Відповідь: Які у Вас двері? Коліжанка брала розсувні,казалащо їм не підходять звичайні,бо мало місця в коридорі,вони в 1,5 рази відрізняються в ціні від звичайних деревяних.А в мене деревяні,робили під замовлення,і я ними не задоволена трохи повсихалися,якраз тоді коли термін гарантії пройшов. Брали на Науковій,біля вул.Тролейбусної,назва-столярні вироби.Нікому не раджу.
Відповідь: Які у Вас двері? Ну бачите як то в нас.....А взагалі то розсувні двері не обовязково коштують так дорого, тобто, купується сама система, а дверне полотно можна купувати окремо, і не обовязково дороге, не обовязково деревяні. Я якщо чесно навіть би не хотіла деревяні, бо чую відгуки знайомих, то щось не дуже задоволені. Зробила висновок, що якщо брати деревяні - то дорогі, якісні. А як ні - то краще шпоновані. Але то, як кажуть, на кожен смак.
Відповідь: Які у Вас двері? Та в мене вроді і не дешеві,але тож дерево.Сестра брала із готових деревяних в магазині Типу білоруських,то вроді не жаліється.А я тепер напевне буду за те,щоб ставити паперові,вони в три рази дешевші,і якщо розподобається,то за років 10 можна буде поміняти,принаймні на село віддати.Я бачу,що ті паперові,досить нормально себе зарекомендували стоять в коліжанки.
Відповідь: Які у Вас двері? Дівчата, а хтось купував двері фабрики НОВИЙ СТИЛЬ? І ше просвітіть мене темну паперові двері - то які? Я вагаюся між Термінусом і Новим стилем, хоча спочатку думала, що на Меранті вистачить....
Відповідь: Які у Вас двері? То двері зовні яких МДФ а всередині соти з пресованого картону. Поставили такі рік тому, поки що нічого їм не є, не знаю як буде потім. Дешево і сердито........
Відповідь: Які у Вас двері? А я такі маю всього рік і вже хотіла б інші, шпоновані наприклад, бо ті паперові то є г..., те чим вони обтягнуті (мдф вроді), чимось задінеш, обдираються і виглядає то негарно потім. Я шкодую що такі поставили. зекономили, називається...
Відповідь: Які у Вас двері? Ми замовляли міжкімнатні деревяні двері не у Львові, а в якомусь селі біля Буська (чоловік їздив дивитися). Майстер приїжджав додому, робив заміри, а потім вставляв. Вийшло дешевше, ніж у Львові. Скло і ручки ми докуповували самі. Правда згодом чоловік додивився, що одні двері трошки викрутило, але збоку це непомітно.
Відповідь: Які у Вас двері? Справді дешево і сердито... Ми теж такі собі поставили і одразу ж вирішили, що невдовзі будемо міняти їх... Якщо дозволяють кошти, то краще таких не брати, але в нас хіба був вибір зовсім без дверей пожити...((( ...тому ми поставили найдешевші....
Відповідь: Які у Вас двері? Ми плануємо замовляти дерев"яні двері але не можемо обрати так звану "четверть": польську чи російську. Приклад російської четверті: Приклад польської четверті: От і не знаю, що робити. Знаю, що майже всюди в Європі ставлять двері із російською четвертю. У нас поширена польська. Наприклад, я не хочу дірявити недешеві двері у ванну кімнату але вона невелика, місць на стінах для гачків немає. Тому планую придбати гачки на двері (доречі, в спальню теж непогано), щось такого плану - але потрібні двері із російською четвертю. Може хтось теж стикався із таким питанням: яку четверть обрати?
Відповідь: Які у Вас двері? В нас сосна, супер-пупер якимось німецьким лаком покрита. За 2 роки не покрутило. Задоволена. Виготовлені в Дублянах. Замовлені у Львові в магазині біля водоканалу. Трохи ручки розхиталися,знайомий вже попідкручував.
Відповідь: Ремонт підкажіть в пп хороші місця, вибираємо вхідні двері, недеревяні.. пишу тут, бо тема про двері якась дуже неактивна. наперед дякую
Відповідь: Які у Вас двері? Підкажіть де можна за оптимальну ціну замовити дев)яні вибілені двері. Щось стільки фірм, а ціни дуже різні....
Відповідь: Які у Вас двері? Ми теж вибираємо. Хочемо металеві вхідні.Напевно з МДФ накладками. І обов"язково зі склопакетом. Треба робити на замовлення бо великі розміри. Це до особняка, тому нам радять давати на них ще якусь термонакладку, ну щоб були стійкі до опадів та перепаду температур. Ціни, чесно кажучи кусючі. Може хтось замовляв, підкажіть порадьте...
Відповідь: Які у Вас двері? Ще добавлю. Може хтось знає про металопластикові вхідні двері. Теж розглядаємо такий варіант.
Відповідь: Які у Вас двері? В нас металеві з термостійкими МДФ накладками, бо особняк. Замовляли на Зеленій далі за Арсеном магазин-салон є, то там з того всього , що об"їздили було найдешевше А металопластикові можете глянути на фірмі Бругман, що біля водоканалу.
Відповідь: Які у Вас двері? Ми замовляли двері в сусіда але наразі просто металеві, без декору і того всього. Як назло, нам того ранку машина не завелась, а ми мали зустрітися на трасі (їхали з різних боків). І той дядько їхав без нас, керували по телефону, куди поставити старі двері, де взяти бруси, щоб зменшити отвір... На наступний день ми приїхали в село - а там стоять нові двері, все гарно зроблено, пофарбовано, закрито вистояли ті двері цілу зиму і літо, нічого не сталося, не сіли, замки в порядку, от тільки накладок ще чоловік не ставить - ремонт ще йде, шкода. думали над дверима зі склопакетом - передумали чогось. Хіба що колись будемо продовжувати ґанок, то можна буде поставити.. але не знаю, як ті двері переживають зиму, холод?
Відповідь: Які у Вас двері? Зиму, холод і навіть помірну вологість- нормально, а от на сонці можуть поздуватись
Відповідь: Які у Вас двері? Дуже важко простому, не компетентному в тому ділі покупцю оприділити чи справді то є термостійка накладка. З цього користають виробники і дають звичайну економлячи, бо термо дорожча, а коли ці нюанси появляються- пізно. Тому, що покупці економлять на тому, що заміри роблять самі і встановлюють самі. Тобто продавець відразу знає кого можна "так сказать..."
Відповідь: Які у Вас двері? накладки однакові, але поверх наклеюється плівка: звичайна чи термо(вона є мякшою від звичайної і кількість кольорів менша від звичайної). Двері потрібно замовляти в перевірених продавців, відповідальні не дозволять собі зробити таку паскудну роботу, хіба вони кожних пів року міняють місце праці, чи хіба їм приносить задоволення вислуховувати претензії (але і на то можна дати раду). Невже ніхто з ваших знайомих, друзів, родичів не купували двері і є задоволені від покупки?