Які парфуми на вас сьогодні?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Finya, 30 Листопад 2012.

1. kyca

kyca Member

Відповідь: Які парфуми на вас сьогодні?

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret скоро весна... і сонечко

2. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Даааа, і я про "Грей ветівер" Форда, брала для муженька, а він: "Мені не треба інших, ніж "Dior Homme", я не люблю багато (ого, "аж" два!:girl_crazy:), ну й довелось собі забрати, мені не забагато:p Ах, файнючі, стійкі, і геть не чоловічі, багатогранні, як і все фордівське! Тому і я нині в них:yes:

3. veronka

veronka зла друзя

Blue Grass E.Arden

4. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Я сьогодні в гуталівських Ninfeo mio . Я ще таких " зелених " парфумів не нюхала. Пахнуть лимонами, травами, лавандою, лимонними деревами і ще листками геранії.Одним словом , коли закриваю очі, я в Тоскані ...:girl_tender:Тепер знаю, куди хочу літом.

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

У мене сьогодні Gianfranco Ferre "Ferre", парфумована вода. Класний аромат, додає шарму, одночасно і нарядний і має легку кислинку, не важкий для мене. Цікаво, який Ferre Rose, може у когось є?

6. kati

kati Well-Known Member

фере роуз- дуже легенький, на жаль не стійкий, але ніжний аромат, в мене 100-ка вже третій рік і користуюсь ними акурат весною( пора кстаті дістати)

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Versace Pour Femme White
    Останні краплі) Дуже весняний аромат)
    Простий і не люблю, загалом, квіткові, але цей страшенно чомусь подобається)

8. murawka

murawka New Member

І в мене сьогодні також останні краплини Діор Аддікт Шайн.

9. veronka

veronka зла друзя

Абаніта наше всьо:kiss:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Останніми днями не можу відірватися від Поеми Ланком. Відчула, що то власне її час-отака рання весна, ще холодна досить, але таки весна. Тільки вчора ввечір на концерт "одягнула" Тома Форда Tobacco Vanille-мій антидепресант :)
    П.С. Була позавчора в залі і вкотре зустріла дівчину, яку вже добре пам'ятаю, бо вона все так напахнена ядрьоно, що капці. І от я не розумію, ну як можна в зал отак пахнитися?? Ще й не просто якимись легкими парфумами, зараз в неї якась ванільна бомба, а раніше був Слоник Кензо. І хоч я його обожнюю, ну але ж не в тренажерному залі!!:girl_flag_of_truce: Для мене спортзал то єдине місце, де на мені ніколи не будуть ніякі парфуми.

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

вже кілька днів пшикаюсь Kilian Cruel intentions. дуже добре йдуть на таку паскудну сиру погоду і частково знімають мій головний біль

12. natka75

natka75 Well-Known Member

отримала на 8березня від чоловіка парфуми від GUERLAIN "La petite Robe noire":girl_claping::girl_in_dreams:

13. alibi

alibi New Member

Со еліксир від Ів роше-вони мені дуже пахнуть весною. а я так її чекаю...

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

тащюююсь від Kenzo Vintage:girl_dance:

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Tresor Midnight Rose Lancome
    Дууже сильний запах, малина, малина, МАЛИНА!!! А наступного дня - ніжний і витончений.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а в мене він поки стоїть, не час, чи не мій? ще сама не знаю.
    Я нині збиралася в магазин і одягнула кофтину, яку вбирала позавчора , як йшла на роботу (концерт), тому я нині можна сказати знову в Тобако Ванілі, такий шлейф неймовірний, хоча я на речі спеціально ніколи не наношу парфуми.

17. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Тестила сьогодні перший раз Coco noir Chanel , спеціально притримала на неділю, щоб не травмувати людей. І не помилилася.
    Напевно, не доросла я ще до шанелівських парфумів...

Перший пшик прекрасний - цитрусові і жасмин, а потім за 5 хвилин- різкий запах пачулі, який не покидає мене до самого кінця.
    Цілий час десь далеко заховані і троянда, і сандаль, ваніль, але все перекриває запах львівських двориків- пачулі, і то такий передозований...

Витримала 3 години і пішла митися..

18. ViTanya

ViTanya Member

А мені пахнуть весною іврошенівські Pur Desir de Mimosa, такий свіжий весняний аромат мімози з нотками зелені. І чоловікові дуже подобається.

19. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

- а в мене він зовсім не такі асоціації викликає. :girl_flirt:
    Наношу його в таку погоду, як сьогодні (сніг, холод, зима в конвульсіях :girl_crazy:), він мене настрій піднімає.

20. Текіла

Текіла Well-Known Member

Вчора, сьогодні і завтра:) Christina Aguilera від Christina Aguilera. Абсолютно "мій" аромат