольору, вікна білі, а в кожній кімнаті меблі різних кольорів. Вікна закриті тюлями, а щоб був контраст в кімнатах двері-меблі, то підбирали килими кольору дверей+колір меблів. І + ще всякі детальки в оформленні кімнати кольору дверей)