Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Або ж коли він приходить а я йому швидко грію істи і починає плакати дитина я йому кажу підійди до дитини він йде і починає дитині казати: ну прийде зараз мама, воно просто спить там на кухні і зовсім не поспішає, хоча це не так. Думаю він міг би засунути готовий суп в мікрохвильовку і зробити собі бутерброд щоб я пішла до дитини ---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ---------- Він з дитинкою то сидить але рівно до того моменту поки не заплаче, а потім відносить іі в ліжечко
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Добийтесь того, аби він не казав "зараз прийде мама", а "я твій тато і я з тобою". А то щось враження, що в нього того усвіомлення нема...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? В сімї має бути любоа і повага. З ваших слів - того нема. Він вирішив, що купив собі рабиню. Вибачте, що так прямо, але чим швидше почнете то міняти, тим більше шансів щось змінити, якщо вони взагалі є... Помилка була спочатку - що ви йому прислуговували і були на його утриманні. Ах, молодість...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? нема і не знати як має появитися, що та малявка зараз потребує уваги як його, так і мами. міг звичайно, але якби до того теж це робив, а як привик, що все під ніс, то так швидко не відівчиш. ---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ---------- це не в молодості справа, це просто так побудовані вивернуто стосунки з самого початку. Чоловік думає, що може помикати, бо забезпечує жінку, а її робота не ціниться.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Що моя мама , що свекруха кажуть, що жінка повинна подати їсти чоловіку. І в першу чергу нагодувати чоловіка, а потім вже дітей. То мабуть уже у "мистецтво бути дружиною". Щодо, відкрити двері, не бачу проблеми встали і відкрили, дитину на руки, чи у слінг і тай, зрештою, можна попросити чоловіка,щоб перед приходом телефонував, що вже їде додому і буде за стільки-то хвилин, і вже в цей час підігріти той суп, а не по факту, коли чоловік вже вдома, гонити по кухні. Ну то які, проблеми, Ви ж на таке погоджувались. Тому думаю, Вам просто варта трохи організуватись і не розкисати. Все налагодиться з часом. ну то так і кажете, що буду старатись, але не можу обіцяти , що усе буде відразу зроблено, бо Ваша маленька дитина вносить свої корективи і тому хатні роботи трішки зміщуються в часі. Тому постався з розумінням.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Ну маючи ключі можна і самому відкрити, а не стояти під дверима і писати мені смс яка я погана, я відкриваю двері завжди, але коли я годую то чого я маю відривати дитину від грудей якщо в нього є своі ключі, які йому просто лінь витягти
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? ну ви на принцип, а якби зробили оту дрібницю, то би для нього то було ознакою, що ви про нього не забули. Так в сім'ї є, треба йти на компроміси
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Я йому тоді відкрила ті двері, але зі скандалом, я то йду на поступки а він не хоче йти. Має бути так як він хоче або ніяк
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Ну хоче чоловік Вашої уваги і привертає її так як вміє. Він за три роки звик до такого ритму, що усе є так , а не інакше. Тому радила би більше гуляти з малявкою(погода дозволяє), заспокоїтись(бо дитині передаються ваші переживання) і організуватись, і все буде добре.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Мені кусок в горло не влізе якщо знаю що діти голодні, нормальному батьку також. Мій хоч фіговий муж, та інтереси дітей в першу чергу!! а якщо ти лежиш, дитина гарно цмокає цицю, ти розслабилась.. і тут муж вимагає ВЖЕ встати і просто відкрити двері. І тут проблема ! Нема розуміння, та і поваги також. Не думаю що чоловік форумлянки дуже б хотів йти відкривати двері коли він дивиться новини ( висновки з вище прочитаного) ну то взагалі :khomyak: . Чо значить ця фраза?? Таке враження що пишуть дівки які дітей не мали. Я коли родила першу дитину, то була одна без чоловіка до 5,5 місяців малявкіних. Я до себе прийшла десь тільки коли малому було 4-5 місяців. І то при тому що я гледіла тільки себе і дитину. То тепер, коли родилась третя малявка, то мені легше ніж з одним було. По темі. В мене подібне щастя. Як пишуть дівчата - вода камінь точить. Вам тільки терпіння, мудрості і хитрості можна побажати..
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Ну я роблю хитріше, нагодую дітей, а тоді вже чоловіка кличу істи.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Дозволю і собі вставити 5 копійок. На мою думку, тут зовсім справа не у тому хто кому і за скільки часу відчинив двері, нагрів їжу і т.д., проблема є значно глибше, не має розуміння між людьми, і щоб той клубок не ставав щоразу більшим і більшим, я б радила багато-багато розмовляти один з одним, спробуйте Amelisha пояснити чоловіку, що вам від нього потрібна увага і розуміння, і в свою чергу те саме робіть по відношенню до нього. Нам жінкам, часом здається, що те що ми робимо (хатні клопоти, турбота про дітей і т.п.) настільки явне, то чого ж вони чоловіки того не помічають, а вони можуть насправді того не помічати, треба вміти "подати" їм інформацію під ніс))).
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? а зі скандалом не треба. Бо ніколи не дійдете до порозуміння. Ви зрозумійте, ви самі на то пішли, принаймні по дописах видно. Просто раніше ви все нормально встигали, а тепер є дитина. І я вас розумію, що не встигаєте, що не маєте як, але ваш чоловік того не може зрозуміти, бо в нього такий характер. Так у вас склалося і він хоче далі , щоб так само було. І тут все залежить від вас, ну на жаль так є, можна себе дуже шкодувати, можна скандалити, але що в результаті буде? Лиш ваші попсовані нерви. Шукайте компроміси-де можете ви поступитися, де хочете підтримки. Ну непростий у вас чоловік, але ж ви то його вибрали вже!!
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Є у мене один знайомий. Дуже схожий на чоловіка, про якого говоримо. Заробляє він немало. Забезпечує сім"ю. З дружиною він тому, що та смачно готує та підтримує в домі порядок. У вільний від роботи час він займається своїми справами (розважається). На сім"ю у нього виділено пів дня в тиждень. Дитину він не дуже то й чекав. А з появою дитини його життя перетворилось на повне жахіття (за його словами): дружина уваги йогу не приділяє, їсти доводилось в ресторанах або щось нашвидкоруч приготоване (а він гурман), ще й плач дитини його дратував. Казав, що він розуміє дружину, але своє відношення змінити не може. Казав, що він не здатний любити, коли не отримує нічого в замін (це про дитину). Не знаю як він то все пережив Зараз, коли дитинка вже трохи підросла (почала посміхатись, говорити, обіймати), то полюбив дитя. Ситуація в сім"ї значно покращилась. Але дивлячись зі сторони на цю сім"ю, то мені реально шкода дружину
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Взагалі, як вчить Біблія, для жінки першим (після Бога) має бути саме чоловік, а потім вже діти. Якщо в батьків любов та злагода, то і дітям добре. Колись ходили на передшлюбні науки при церкві Юра, то там якраз того навчали. І наша сім'я побудована за цим принципом))). Тобто, якщо ввечері тато повернувся з роботи, то спочатку їсть він (якщо діти не поіли до його приходу). Якщо ж жінка з народженням дитини зациклюється на дитині/дітях, то це ніц доброго для сім'ї. І ще. То тільки дурна жінка буде ставити ультиматуми і категорично щось вимагати чи змінювати. А розумна то зробить непомітно, так, щоб це виглядало ніби ініціатива від чоловіка. Я теж на початку подружнього життя багато помилок наробила (дала сісти собі на голову), але з часом я це виправляю, потихеньку, по чуть-чуть. Терпіння Вам і жіночої мудрості. І ще згадалось мені таке - чоловіка потрібно поважати, а жінку кохати.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Моя бабуся, як діти були малі, прибігла з роботи дуже голодна, аж голова крутилася. Сіла їсти і тут син, мій хресний, почав плакати, що теж хоче. Але вона доїла і потім дала дитині. В ту ж ніч їй приснилася Матір Божа і сказала, що так не можна, діти не мають голодними очима дивитися як їдять батьки. То відтоді вона не сяде до столу, поки всі не поїдять. Кличу їсти, то вона всіх перепитає чи вже поїли. За спільним столом, чекає, щоб всі собі щось поклали в тарілку, а лиш тоді бере сама. Доходить деколи до абсурду, наприклад, когось немає вдома, і якоїсь страви залишилося на порцію-дві, то воне не йде їсти, бо може той прийде голодний і захоче саме того, що вона з'їсть. Бере тоді щось інше або молоко з хлібом і все.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Йдеться про те, що першому накидуть їсти батькові, далі йдуть діти. Всі їсти можуть одночасно, але всеж першому ставиться тарілка батькові(чоловіку), а далі вже дітям. Діти не повинні голодними сидіти. Але і повага до батька повинна бути. Це своєрідний метод виховання, повага до старших. наші бабусі-дідусі знали свого часу "біду", і нам їх важко зрозуміти.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Скажу з власного досвіду, чим більше йдеш на поступки, тим більше прийдеться поступатись.У стосунках потрібно знахотиди такі рішення, щоб всіх було комфортно, а не тільки чоловікові, який заробляє гроші.Виховання дітей і хатні клопоти-це робота майже 24 години на добу і без вихідних. Просто для чоловіків після народження дитини майже не змінюється ( він не "привязаний" до дому і дитини). Можливо це просто ревнощі, що увага не для нього, а для дитини.Тому ,можливо, варто підійти обійняти-поцілувати і сказати, зараз Ви повинні ділити свою увагу на двох)
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Можливо допоможуть поради для Amelisha. Якраз щойно натрапила на поради консультанта з ГВ , щодо домашніх справ Як полегшити життя після пологів?
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Amelisha, придивіться, чи немає біля чоловіка "мудрих" порадників як жінку "строїти". І в чоловічій компанії такі можуть бути і свекруха радити "як??? вона тобі їсти не подала??? та шо вона там з тою дитиною, ніц не робить?" Ну це так, з власного досвіду. Пробудіть в чоловікові батьківські почуття. Залучайте чоловіка до спільного догляду за дитиною - разом покупати (віддати йому в руки і не критикувати "не так тримаєш, не те робиш"), постарайтесь разом з дитиною зустрічати чоловіка з роботи - паралельно коментуючи дитині "дивися, татко прийшов". Татко руки помив - дитину вручити "іди до татусика, розкажи йому як день пройшов, а я зараз вечерю розігрію". МІй чоловік зайвий раз боявся дитину поцілувати - як же то хлопця заціловувати, поки не провела лікбез, що це лиш маленьке немовлятко яке потребує татового тепла, і тільки на батьківських руках він знає, що в нього є тато. В мене таке спрацювало. От із "зароблянням грошей" однозначно потрібно щось робити - це не діло коли забезпечений чоловік таке дружині виговорює і ще й на двері вказує. В кожного своя хитрість. Я стараюсь посадити всіх разом за стіл. І діти з татом їдять набагато краще і є хоч якесь відчуття сім"ї (наш тато зранку до пізна на роботі і ми весь час самі).