Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Це не оначає, що легше обходяться... А шукати і не потрібно, якщо є стосунки, то вже є людина , з якою треба розмовляти... Казус в тому, що чоловіки не вважають за потрібне( в більшості) обговорувати з дружинами спільні проблеми, а жіночі намагання поговорити, здебільшого, розцінують, як істерику...чи щось таке...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? А що саме ви намагаєтесь донести? Що мужикам більше все підходить у стосунках, ніж жінкам? Тобто нашо напрягатись, само пройде, а жінкам треба обговорити, розпереживатись, роздути, переплакатись ну і вниз по тексту. Знаєте, я вже писала, що не відрізнялась чеканням "одного єдиного", тож серед мого активного пошуку були дуже різні хлопаки, не можу сказати, що говорити відверто н е п р и р о д н ь о. Частина була навіть дуже відверта, балкала з мамами-друзями-мною, інша частина справді уникала вияснень стосунків. У відсотковому співвідношенні певно частини були більш-менш рівні. Чи є взагалі необхідність казати, що це неприродньо, якщо виникає проблема, то її треба буде рано чи пізно вирішити чи з відкладанням чи відразу.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Ні не те. Я лише писав про те, що жінки мають постійну потребу у душевному спілкуванні, потребу щоб виговоритись. Якщо вони цього не отримують, то вони почуваються дуже нещасливими. Чоловіки, у свою чергу, цієї потреби не відчувають. Вони легко можуть обійтися і без цього. Проте в чоловіків є інші потреби, без задоволення яких вони почуваються нещасливими...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? та не скажіть...вони або до друга підуть нехай скупо але розкажуть, або зал"ють своє наболіле... але шоб так весь час мовчати точно ні.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Потреба відкритися, озвучити те, що турбує, є у всіх. В чоловіків, і в жінок. Просто інші підходи. Коли чоловікові починають натякати, що "мені погано", або говорити загальними фразами - то це справді викликає зворотню реакцію - закритися. Бо психологічна конструкція чоловіка може "перетравлювати " тільки ті сигнали, в яких є конкретика, озвучена конкретна проблема, яка потребує рішення. Все інше викликає розгублення, а оскільки більшості чоловікам не властиво демонструвати розгубленість, чоловік просто відгороджується від проблеми. А жінки часто якраз і не хочуть щось вирішувати, їм просто треба виговоритися. Ну, тоді так і треба казати
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? також схиляюся до такої думки, що чоловіки також можуть-вміють і ,о мама, хочуть поговорити як кажуть "по душам", для того, щоб вияснити якісь непорозуміння-конфлікти які виникають в сім'ї, щоб висказати якісь претензії своїй половинці, і навіть вислухати чим невдоволена вона. А між собою як вони можуть пліткувати..., в мене деколи складається враження що саме мужчини більше розносять плітки чим жінки (в силу того, що і навчалася і працюю в більш чоловічій галузі). Чому ж так зразу написано в загальному про всіх??? Не всі жінки відчувають потребу душевного спілкування, суджу по собі я люблю поговорити, але у всьому маю межу і відкриватися повністю нікому не буду і навіть не відчуваю такої потреби, є речі про які ніхто і ніколи не дізнається, бо це занадто сильно особисте і моє, тільки з однією подругою я могла говорити майже про все на світі і то всього ніколи не розказувала. Так само і чоловіки мають, хоча б інколи, бажання поговорити відверто, щиро і висказати все що наболіло-турбує, а якщо все тримати в собі то це потім може ой як аукнутися у вигляді як мінімум нервового зриву. Тому якось ви обмежено і тільки зі своєї точки зору дивитеся і робите висновки. А ці потреби без душевної близькості в процесі перетворюються на просте виконання обов'язку, якось не то, що має бути. Та й взагалі читаючи певні Ваші дописи якісь дивні враження складаються, хоча кожному своє. А на рахунок теми то можу сказати, що для того щоб врятувати стосунки цього мають прагнути 2 партнерів, інакше діла не буде.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? цікаво так - жінки намагаються переконати чоловіків, що для них є більш необхідно і природно. мій чоловік говорити не любить. тільки про роботу або футбол :xaxa: я люблю поговорити, особливо на всякі-такі теми )), не для того, щоб щось вирішити, чи поміняти, а швидше для того, щоб самій собі озвучити хід своїх думок , і зовсім не обов"язково, щоб чоловік слухав )).
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? різниця чоловічої і жіночої психології, однако.. Декілька разів зауважувала, що на мої "..і ти розумієш/ уявляєш....а він/ а я..." чоловік відповідає: " І що ти пропонуєш зробити?" Нічо робити не хочу, розказую просто.. Тобто, для мене це бла-бла, а для чоловіка - з поміткою "До виконання"
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? В нас навпаки, муж розказує, а питаю "І що ти збираєшся робити?". Він часом так дивується, каже, що просто розказує. Ми обоє любим поговорити, багато. Одного разу після сварки, я була навіть шокована. То було ще до весілля, прийшов зі списком, де виписав питання на які я маю відповісти. Типу як я бачу наші стосунки, яким хочу бачити його, які дії і елементи уваги вимагаю. Насправді дуже помічна виявилась балачка.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? а ше є третій дуже поширений варіант - зал"ють а потім і все виложуть другубратусвату .
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? А я на власному досвіді можу сказати, що воно і так і не дуже. Коли одна особа починає змінюватись інша мимоволі починає реагувати. Спочатку реакція неадекватна і інша особа ще більше робить те, що вона вважає правильним, хоч дуже часто це хибна поведінка і саме вона призвела до межі на якій стоять двоє і треба вирішувати або туди або сюди. Якщо та особа яка над собою працює не купиться на "провокації" і буде надалі працювати над собою інша особа підтягнеться. Іншого просто неможливо. В сім’ї двоє повинні співати чи грати, кому як більше подобається, на одній струні. Вони повинні грати ту саму пісню. Так, вона буде звучати на два голоси, часами в унісон, часами переплітатись, хтось співає перший голос хтось другий, але мелодія буде та сама. Я вірю, що кожне подружжя, якщо воно було освячене Богом, то над ним є Боже благословення. Мужчинам так само як і жінкам є дуже важливий сімейний затишок. І хоч вони втікають при перших наступах жіночих емоцій, все ж з часом вони розуміють наскільки важлива та інша особа в їхньому житті. Якось мені прислали імейла з розповіддю про те як жінка врятувала стосунки. Чоловік мав коханку і планував розлучитись, але жінка попросила його затриматись на місяць і щодня заносити її в спальню на руках. Так як він це робив коли вони лишень одружились, до народження дітей. Спочатку він собі подумав, що в неї невпорядку з головою, але погодився. Подумаєш, через місяць я буду вільним чоловіком. З кожним днем коли він заносив свою жінку в спальню він відчував її тепло на своїх руках, її подих, її голову яка була схилена на його плече. І він задумався над тим, що все, що ця жінка є, це його рук справа. Це вона стільки років пильнувала хату і дітей, це вона про все дбала. Скоротивши історію скажу, що місяць пізніше, коли секретарка сподівалась отримати відповідь, що він розводиться, він відповів, що любить свою жінку і ніде від неї не піде. Він побіг додому, і знайшов свою жінку на ліжку. Вона спала вічним сном. Він настільки не дбав, що не почув її коли вона йому сказала, що жити їй недовно. А вона в свою чергу настільки його оберігала, що не сказала йому, що була хвора. Суть в цій розповіді, що якщо робити приємні речі для вашої половинки, то можна і кохання відродити і багато чого про них дізнатись. Треба тільки не боятись слухати. Ми жінки грішні тим не менше. Ми думаємо, що знаємо про що там чоловік говорить із своїми друзями. А хочу вам сказати, що він ніколи не жалітиметься на свою жінку. Ну принаймі я знаю, що мій як зустрічається з друзями, то мене не обговорює, а навпаки тільки хвалить яка я в нього супер і як я за собою слідкую. Хоч для мене це не дуже приємне, бо я не вмію отримувати і просити про знаки уваги до себе. Мені легше дати, ніж брати. Але знаючи, що він високої думки про мене, мені дуже приємно. Я сама себе так не ціню, як він мене. Доречі це проявляється в повсякденному житті. Вчора малий був дуже хворий і вибачте на слові блював пів ночі. Хоч мому чоловіку раненько було вставати на роботу, так само як і мені, він мене не будив а зайнявся малим повністю сам. Прибрав після нього, помив підлогу в ванні, і вклав малого спати і купив йому воду лікувальну. Я йому дуже вдячна.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Зовсім не обов"язково, щоб прагнули 2 партнерів! Достатньо, щоб один по-справжньому захотів щось змінити і йшов до кінця у своєму рішенні. п.Маруся дуже гарно вище написала про це...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? І тоді інший партнер, як за помахом чарівної палички, перетвориться "з води на вино"?
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? та не за помахом чарівної палички, просто мусить же партнер якось реагувати на зміни, якщо ті зміни й справді відбудуться.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Обов"язково перетвориться! Може не за помахом чарівної палички, але через самопожертву, любов, бажання йти до кінця і не зупинятися. До речі, п.Ясько, ви бачили фільм "Огнеупорный"?
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Та так, але ж є "особливо обдаровані", які ніяк не зреагують... Не бачила. Подивлюся)
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? То так тільки здається, що не реагують, насправді, все бачать. Любов ламає кригу! Так. І ще дуже раджу подивитися Марка Гангора. ВІрю знайдете багато відповідей на свої питання. Ми з дружиною, коли його дивилися, то тільки шкодували, чому ми раніше цього не чули...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Він переміниться "з води на вино", але не за змахом палички а з Божого Благословення. Треба тільки вірити. Молитись за іншу особу, щоб Бог його обдарував всіма земними благами і охороняв в кожній хвилині його життя. Тільки треба вірити а не брати Боже в свої руки. Не я можу перемінити свого чоловіка, а тільки Бог. Тільки Богу можу довірити всі свої проблеми і тільки він може їх вирішити. Скоро і в Україні будуть колядувати, і неодноразово почуєте - Нехай буде як Ти бажаєш, Я раба Господня! Попробуйте кожен день так говорити, і ви дуже скоро побачите, що прийнявши Божу волю стає легше жити. Проблеми не втікають, але легше їх вирішувати. Мусить. І він реагує. Спочатку він стає ще гірший і нестерпний, бо зміна яку він бачить його лякає. Він просто весь їжачиться, бо те до чого він звик нема. АГА!!!! Вона інакша?!!! Значить вона щось хоче. Вона ЗМІЯ!!! І він відповідно діє з такими думками, мол я їй ще покажу. Але коли він бачить, що онте показування, то як театр одного актора в пустому залі, він заспокоюється і починає зауважувати, що певні зміни в партнері є і для його добра. А так, як мужчини такі, що люблять азарт вони легко затягуються в ту "гру" зміни. Вони дуже скоро хочуть довести жінці, що вони також не найгірші і помаленько підтягуються із своїми змінами, такими як маленькі знаки уваги. Просто саме основне, не почити на лаврах. О! Я така крута! Я перемінила чоловіка. Не Я, а Той, що над нами. Той, хто керує сонцем і заставляє його появлятись на горизонті щодня.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Як на мене, то зовсім не до порівняння цей фільм і Марк Грегор.. Фільму витримали 10 хв. і стошнило від тих соплів і релігійної агітації. Направду дуже хороший підхід. Толково, з гумором, зі здоровим цинізмом і що особисто для мене важливо, що священник не грузить релігійними догмами. Сімейне життя вимагає дотримання деяких правил і якщо їх порушувати, то прийдуть проблеми не дивлячись на те, хто і у що вірить. Ні, там просто дуже гарно розказується про правила маніпулювання чи якщо завгодно про "дресуру" чоловіків. Як це не цинічно і не розвалює всі жіночі галюцинації про романтику, але чувак правий на всі 300%.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Ніхто і не порівнював. Ви змішали дві різні речі. Говорилось про те, що переміна одної особи поведе за собою зміну іншої, а не про порівняння семінарів і фільмів. Я напевно дивилась той семінар іншими очима, бо ніяких маніпуляцій я не побачила. Він просто толково пояснив тунельне мишлення чоловіків і розпилювання себе на все на світі жінок. Він пояснив як жінки і чоловіки хочуть одного і того ж, тільки шляхи інші. Доречі, я це чудово бачу на своїх дітях. В мене діти різностатеві, і я маю якравих представників стереотипів з обох боків. Коли я можу чути всіх дітей одночасно, коли до мене говорять четверо, і ще почути, що говорить чоловік, мій чоловік таким дратується і мусить вислухати кожного по одному.