якби я народилася вдруге

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Редвумен, 15 Листопад 2010.

1. mileelen1

mileelen1 Well-Known Member

Відповідь: якби я народилася вдруге

свою теперешнюю жизнь прожить по другому (или что-то менять в ней) не хотела б. Полностью согласна со сказаным выше, без моего прошлого я б не стала такой какая я есть
    Но, если б имела возможность - хотела родится в другом месте, в другое время)

2. Відповідь: якби я народилася вдруге

Сама не вмію так гарно говорити, але ось ця цитата мені дуже сподобалась:

3. atma

atma New Member

Ті зміни, які ми зробили би в наступному житті, необхідно розпочати вже сьогодні. Не почати сьогодні, завтра буде пізно, тільки час неможна повернути, навіть здоров"я можна покращити. Життя починаеться якщо його змінити навіть в 50-ть.

4. Gala

Gala Well-Known Member

Є дві помилки у житті,які б я дуже хотіла змінити ,щоб їх не було у моєму житті. і про які згадую кожнісінький день і дуже про них шкодую.

5. Viktorina

Viktorina New Member

Народитися вдруге- напевно нехотіла б, а ось змінити деякі відрізки прожитих років так. І не тільки змінити,а все робила б для того,щоб зараз не жалкувала і не оплакувала про речі, які вже ніколи не зміниш.:girl_cray:І нехай би було мені боляче , тільки б нікому хто біля мене, то все від нерозуміння,гордині:girl_cool: ,нетерпіння,нерозібравшись у людях по-молодості, та напевно кожна молода людина робить помилки і на них вже гулі набиває , бо не вміємо ми бути уважними і прислухатися до порад мудрих і старших людей(тоді... ми все самі знаємо...:girl_wink:). Але то приходить з роками , в юності ми всі максималісти...:girl_yes2:
    Ніби все непогано, але відчуття ,що варто було б зробити так чи так, є... ,але це - доля людини, напевно...

Останнє редагування: 17 Січень 2011
  6. vikad

vikad New Member

Тим, хто хотів би прожити життя ще раз, раджу подивитися фільм "Ефект метелика" (Эффект бабочки"), там хлопець кілька разів міняв своє минуле, і при цьому міняв минуле всіх навколишніх людей, рідних і близьких. Не завжди на краще.

Мінятися потрібно вже, а не якби в роті росли гриби... Згідна з atma.

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

колись я думала, що якби народилася вдруге, то змінила б то, то і то... тепер думаю, що ніц би не змінювала... бо 1.я така, і раз такі вчинки робила, то чого б не мала їх робити вдруге? 2.я зараз така, яка є, тільки за рахунок всього пережитого, невпевнена, що стала б кращою чи краще жила б за інших обставин

тому що всі ситуації і люди послані мені життям для чогось, просто треба вміти це побачити і щось з того навчитися.. а особливо через страждання приходить або розвиток, або деградація... Тому я навіть не хотіла б змінити найгірші моменти мого життя...