Які парфуми на вас сьогодні?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Finya, 30 Листопад 2012.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Які парфуми на вас сьогодні?

абсолютно не згідна. Я взагалі не люблю позначення парфум "для старших дам", а Поема взагалі для мене така романтична, квіткова, теж раніше думала, що зимова, але полюбилася мені в таку ще не жарку погоду, але весняну. Думаю так само восени буде якраз, коли ще не зовсім тускло :)

2. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

В мене зранку такий був незрозумілий настрій, ПМС , стояла довго і не могла визначитися, нічого не хотілося, раптом вирішила пшикнутися Тоbacco Vanille від Том Форда, але тільки на зап"ястя,

бо біля обличчя він мене душить, і о чудо, сьогодні нема навіть натяку на тютюн, а тільки сухофрукти, мід, аромат вишеньки і ванілі. У нас тільки +13 тепла.

3. veronka

veronka зла друзя

Картье Маст в парфумах - мммммммм

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

5. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а в мене була нагода відповідна і настрій, і я ностальгувала-носутальгую в найкращому розумінні цього слова разом з моїм улюбленим Джіо від Армані :girl_in_love:

один з моїх найперших "серйозних" ароматів - розкішний і чуттєвий, квіткова бомба, букет, ні, - вееелика композиція найвишуканіх квітів, всередині якого - теплий мед, який розливається і переливається, і так по колу, і хочеться кутатись-розкутуватись і знову кутатись без кінця :girl_blush2:

стійкість та шлейф просто неймовірні, добре чую його навіть на третю добу

Аромат-шедевр з великої букви, моя незмінна любов вже багато років :girl_in_love:

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

ооо, а я якраз підбиваю дівчат на розпив тих парфумів. моя тітка десь в 90-х мала ті духи, то просто кайф:girl_in_love:

7. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

ага, кайф, який триває дооовго і не завершується :girl_in_love:

то вже моя четверта банька цього шедевру, перші дві були 100-ки, а потім вони якось одномоментно зникли зі всіх полиць, д'ютіків, нету...
    свої теперішні 35 мілілітрів я ледь вполювала минулоріч, з жахом думаю де братиму наступну "дозу" - рідко вони мені трапляються)

8. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Coco Mademoiselle
    Навіть не думала, що так мені сподобаються)
    Фантастичний запах, якийсь дуже дивний, димний, чи то гіркий, чи солодкий, мііій))) Тільки майже не відчуваю на собі:cry:

9. Ellelia

Ellelia Вереснева

Я також їх на собі не відчуваю і шлейфу, як такого немає, але запах хороший. Мені сподобався.
    О, також їх люблю дуже, шлейф тягнеться по цілій вулиці)) Ще In Love чудові, але не такі шлейфові.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

Вам пощастило, а мені ні. На жаль, не прижився він у мене і переїхав до мами, їй подобається запах, а для мене заважкий.
    А у Вас парф. вода чи туалетна ?

10. Finya

11. Ellelia

Ellelia Вереснева

Я от вчора була "одягнена" в Flora by Gucci Eau de Parfum Gucci.
    Ох, скільки компліментів я отримала від прекрасних незнайомців:girl_in_love:
    Чесно кажучи, навіть не сподівалася на такий фурор, а подруги все питалися, що це за парфуми.Так було приємно))

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Dior Poison....Без коментарів:kiss:

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

здається Веронка ПВ розпивала. Мені однозначно ПВ більше нра, ТВ така трохи колюча а ПВ більш ніжна.

14. Fajnalera

Fajnalera Member

Jimmy Choo
    Вчора купила і так мені підійшли!
    Jimmy Choo – беспечная игра кокетства и раскованного откровения. В чарующих нотках изысканного аромата заключена сила женского обаяния и блестящий аншлаг захватывающих чувств.

Тип аромата: фруктовые, шипровые.
    Може хтось мав?

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

Який в них аромат?Коли будете замовляти?Якщо класні,то хочу спрбувати...

15. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

16. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Вже третій день в Rose Splendide від Annick Goutal.

Запах- троянда, троянда зліва, справа, спереду і ззаду, кругом!

На початку - запах груші-нямка, ще якийсь незрозумілий відтінок, прочитала, що це магнолія, вчора шукала спеціально за деревом магнолії, ну нічого, тепер знаю, як вона пахне:girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 1
  17. veronka

veronka зла друзя

ги)) стільки "води втекло" з часу розпиву))) можна пошукати баньку в себе (Маргош з них собі замки будує)))
    вчора - Шанель Кристал
    сьогодні - Сади Нілу, але насправді хочеться Шергі, Абаніти або ще чогось "дерев*яшистого"))

18. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Tresor від Lancome :girl_tender: - хотілось теплої і тихої класики

ці парфуми для мене мов багатогранний справжній скарб - мають величезну кількість нот і дуже динамічно міняються на шкірі і в шлейфі -
    то мовчать, то дзвенять, то виграЮть різними мелодіями, то шепочуть - і квітами, і фруктами, і травами, і спеціями
    мікс теплих мрій для дуже особливих моментів :girl_flirt:

19. veronka

veronka зла друзя

Bandit - лю дуже

20. Finya

На мені Grey Flannel.
    Дуже, дуже жарко.. Тільки такі запахи і виношу, ненав"язливі..