Якби він був на моєму місці...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 5 Червень 2009.

?

А ви хотіли б опинитися на місці свого чоловіка?

1. так, і то надовго

8 голосів
    7,0%
  2. так, але на коротко

46 голосів
    40,0%
  3. ні, ніколи

42 голосів
    36,5%
  4. не думала про це / не знаю

19 голосів
    16,5%
  1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Якби він був на моєму місці...

помінятись для того, щоб краще Його зрозуміти - хотіла б..
    щоб він опинився на моєму місці - лише в певних ситуацях.. чому? тому що не хочу, щоб повзнавав мої маленькі жіночі хитрощі :girl_cool:

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то як нещодавня серія серіалу "маргоша" там теж таке питання ставилось:)
    в кожного є своє "місце" і своя місія в тому житті, але помінятись було б цікаво:) хоча ні. Але я б хотіла щоб чоловік досконало зрозумів,що я думаю чи відчуваю в конкретній ситуації,(відповідно я розуміла його) бо щоб там не говорили ніколи одна людина не зрозуміє іншу на 100 % (але то вже філософія)

Останнє редагування: 10 Грудень 2009
  3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У нас сьогодні була подібна розмова, що я поводжусь більше як мужчина в деяких випадках а він як жінка. Для нього важливо пересувати меблі а мені так добре як є. Пересунули ну то пересунули а ні то ні. А он для нього важливо аби воно стояло так а не інакше, аби поставити вазонки, щоб картина висіла пропорційна до розміру стіни. І прибираємо ми по-різному. Тому я йому так само сьогодні і сказала, що хоч ми дивимось на все інакше але нам разом добре бо він підтримує мене в тому в чому я слабша і навпаки. Але і проблем є багато. І мій також постійно каже що він був б інакшим домогосподаром ніж я домогосподарка, але нема на то ради. Є як є.

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ніколи не задамувалася...але тільки що захотіла, щоби він побув мною під час критичних днів і зрозумів, як мені зле тоді...

5. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Інколи б хотіла, щоб він побув на моєму місці, тільки для того щоб зрузумів мене і мої вчинки....Бо інколи дуже важко довести, що я мусіла саме так зробити.........Також на пару хвилин хотіла б побути на його місці, щоб побачити себе його очима і його сприйняття світу............Все таки жінки і чоловіки мислять по-різному-це вже доведено!

6. Волошка

Волошка Well-Known Member

Якби хоч один чоловік побув на місці жінки, всі вони б носили нас на руках.:girl_smile:

7. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Впринципі над таким питанням не задумувалась тому, що це і так не реально. Але часом постає питання чи дійсно та так все легко наприклад з дитиною як уявляє мій чоловік. Мол да, що ти вічно кажеш, що нічого не встигаєш через дитину, та посади та нехай бавиться собі, а ти роби своє, от саме в такі моменти дуже - дуже хотіла б на нього подивитись, що саме він може зробити, а я інколи маю вибирати чи перепрасувати все, чи приготувати їсти.

8. Mary

Mary Active Member

А я інколи буваю таки в "чоловікових мештах":girl_haha: Можу щось і підремонтувати і прибити:girl_cool:. І він знає що таке прибирати, готувати...А от на тих пару "чарівних днів" то помінялася би з чоловіком, бо він все ніяк не може зрозуміти: ну що ж там так може боліти:girl_mad:

9. Ніка

Ніка Well-Known Member

а я вважаю, що кожен має займатись своєю справою, і варто один одного сприймати такими, як є. я колись намагалась перевчити чоловіка, показати йому, що мені буває важко, але робила то в спосіб - ніби він має бути мною. результат - жахлививй!!! ледь не пересварили!!! відтоді роблю сама все, що можу сама зробити, іншого просто не роблю! і знаю, що чоловік зробить все, що зможе, іншого від нього і вимагати не хочУ!!!

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

І досліджено також. І можна або почитати, або побалакати... і мінятися місцями не доведеться. ))
    Подарувати книжку "тіло людини", може? :xaxa:

11. Dobra

Dobra Well-Known Member

Тепер мене в принципі дратує лише одне. Чоловік, якщо він не фатально завантажений на роботі, приходить додому, і все, віддихає. Починаю щось просити допомогти - допомагає, але нібито допомагає мені зробити те, що повинна зробити була я. Але чому ми ходимо обоє на роботу, і після роботи - в мене гора обовязків - хача, їжа, дитина, її моральний та психологічний стан. При цьому я маю бути завжди усміхнена, нормально виглядати, всіх розуміти. Таке враження що тепер чоловікам (не всім звичайно) легше живеться, а до жінок ставляться більші вимоги.
    Але мінятися все рівно не хочу. Бути мамою - це те, що чоловіки ніколи не відчують, як зранку в животику прокидається твоя ляля, як воно зароджується, це нове життя в тобі. Ні з чим не порівняти.

12. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Бути жінкою - це прекрасно!!! :girl_spruce_up:
    Жінка - берегиня дому, любляча дружина і чуйна мати. Бути на місці свого чоловіка не хотілаб (хоча він у мене дуже хороший), але знати всі його думки - ТАК! Тоді би розуміння між нами було 100%.