Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Я не казала,що це правило,але й не вийняток.Люди є різні і здібності у всіх різні.Є такі психологи,які розколять твоє притворяння на раз-два)А якщо на те пішло,то інколи відчуваєш ,що тебе обманюють і ведуть себе не природньо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Siania

Siania Love Life

Ну але якщо вміють - то не видно...
    А ще є така штука як ейфорія, коли людина не притворяється, а дійсно веде себе інакше, поки закохана. А потім проходить час, зявляються перші труднощі - і ейфорія проходить, наступають сірі будні... Як на мене, краще побачити людину у різних ситуаціях: в горі і в радості, в проблемах і побуті. Я не кажу зустрічатись 5 років, але місяць два - надто мало, як на мене.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

То все тільки теорія, в житті воно трохи інакше. Ну і про ейфорію Сяня дуже добре написала.

Я знаю пару якій вистачило місяця знайомства для створення сім'і, так, дійсно, буває. Але дуууже рідко.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Як це за місяць-два вже разом жити? Типу, давай зразу жити разом, щоб взнавати один одного? :scratch_one-s_head:

5. Luxury lv

Ну це я так образно сказала)Хоча є такі,що не тягнуть,і зразу живуть разом,якщо є де)(бо зараз переважна більшість немає можливості пожити разом самим,без батьків.)Ой та й взагалі це кожного особиста справа,жити вже за місяць -два чи ходити 5 років,а потім все починати спочатку.Кому як подобається)

6. Materynka

Materynka Well-Known Member

Та дівчина просто запарилася з тим хлопцем. В мене зараз аналогічний період, тільки не 10 місяців. Прийняти рішення розійтись їй не вистачає духу.От і чекає, або поки стосунки зійдуть на нівець, або хлопець запропонує одружитися. А хлопця не хочу ображати, але тут вже писали, 10місяців він бідний не може зрозуміти, що відбувається і не може її розворушити?:girl_feminist:

7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я би не зводила розвиток стосунків тільки до такого вибору :girl_smile:
    --- дописи об"єднано, 15 Грудень 2015 ---
    Та ж він пропонував, вона не хоче, каже, що ще молода.

8. Materynka

Та то залежить ще як пропонував...

9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Подобається Подобається x 4
  10. Materynka

Можна багато говорити про спільне майбутнє, але це не завжди ж означає пропозицію руки і серця. Якщо зараз не готова, то можна назначити дату Х. і повернутися до тієї розмови
    Мій теж часто говорить про дітей і майбутнє, але одружуватися не хоче. Тому я співчуваю собі...

11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Він написав:
    . Значить, це була пропозиція, а не розмови про дітей і майбутнє :girl_smile:
    Якщо про спільних дітей і спільне майбутнє - то не все так погано :girl_wink:

12. iragonzales

iragonzales В декреті

13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

14. iragonzales

iragonzales В декреті

15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

16. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

а спробуйте піти разом до сімейного психолога (витратьте на це час, пошукайте за відгуками справді толкового)
    якщо справді її любите
    грошей мало, то чого тоді варті ваші почуття? (прийом психолога 100 грн, нехай доведеться походити з тиждень, багато?)
    якщо депресія справді є - ви допоможете своїй коханій людині
    з іншого боку зможете по-справжньому спробувати налагодити ваші стосунки,
    або кожен з вас зрозуміє чого хоче

17. Luxury lv

Зараз з такими толковими спеціалістами важкувати напевно,в мене таке враження,що це лише видурювання грошей.Хоча....ніколи до них не зверталася(може це й добре,а може й ні),бо в нас це рідкість,а от за кордоном це норма.

18. unsure

unsure Well-Known Member

Тоді моя сім'я виняток. З чоловіком походили на здибанки 2-3 місяці, зрозуміли що жити неможем окремо, після два-три місяці пожили разом і вирішили поженитися.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Siania

Siania Love Life

Але те що ви живете добре не означає що ви добре дізнались про свого ще тоді хлопця за 1-2 місяці :) Я не кажу що такі сім'ї не мають майбутнього, просто є ризик помилитись.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Як на мене - то вже перегиб з тою психологією. Всі ми люди всі "чєловєкі", всім буває тяжко і всі інколи елементарно хочуть "на ручки" навіть найсильніші чоловіки. Я не психолог і не вникаю в глибинні значення слів "співчувати", "жаліти", "підтримати"... і я пошкодую коханого чоловіка, коли йому погано, скажу, що мені його дуже шкода і це не зробить його гіршим в моїх очах і йому не прийде в голову, що він заслабкий.

• Зе бест! Зе бест! x 2