Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Йшлось про знайомого. І про стосунки з чоловіком, якщо не помиляюсь))

2. NinaRici

NinaRici New Member

Ні, просто знаю що якусь повію біля Епіцентру...

3. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ну спільний знайомий... це не брат, не друг, не родич... Я б ще добре подумала чи вірити його словам.

• Подобається Подобається x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Kandya

Kandya Well-Known Member

Тобто заробляє мало -- і цей мінет -- це те, на що він збирає гроші весь місяць? Ну бо мінет не коштує 50 гривень. Навіть у тих шмар на об"їзній ставки вищі. Якщо ваш чоловік із ними яшкається -- то його у психлікарню класти треба, бо то діагноз.

Тобто він весь місяць збирає заначку, щоб піти саме до повії на мінет. Це 100% самоствердження. Якщо ви справді хочете його реабілітувати у своїх очах, то в першу чергу ви мусите сказати йому, що все знаєте, інакше він справді буде продовжувати. Далі -- знайдіть причину, що його не задовільняє. Точніше не так -- чоловік мусить перемагати. Будь-де. От він і вважає, що крутий, що переможець, бо може собі дозволити повію. Тут справді потрібен психолог, бо раз на місяць -- це він, при дружині, із якою в ліжку все ок -- то він точно не сексуально-фізіорлогічну потребу задовільняє, а психологічну.

Загалом, мені важко щось радити, бо для мене то би вже було розлчення. Я такого не приймаю. Але якщо ви хочете бути із ним, то якось реабілітуйте його в своїх очах. Пожалійте. Це ж так нікчемно. Можете вважати його хворим -- бо це справді відхилення. І лікуйте. Поставте у приклад багатих успішних чоловіків -- вони не зраджують, бо сім"я їх фортець. І разом робіть щось -- підіть на більярд, на боулінг, на гру його улюбленої команди... Нехай зробить буть-що де він буде вважати себе переможцем, крутим, кращим -- і тоді йому не доведеться самостверджуватись через мінети з повіями.

І ще уявіть, що коли в нього більше грошей заведеться -- це ж можна буде частіше ходити?...

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  6. NinaRici

NinaRici New Member

Правда? Я б також це цінила дорожче...

7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

NinaRici, я перепрошую, але його влаштовує оральний секс із Вами? Може в тому причина.
    Ой, скільки є багатих і успішних, які мають коханок :girl_sad:

8. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Мій друг признався своїй дружині.

@NinaRici , проаналізуйте свої інтимні стосунки.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. NinaRici

NinaRici New Member

ой.... це все правильно... він так задовільняє свою психологічну проблему і знімає робочий стрес... І мінетом від повії він себе стверджує, що мужик. Бо у тому і суть, щот у ліжку він на 3-5 хв. Після чого йому можливо і незручно, а тут він король -- сів і насолоджується...
    Блін, як це дістало... Розвестися -- найлегше... Але у нас чудова донечка, яку ми двоє дуже любимо і наші стосунки...

10. Kandya

Kandya Well-Known Member

Отак ні з того ні з сього, вона нічого не підозрювала, а він прийшов і ошелешив?

То він так із себе тягар зняв -- а на жінку повішав. Це найгірше, що може зробити чоловік. Краще б пішов посповідався -- а жінці нову шубу купив. Нехай сам в собі цей гріх носить, а тепер жінці із тим жити....

Я своєму чоловікові сказала, що як зрадиш -- дізнаюсь -- розлучусь, дітей заберу, квартиру продам, в інше місто-країну поїду -- і ти нас ніколи не побачиш. Тому краще, що б я того не дізналась)))

• Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Ubuntik

Після цього можна і на 2-й захід піти і самоствердитися в задоволенні дружини.

12. Kandya

Kandya Well-Known Member

Отут не кажіть... Справді успішні коханок не мають. Багаті можуть мати, бо вони, скажімо, у порівнянні із компаньйоном, бідніші, але не можуть пригнути вище голови, тому за рахунок коханки самостверджуються. Типу у нього бабла більше, а в мене он краля на 20 років молодша. А якщо людина справді собою задоволена, якщо у неї гармонія в житті, якщо правильно розставлені пріоритети -- то ніяких коханок не буде.
    --- дописи об"єднано, 25 Січень 2016 ---
    Так в чому проблема -- посадіть його в крісло -- і нехай насолоджується (якщо ви все ж сім"ю хочете зберегти)

• Подобається Подобається x 6
  13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

14. NinaRici

NinaRici New Member

Ой, скільки разів я це казала... От тепер зіткнулася -- і що? Нікуди я не піду, на емоціях все можна зробити, а за наслідки хто буде відповідати... Рано чи пізно все стає явним...

15. Kandya

Kandya Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 25 Січень 2016 ---
    Тобто ви не збираєтесь говорити йому, що ви про все знаєте. Отак і будете леліяти в собі образу, огиду і чекати, коли він знову піде? Маладца!
    Справжня українська жінка: "моя мама страждала, баба страждала і я страждатиму" (це із камеді-клабу)

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Jusi

Jusi Ловець емоцій

17. NinaRici

NinaRici New Member

Ну ви праві, суть тут є... Ок, поговорю... Хоча сумніваюся, що це дасть результат...

18. Ubuntik

Але, зате він буде знати, що Ви ЗНАЄТЕ. І, повірте, Вам стане легше після цього.

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мій також зізнався мені)
    А щодо ситуації, то я майже з усім солідарна із Kandya.
    Фу..... то капець... співчуваю і бажаю пошвидшого вирішення, яким би воно не було, бо якщо Вас це гнітить(є ж люди, які закривають очі/вуха), то нема чого боятись і себе розривати.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  20. solana rok

solana rok Well-Known Member

А що такого хорошого у ваших стосунках? Просто, як бачу, і фінансово і в ліжку він вас не задовільняє

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk