Які парфуми на вас сьогодні?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Finya, 30 Листопад 2012.

1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Які парфуми на вас сьогодні?

теж дуже їх люблю) але вони мені на сьогоднішню погоду занадто "теплі".
    тому пшикаюсь оцієї смакотою http://www.fragrantica.ru/perfume/Hermes/Un-Jardin-Apres-la-Mousson-2736.html

2. нталька

нталька Well-Known Member

Теж Трезор мені на зараз затеплий.
    У мене вже почалася пора Герби Фрески.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Tom Ford Tuscan Leather, я їх так заникала, що й забула, яка то краса.

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

згідна, Великодні свята в Tresor пройшли ще тепло і затишно, а нині вночі стався "перегрів" – мус було змивати - і після нічного душу одягла Polo Sport від Ralph Lauren – загальний градус одразу понизився)

Поло Спорт можу порівняти з відром зеленої холодної води, до якого домішали трохи цитрусових фрешів – не то з апельсинів, не то з лимонів, а може і з лайму. Дуже освіжають, додають енергії та бодрять :girl_claping:
    То один з моїх маст-хевів на літо, особливо необхідний в дні, коли нічого не хочеться робити через спеку – чудодійно освіжає та мотивує до улюблених занять.
    Нині з Поло Спорт бігала в справах немов кролик Дюрасел з реклами :connie_pull-pigtail і кондиціонер в авто практично не вмикала)

5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Flora by Gucci Gracious Tuberose Думала, будуть засолодкі і може навть задушливі, бо взимку і ранньою весною такі мені були нектарно-медові, аж до солодкості в роті. (але на ту погоду мені це було ОК) А ні - зараз зелено-квітково-терпкуваті, просто супер. Висновок - аромат на всі сезони. Один з моїх улюблених :)

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Zen Shiseido
    Прохолоджує) Єдиний запах, який я виношу на собі в жару.
    Цікаво..) Хотіла подивитися, які є парфуми із запахом грейпфрута, почитала пірамідку, виявляється, Zen, якраз, має) Але я не відчуваю його там:connie_pull-pigtail
    "тихо, тихо ползи улитка к вершине горы Фудзи" (с)...:lol: Точно про цей парфум:lol:

7. Vittoriya

Roma Laura Biagotti

8. Insolence

Insolence Living The Dream

І я в ньому.
    Ще файно холодить Аквавумен від Рошас.

9. Finya

10. Vittoriya

Ну трохи є, хоча гіркуватий такий, але не прохолодний

11. zetta

zetta Well-Known Member

Деналь Уд сьогодні і вчора

Аромат: unisex

Ноты: уд, сандал, мускус, ваниль.
    Уд - это редчайшее и ценнейшее масло в природе. Многие называют его "жидким золотом" из-за его высокой стоимости. Деналь Уд от Reehat al Atoor отличается необычным древесным ароматом. Натуральный, яркий древесный оттенок создается благодаря высокому содержанию уда в составе. Ноты темного шоколада гармонично завершают букет, оставляя теплое, слегка сладковатое послевкусие.

12. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

А я втішилась незначній зміні погоди і можливості одягнути щось не дуже літнє і вже другий день драйвую і насолоджуюсь Emporio Armani.
    Розкішні, затишні, абсолютно несхожі на інших та унікально двуликі))) – і теплі, і водночас холодні.
    Шлейф білих квітів з приємною та загадковою гірчинкою, а на шкірі виграють ваніллю, лаймом, бергамотом та мигдалем. Незважаючи на те, що піраміду досить легко розкласти по нотах, загалом Емпоріо сприймаються дуже цілісно та довершено.
    Респект - респект моєму улюбленому дизайнеру :hi:
    Помітила ще одну цікаву річ – з першим пшиком вони мені додають шаленого драйву та оптимізму – чудовий настрій на час носіння просто гарантований :dance2:
    Єдиний мінус – хочеться "двіжувати" нон-стоп і мені в них важко заснути – як от зараз)))

13. veronka

veronka зла друзя

Ангел Tierry Mugler, ммм, який він заворожуючий і в теплу погоду розкривається розкішно))

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Donna karan new york - люблю їх :girl_yes2:

15. Finya

cabochard:girl_spruce_up:

16. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

сьогодні вперше наважилась на Тосканську шкіру Тома Форда:girl_yes2: був на мені дуже різкий. а я ше умудрилась пшикнути на груди, то півдня мене переслідував цей запах.

17. Lambada

Lambada Member

laupgh with me lee lee
    гостренькі, свіжі, насичені...

18. veronka

veronka зла друзя

Герлен Шалімар ввечері просто казковий)

19. veronka

veronka зла друзя

Eau du Soir Sisley

20. laimmm

laimmm Member

Сьогодні Angel Schlesser Essential - легкі, ненав'язливі і весняні)
    Але останнім часом потянуло на солоденьке і дуже хочу придбати Lanvin Marry Me (принюхалась в брокарді і баночка в них така мілашна :girl_claping:)