Відповідь: Як з'їздити за кордон? 30кг це добрий ліміт! Якщо чесно, то я так ніколи і не змогла напхати сумку більше ніж 20 кг, тому 30 на двох, ще і літом то досить непогано!
Відповідь: Як з'їздити за кордон? Ми летіли на 4 чи 5 днів, але то була пізня осінь і ми летіли на північ, це дуже важливо!!!І в нас була величезна валіза забита підзав"язку і наважила тільки 25 кг.. Тому думаю Вам не варто перейматись, не знаю скільки треба набрати лахів щоб не вміститись в ліміт...Ще й літом. Скільки важать одні чоботи, а скільки купа в"єтнамок...
Відповідь: Як з'їздити за кордон? synuchechka, а може ви ще порадите щось на рахунок добирання до Варшави? У мене ось яка проблемка виникла. Шукаю автобус, і виходить, що на деяких сайтах пропонують рейс з виїздом 18.00 зі Львова і 2,45 в аеропорту. мені б це супер підійшло по часу, бо літак 6,05 ранку. Але на автоаокзалі кажуть, що в них рейс від 18 год прибуває о 5 ранку у Варшаву, а про такий, що 2,45 год вони нічого не знають! Я не розумію, що це за рейс. Мені всюди, крім стрийського АС, кажуть, що то від львівського АТП і їде з автовокзалу і прибуває біля 3 ранку до аеропорта Шопена. Інший варіант - хіба брати квитки на автобус, що виїжджає 9,40 ранку, прибуває 20.40 до Варшави і там до 06 ранку "кентуватись" десь... Що скажете, дівчата? Чи є ще варіанти?
Відповідь: Як з'їздити за кордон? Мені тут важко щось порадити, бо ми кілька днів до і після виліту гостювали у друзів у Варшаві. Їхали нічним автобусом, той що найпізніше виїжджає і десь в 7 ранку у Варшаві. я була дуже здивована тим, що можна було не брати квитків, а просто заплатити водію-як у маршрутці. А ще вздовж дороги в кількох місцях стояли люди і спиняли автобус просто рукою, теж як в маршрутку))) На той час, ми рахували, що вигідніше було б їхати машиною, навіть якщо б нас було тільки двоє, і залишити машину на паркінгу біля аеропорта.
Відповідь: Як з'їздити за кордон? tsiuma, дивно що рейсовий автобус їде в аеропорт шопена. Може то приватник якийсь організував? Я б порадила в фейсбуці знайти групу Україна-Польща транзит (якось так) і там пробувати пошукати.
Відповідь: Як з'їздити за кордон? Ми летимо з Катовіце і на трьох беремо тільки ручну поклажу 42*32*25 см, эдине, що висота рюкзака не 42 ' а 45 см, але думаю, що впхаю в рамку Мище думаэмо, чи брати тільки нам з чоловіком рюкзаки, чи ще й за дтину сумку, бо речей беремо мінімум, їдемо надва тижні, припотребі докупимо.
Відповідь: Як з'їздити за кордон? о, то дуже мобільно, не тре за собою потім той чемодан тягнути. Варіант для бувалих мандрівників. Але я звикла все необхідне з собою брати, напр, якісь ліки (від температури, знеболююче, розладів шлунку тощо), шампуні/креми і т.п. Це ж можна в чемодан запакувати, а в ручну поклажу не все дозволено. Ех, класно чартерами від турфірми літати - нічого тебе особливо не колише.
Відповідь: Як з'їздити за кордон? Маю таке питання: якщо при бронюванні готелю через букінг є вимога внести номер кредитки, а на кредитці грошей на момент бронювання нема, то бронювання дійсне чи ні? В нашому готелі передоплата 30% від загальної вартості, на пошту мені прийшло підтвердження з букінгу, що номер заброньовано. Але ж коштів на картці не було...
Відповідь: Як з'їздити за кордон? все те ж саме, але на наступний день я отримала смс руху коштів по карточці, що готель намагався зняти суму (мало бути 25% передоплати) і не вдалось через відсутність коштів. Потім відразу ж лист від букінга що готель не може зняти потрібну суму, оновіть дані карточки чи сконтактуйтесь з банком інакше бронювання може бути скасоване... Так було поки я не закинула достатньо грошей. Пару разів пробували знімати і потім ще й від готеля лист отримала.
Відповідь: Як з'їздити за кордон? Я така що всю дорогу тряслась би, бо 1 година запасу то дуже мало((( А до Варшави є добрий кусень дороги, + кордон... Я б так не ризикувала. Я от їхала з Жешува, то ми мали в 3:00 приїхати до Львова, а приїхали в 04:30, хоч і кордон дуже швидко пройшли...
Відповідь: Як з'їздити за кордон? Дівчата, а якщо на букінгу для бронювання готелю взагалі не потрібно даних карточки і оплата тільки по факту в готелі, то таке бронювання взагалі надійне? Боюсь, щоб на місці не було сюрпризів. І ще одне: готель, заброньований через букінг, сам стягує гроші і я дізнаюсь тільки через смс? Тобто мені від банку не приходить ніякий код-підтвердження, що я дійсно бажаю здійснити оплату?
Відповідь: Як з'їздити за кордон? Мені не приходив код ні разу коли готель стягував гроші. Я бачила лише факт - смс, що знята сума Х
Відповідь: Як з'їздити за кордон? моя коліжанка так бронювала, то їй нічого не знімало. На букінгу ж є бронювання без застави і безкоштовна відміна броні.
Відповідь: Як з'їздити за кордон? так, але в тому готелі, який бронювала я - стягується передоплата у розмірі 30% від вартості в день бронювання. Доречі, гроші на картці вже є, але ніякого руху коштів так і не було... Може я не той номер дала? Чи не повністю? (написала лише багатозначний номер-такий, як для оплати через приват24. Може ще CVV код потрібно? Просто на сайті було лише одне віконечко для вписання номера...)
ПЕреліт з Польщі в Іспанії по польськ. національній візі типу Д Маю польську національну візу типу Д, відкриту по карті поляка. Хочу з Польщі летіти до Іспанії. На руках квитки на літак, ось і цікаво, що перевіряють в аеропорту? Потрібна страхівка? ПОтрбіно резервувати готель? ПОтреба просто в резервуванн готелю взагалі відсутня, бо проживання й так буде, тому не хотілось би викидати дарма гроші. ТОму цікаво знати як взагалі на практиці проходження контролю виглядає хто стикався, підкажіть, пліс
Відповідь: ПЕреліт з Польщі в Іспанії по польськ. національній візі типу Д я також планую летіти в Іспанію, а звідки і куди ви летите? Я маю візу типу С, шукаю як дешевше і зручніше, бо будемо з малечою.
Відповідь: Як з'їздити за кордон? З Катовіце в Барселону (квитки брала через Візейр та Реянайр назад)
Відповідь: Як з'їздити за кордон? З Варшави летіли в Італію Мілан ( Бергамо) двоє дорослих і дитина по польській шопінг візі 1 раз перед тим прокатаній - ніхто ані слова не питав ні про що! Ні ціль поїздки, ні тим більше готель і т.п., взагалі питань не ставилось ніяких. В Італії то взагалі - забрав багаж і вийшов з аеропорта, ми так і не зрозуміли, що сталось і чи нам можна вже на "волю", бо все шукали якогось паспортного контролю, а його не було. А з національною візою я не знаю, чи є відмінності.