Які у Вас двері?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Gajka, 22 Грудень 2010.

1. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Відповідь: Які у Вас двері?

ми не в сусіда але в знайомого і не тільки ми, а ще багато наших знайомих і родичів

100%! Нам не казали брати з термоплівкою, бо наші двері в під*їзді, але я вирішила вже не економити на такому і взяла зовні термо то такого ж кольору але звичайної не було. І ще термоплівку загинають аж в середину дверей, а звичайну тільки до стику.

2. Milka

Milka Moderator

Ще добре коли шви по контуру заповнені силіконом тоді немає доступу вологи всередину, бо є випадки коли здуваються навіть накладки а плівка клеєна ідеально. Це більше стосується дверей для особняків чи квартир в яких двері виходять на вулицю а не на сходову клітку.

3. Wonder

Wonder New Member

можете порадити гарного майстра чи салон, що роблять шпоновані двері нестандартного розміру (мені потрібно 2 дверей висотою 2м22см)
    дякую

4. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

Також довго шукала, порівнювала, вибирала міжкімнатні двері і зрештою замовили дерев'яні соснові двері безпосередньо на виробництві , (бо розміри специфічні були) біля готелю гетьман. Скло і фурнітуру купляли окремо. За троє дверей разом зі склом , лакуванням і замками ми заплатили 6450 грн.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

тепер міжкімнатні шукаємо)) підкажіть в пп контакти, звідки собі брали
    і задоволені сервісом і якістю. наперед вдячна
    п.с. я щось така трохи розгублена.. вже фактично визначилася а потім як начиталася негативних відгуків((

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Ми купляли міжкімнатні "Двері білорусії". Не знаю, як вони будуть з часом, але вигляд мені дуже і дуже, кожного дня милуюсь. Вибирали між тими, що на луганській і тими, що на Науковій. Взяли на Науковій, бо на Луганській треба було чекати довго, щось біля місяця. Встанлював інший майстер, не їхній (так дешевше вийшло), роботою задоволена. Ось такі двері

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

і ми купляли білоруські, а конкретно ф-ми Belwooddors, шпоновані
    Купляли в Сучасному дизайні на Луганській, і хоча двері візуально непогані, ми ними не задоволені і при найменшій нагоді ми їх плануємо замінити на нові.
    Якби знали що вони такі будуть, то не брали б в ніякому разі...

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

а чим не задоволені?
    в нас не белвудорс, а так і називаються "двері білорусії". Хоча підозрюю, що вони робляться в Україні по ліцензії

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

більшіть дверей з ТМ "Двері Білорусі" робляться на Волині, хіба крім якихось моделей. А "Белвуддорс" дійсно білоруські, але по якості мені здались гіршими, хоча б тому що всередині вони пустотілі (на макеті показували нам) і деталі в моделях зі склом дуже ненадійно тримаються. в "Дверях Білорусі" якість трохи краща - суцільне наповнення полотна, в наших "Квадро" скло надійно закріплене. Щоправда таки потріскались вони де-не-де від вологи чи перепаду температур, то не надто видно і сподіваюсь не розваляться вони через це... Вони у нас недавно, тому буду ще спостерігати чи довго вони протримаються.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

помилилась, то був Стардизайн на Луганській...
    якщо починати з початку, то в силу багатьох причин у нас на пошуки дверей було лише 2 дня, і то були вихідні, і багато фірм не працювало, ми хотіли шпоновані двері, в будівельних маркетах як були двері то не було налічників і навпаки, а в тій фірмі якраз нам підішли і двері і комплектуючі всі були, і ціна була непогана, і ми дуже з того втішились і взяли шпоновані двері белвуддорс, і шпон ще якійсь цікавий "шпон fine-line в кольорі падук". Тим більше що купляли не в підвалі якомусь, а ніби в порядному магазині, що додавало оптимізму...
    Далі пішло поїхало, майстри що двері встановлювали - це були 2 хама, яким було на@рати на самі двері і на замовника. А в Стардизайна нюанс, гарантія на двері розповсюджується лише у випадку , коли монтаж здійсьнюють їх працівники. То ж вони і ставили. Я не знаю як вони ставлять дорожчі двері, іяк їм руки за то не відривають, але нам наші двері ( в основному налічники) поцарапали. Не всюди, але ми знаєм ці місця, і їх видно. Про них можна забути і їх не помічати згодом, але вони є. І кожна дверь в загальному вийшла десь по 2000 грн, ніби не дуже багато, але ж і не копійки. І шкода що покоцані. Крім того встановили двері не акуратно. Тобто це в очі не кидається, але знов ж таки, ми про це знаєм, і це нам не подобається.
    Через 2 місяці експлуатації одну з дверей надуло. Тобто вона стала дещо випукла з обох сторін, і розсохлось оце сотове наповнення всередині. І тут я дуже втішилась що таки ми підписались під їх гарантію. Але щоб ті двері зняли і замінили прийшлось 100 разів передзвонити і нагадати про себе. А потім ще 3 місяці чекати ( проти обіцяного 1 місяця) щоб ті двері нові поставили. Плели лапшу що ще якусь еспертизу дверей проводили...
    І от пройшов рік, і я зауважила що сам шпон на налічниках таке враження що розсохся і місцями потріскався. Це також не критично, і загалом як не придивлятись вплотну, то цього не помітно, але мені від того не легше...

І от мораль, за 4 двері заплатили поза 8 тисяч, двері встановили неакуратно в плані встановлення і дещо пошарпали налічники. Дверь одну хоча і замінили, але вже тоді коли я втомилась про себе нагадувати.
    Дзвонити за той потріскавшийся шпон вже навіть не буду, бо толку з того, як вони всіма способами будуть мені доводити що я ті налічники мила водою, і тому вони розтріскались. Коли дверь роздуло то мені також якусь пургу пробували навішати, мол не за призначенням двері використовувала. Ага, я на них каталась по ночах...

Так що от так. Може це виключно нам так не законало з цим дверима, але більше я двері цього виробника і в цієї фірми взагалі не розглядатиму, ніяк і ніколи.

А так, в загальному, ніби і непогані двері, і описані вище нюанси на них не помітні

11. NeAliona

NeAliona New Member

в 20 ті числа жовтня біля мотозаводу (городоцька), відразу біля магазину взуття, біля Карпат, має відкритись новий салон, і там буде представлена велика кількість міжкімнатних дверей, дуже високої якості!!! також великий вибір ламінату, паркетної доски і тд. Наскільки я знаю, то всі двері везуться зі сходу, бо в нас тут на заході майже ніхто таким не займається.
    зараз в магазині ще проводяться роботи, але, якщо вас цікавить, то можна підійти туди, бо замовлення вони приймають завжди)))

в перший місяць відкриття мають бути великі знижки!!!
    поки що відкриття планується приблизно на 20 жовтня, але не факт))

12. Музик

Музик Мартуська

і в нас такі, от якраз вчора їх поставили - на вигляд - дуже гарні, досить прості, як ми і хотіли, а про решту зможу написати, коли вселимось туди

13. Colomiat

Colomiat New Member

Вхідні двері

Є багато інформації про міжкімнатні двері, а мене ДУЖЕ цікавлять вхідні двері. наперед вдячна за відгуки !!!

14. NeAliona

NeAliona New Member

Відповідь: Вхідні двері

Біля Мотозаводу (вул. Городоцька, 172) в суботу відкрився магазин-салон Альберо.
    Там є великий вибір вхідних і міжкімнатних дверей. раджу заглянути туди, бо з нагоди відкриття там хороші знижки.

15. Відповідь: Вхідні двері

Була там сьогодні. Вхідні двері пропонують "Береслав". Замки "Mottura" (Італія) та "Гардиан" (Росія).
    На жаль, не мають каталога з варіантами фасадів. Кольори є на фірмових зразочках "Береслав", а варіантів малюнку - нема. І сайту в них нема (ще, мабуть). Тож вибрати реально можна лише з того, що в залі. А мені там, на жаль, нічого не підійшло.

Подобаються мені двері виробника "Новый мир". На днях планую глянути.

16. NeAliona

NeAliona New Member

в мене там хлопець працює продавцем))
    сайту дійсно нема. а на рахунок каталогів, то наскільки я знаю, то все поки в розробці.

17. Kryhla

Kryhla Member

Після довгих пошуків і дослідження ринку дверей у Львові ми таки замовили вхідні двері. Замовляли на фірмі Термопласт. Скоро мають бути готові, то напишу відгук. Наразі займаюсь пошуком міжкімнатних дверей. Пошук ускладнюється тим, що наи потрібні нестандартні розміри, тому треба шукати, де такі роблять.

18. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А де знаходиться ця фірма?. Може хтось порадить в пп де добре роблять вхідні двері.

19. Wonder

Wonder New Member

ми замовляли в Сальвадор , шпоновані, нестандартного розміру, з широкими коробками і розсувними система
    вчора якраз поставили

дуже акуратні, чудово зроблені і якісно
    обслуговування нормальне, хлопці які ставили, дуже акуратно віднеслись до роботи
    рекомендую, пізніше додам фотки

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

ми теж в них робили, в принципі претензій нема, хлопці ніби акуратні, але в мене трохи промахнулися з коробкою, вийшла трошечки заширока і відстає від стіни, правда то в кладовці, і я пізно побачила, ну і плюс там стіни трохи криві, тому і не зверталася з обміном. це я до того що за майстрами все ж треба слідкувати.
    тепер щодо дверей, виконано гарно, акуратно, по нестандартних розмірах. але шпонованих я б більше не брала. ну по перше тому що шпон то таки шпон а не суцільна деревина, і при ударі він може здиратися, у нас колір венге, то це видно. не критично звичайно, якщо не знати то і непомітно, але мені неприємно. часом замальовую. крім того за кілька місяців експлуатації на одних дверях по торці той шпон здувся. правда салон повів себе дуже добре, ті двері відразу забрали, і переклеїли торець. але сам факт відставання того шпону мені теж не подобається.