Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. Kayla

Kayla Well-Known Member

Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки?

розборок не робіть :). удачі вам!:girl_wink:

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

категорично не раджу. мала такий досвід - "лічная жизнь" скотиться до мінімуму. Стосунки з його батьками були хороші, люди нормальні. Але я не почувалася там повноцінною господинею, все було "не моє" і я стала злобною мегерою. Зараз живемо окремо(я зі своїми батьками, він зі своїми), назбируємо на своє житло, максимум раз в тиждень можу заночувати в нього.
    Тому як хоче потестувати ваше спільне життя - най орендує житло.

3. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Погоджуюсь з Вами на 100%. Також би ні за що не погодилася жити разом з його батьками навіть у статусі нареченої.

4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Йой, чесно! Я почала читати сьогоднішні дописи спочатку. Але на третій сторінці "патєрялась". Материнко, як на мене - не варто слухати порад. Вірніше, не так.Варто слухати. Але ліпити свої, наголошую СВОЇ, висновки до купи. Рано чи пізно рішення прийде.
    Підтримка потрібна в будь-якому вмпадку. Але без осуду чи повчання.
    А чо так говору? Бо сама така. Просто потрібно розібратися в собі. Без повчань, засуджень, штампів і кліше.
    Життя - одне. І тре його прожити так, щоб не було соромно і було що розказати. Поставте на "ручнік", спустіть на "тормозах" і менше думайте.

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

То може просто "трохи не туди занести" з таким підходом :girl_smile: Одруження і вибір майбутнього чоловіка річ серйозна. А він, як видно, непогано і так влаштувався, особливих зміг не бажає. Є шанс що Materynka взнає його реальні плани, може він настільки кохає її, що покаже готовність брати на себе повну відповідальність за неї, робити щось важливе для них, плюс у перспективі будуть діти у сім'ї, як то буде з ним то теж питання. І приєднуюсь до порад жити окремо. Якщо це ваша людина то ви все вирішите і будете разом. А про інтим - то справа особиста, та повірте, що багатьом чоловікам дууже вигідно влаштовуватись так щоб і інтим був, і поменше іншого на їх голову, і в якій ситуації тоді дівчина (ну ясно що у кожного свої переконання) якщо вона надіється що це "той самий, єдиний", а потім виявляється що ні, то які тоді будуть її враження про цю всю ситуацію загалом? А з мужика, як в народі кажуть "як з гуся вода" :d23:

6. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Ой, то він що кастинг на домогосподарку влаштовує? Він як приходить у гості ви його нічим не пригощаєте?Чи у вас удома є домогосподарка яка пере вам, прибирає? Думаю по тому, що у домівці чисто, наварено можна зробити певні висновки про дівчину, зрештою можна пїхати на море чи у Карпати з апартаментами з кухнею і побачити як дівчина куховаритиме, пратиме .Це ваше життя, як постелете- так і спатимете. Памятайте, що з часом всі негативні сторони тільки загострюються і як уже тільки удома сидить, то потім і поготів, доречі, а може він не домосід, а просто скупий?

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Материнко, може киньтесь того ровера? Дійсно, жити з його батьками в якості невідомо кого, сидіти вдома постійно, бо він змучений з роботи і не хоче нікуди вдвох їздити, та ще й підносити йому все під ніс, щоб він побачив, яка ви господиня...я звичайно перебільшую. Але уявіть собі таке своє майбутнє. Чи хочете такого? Чи просто кохати, бути коханою, нікому нічого не доказувати, подорожувати разом, жити лише вдвох, дурачитись і ходити голими по квартирі. Жити разом, тому що не можете одне без одного, а не, щоб попробувати, яким буде побут...Реально, якщо він такі випади робить після 9 місяців зустрічання, то що далі буде?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

чомусь ніхто не звернув увагу на цю фразу, а отут може якраз бути собака зарита.
    загалом дівчата все правильно пишуть, але до того всього ще можна додати його відношення до колишньої... ми не знаємо скільки часу пройшло від його минулих стосунків, але є і така ймовірність - в нього досі є почуття до колишньої, він ще сподівається її повернути, і тому він боїться одружуватись, щоб не жити потім з "не коханою", при чому це не заважає зустрічатись чи навіть жити не одружуючись з іншою жінкою.
    Як на мене, Материнці треба провести розвідку в цьому напрямку.

9. Siania

Siania Love Life

Дівчата, не влаштовуйте детективів і не накруччуйте Материнку. Вона своїми думками й так заганяє себе під плінтус, а тут ще й нова версія, кохана колишня)))
    Материнко, не спішіть заміж, самі подивіться добре чи він буде Вам хорошим чоловіком. Він шукає собі гарантії, а Ви собі теж спостерігайте, а час обовязково все розставить на свої місця!

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

закрити очі на проблему, не означає що вона зникне..
    Раз Материнка пише в цю тему, значить розраховує на різні думки і погляди стосовно цієї ситуацію. Все ж чоловіка для заміжжя обговорюємо, а не просто які мешти взути... а це дуже серйозно. Дуже б не хотілось щоб дівчина таки помилилась у виборі...:girl_curtsey:

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Втручусь чуток, бо ось ця фраза явно показує не тільки, ким будете там, а ким себе вважаєте з ним. То моє ІМХО але, якщо Ви себе отак поставите, то інші люди явно цим зкористають.

12. Siania

Siania Love Life

Але Ви цю проблему щойно придумали самі, якої впринципі нема, то для чого дівчина себе буде накручувати непотрібними здогадками?

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

у вас якісь екстрасенсорні здібності?:girl_wink: чи ви та колишня?
    звідки такі знання?

14. Siania

Siania Love Life

15. Materynka

Materynka Well-Known Member

В його і своїх почуттях я впевнена.

16. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Читаю кілька сторінок і не можу зрозуміти про що мова.
    Чоловіку 30 років ,не може прийняти самостійного рішення, не може взяти на себе відповідальності за спільне майбутнє ,то про що говорити?
    Яке спільне життя з його батьками?
    Хай зробить чоловічий вчинок, підшукає житло, організує переїзд ,і живіть собі щасливо.
    Я ,наприклад в його почуттях не впевнена взагалі. Де вони? Вчинки якісь, я не знаю.
    Materynka ви зробите велику дурницю ,якщо підете жити до його батьків!
    І оте сидіння вдома постійно ,нікуди не ходити ,вас це влаштовує? Ви,готові так жити постійно? хочете заміж? Я б на вашому місці дуже добре подумала.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Materynka, на мою думку дуже важливими для подальшого спільного майбутнього є наявність спільних інтересів, а не просто побуту, спільних поглядів, чи банально друзів. Тому вам було би добре проводити разом час поза домом: кіно, театр, лижі, танці, просто прогулянки (на ваш вибір). Добре було би побачити як поводить себе ваш коханий в колі друзів чи знайомих в т.ч. і по відношенню до вас.
    Бо правильно тут пишуть, що якщо ви і так багато часу проводите вдома, то він вже мав би побачити, яка ви господиня. А от питання в тому яким він буде супутником життя, чи можна на нього розраховувати в екстремальній ситуації.
    І трошки моєї власної історії. Ми з чоловіком зустрічалися 5 років. Були такі моменти, коли мене то зустрічання "діставало", хотілося сім"ї, були розмови, сварки. Зрештою я змирилася з ситуацією і почала звертати увагу на інших залицяльників, почала ходити на "каву". І за кілька місяців коханий "дозрів". Звичайно, в кожного своя історія і я вірю, що ваша закінчиться щасливо для вас. Головне добре обдумати для себе всі +/- ваших теперішніх стосунків і по можливості обговорити з коханим спільне майбутнє. Запитайте на пряму чи то він наразі не хоче одружуватися чи взагалі? Чому? (мій відкладав через брак коштів на весілля). Чи бачить спільне життя з вами і як він його бачить? Розкажіть як уявляєте спільне майбутнє ви.

18. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

от власне((

для Materynka
    маю сестру, яка одружилась із таким самим "домосідом" ( сама дуже активна дівчина). Спочатку все всіх влаштовувало : він дома, вона деколи з коліжанками на каву, кіно і т.д. , деколи обоє дома ( думала йому з часом стане цікаво якось по-іншому проводити час- а не за телевізором, компом , чи книжкою), деколи як дуже-дуже впросить - то міг вийти десь на годинку-дві.
    Так пройшло 4 роки : за цей час у сестри практично не залишилось друзів- коліжанок, бо завжди вона не може, не хоче кудись йти ( щоб не злити лишній раз коханого). І він зі свого боку на поступки не хоче йти, а навпаки, ще більше дорікає, що мало часу йому приділяє, дитинці, нікуди не хоче її пускати, дома постійні сварки через це, навіть доходило що на роботу не хотів її пускати(((

До чого я веду - що 30-річну людину сформовану дуже важко переробити ( навіть не так -), переконати, знайти спільні інтереси ( коли практично їх нема). Тепер сестра починає задумуватись про минуле, про її вибір(( ( чоловіку сестри у січні буде якраз 30р). Вихідні у них зараз просто сірі : дома(( деколи кудись може вийти з доцькою сама, деколи разом відпочиваємо, але без чоловіка((

я, звичайно, бажаю щоб у вас все було по-іншому, у кращу сторону. Але дівчата вам вже писали - щоб ви добре подумали "про іншу сторону медалі".....

19. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Materynka, мені видається, що ви самі зациклились на заміжжі з цим хлопцем, не будучи насправді в ньому впевнені. У ваших дописах проскакувало "пробувати одружуватись", "стосунки на такому етапі - що або одружуватись, або розходитись" - в цьому вбачається якийсь такий холодний прагматизм - ви відчуваєте, шо він "ваша" людина? Може у ваших стосунках є нещирість, прихована незадоволеність, і ви обоє це відчуваєте - може тому він не спішить з пропозицією? Які, на вашу думку, у нього на це причини? Бо ми ж не знаємо, чи у ставленні до вас проблема, чи просто він людина по натурі інфантильна, чи лінива, бо за цим "пробуванням", на мою думку, завжди щось ховається - чи вже згадане мною, чи психологічні травми, чи таракани - то треба вам проаналізувати....
    ну але, що б ви не вирішили щодо спільного життя до одруження - додайте мій голос проти такого проживання з його батьками - ви справді прийдете туди ніким, це буде поганим стартом для вашого спільного майбутнього, і, якщо вже так приземлено - то що, будете з його мамою в її домі наввипередки хто краща господиня? І він себе ніяк не проявить, бо ж і далі буде в своїй звичній ролі сина, який ніяких важливих рішень не приймав, і нічого в його житті не змінилось - хіба тепер вже й зовсім з дому виходити не треба...

20. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я абсолютно не циклилась, і не циклюся, просто була одна розмова і таке було сказано, от я й задумалася
    Я вже писала на рахунок цього