Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? чула історію жінки, яка "все сама", сама вела справи фірми, сама за кермом, сама вдома вирішувала все... а чоловік потрошки спивався... ну але Бог дав мудрості і вона вирішила, що досить... так і надірватись можна, почала передоручати йому справи, маленькими кроками, за 2 роки вона звалила той тягар зі своїх плечей... зберегла сім"ю (я би сказала, навіть оздоровила її) то чоловіча стихія - зовнішня діяльність, а жінка мусить бути мудрою і дати йому крила... (я вже не мало років в шлюбі, а ще лишень вчусь то робити... ібо як то власному Его на горло стати))) ошень часом трудно, ми ж ліпше знаєм як то має бути, а ще то все висказуєм, повчаєм...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? А я зробила свої висновки, що на мужа можна втіхаря стільки всього перекласти, що тепер сама в шоці.)) Єдине- це діло агресією і сварками не зробиш. Точніше зробиш може, але не так як треба, бо чоловік може зробити це відчіпно, або як небудь лиш би більше на нього не кричали і не чіплялися і не давили. Та ще й може заробити собі відразу до цієї роботи назавжди, бо вона в нього буде асоціюватися з криком жінки та іншими не надто гарними спогадами. І тому від цього легше не стане. Але тут треба свого ключа підібрати. На мого для прикладу дуже діють похвали, або "ой, щоб я без тебе робила". Все- хлоп цвіте як майська ружа і його самого тягне до цієї роботи і вона здебільшого аж ніяк не чоловіча. І так помаленьку-потихеньку у мене появляється більше вільного часу.) 7-ий рік подружнього життя. Розумнішаю. Хоч я тоже жінка-ураган. Інколи як вибухаю- не погасиш, але мені над тим треба ще добряче попрацювати, емоції, темперамент... І чоловік з цим миритися не хоче, хоч інколи вартувало б тих пару хв мене переслухати і все, якщо я не права, то сама піду вибачатись, а як права... ну, та все рівно щоб там не було не права, бо криком і емоціями нічого не вирішиш і не поладиш...)
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? ну наприклад якщо посуду можна помити за 1 год то для чого розтягувати задоволеня на 2 год?(це образно, дякую чоловіку маю посудомийку).... в мене інколи таке відчуття що час біжить дуже швидко і я не встигну зробити усього чого планую, тому моментами жену як зварьована)
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Тут є навіть з озвученням. Лілю, дуже дякую за посилання! Це направду знахідка! Ми з дружиною з великим задоволенням подивилися усі семінари цього пастора. Дуже багато корисного для себе взяли!
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Дивно. В мене працює. Спробуйте набрати в пошуку ВКонтакті це- Марк Гангор "мужской и женский мозг" с переводом. І натисніть "відео". Можна і в Ютубі подивитися, там також є з озвученням...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Се тому, що треба в той контакт зайти до того как. А так як я туди не заходю вупсє... той в мене те саме, що й в вас.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Можна і на Ютубі подивитися: Ютубі Просто те що ВКотакті краще озвучено.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Сісти і поговорити відверто для більшості чоловіків є н е п р и р о д н ь о! Я особисто це роблю, при тому завжди переступаючи через себе, тільки заради своєї дружини, бо знаю, що вона потребує цього. Та й мені від цього потім тільки ліпше...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? От ми з чоловіком на тижні тим неприроднім ділом займалися, і взагалі часто то в нас буває... Може ми якіта збоченці?
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? звідки такі дані взялись? генетично спрограмованої паталогічної брехливості за чоловіками не водиться
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Не знаю, звідки взялось що це н е п р и р о д н ь о , але в мене чоловік в більшості випадків після сварки першим розпочинає розмову: давай поговоримо, вияснимо. І бачу, що робить він це не заради мене, а зарази себе, бо йому так сказати неприємна ця сварка. От недавно наші погляди на одну ситуацію кардинально розійшлись, то ми ТААААК вже посварились. Два дні не розмовляли. А я затялась, була дуже ображена, гонорова. То на другий день він подзвонив з роботи, і , о диво, навіть по телефону нам вдалось помиритись. Думаю, що для чоловіків сісти і поговорити, це дуже навіть природньо. Просто є різні чоловіки. І це все ще залежить від "ступеня" їх любові до жінки, цінування її та стосунків з нею.
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? На днях спілкувалась на цю тему з другом, то казав, що для нього нема нічого гіршого за "німу мову", яку після непорозумінь, включає його дружина. Каже, краще б вдарила...Так що , що н е п р и р о д н ь о, то не стидно))), а треба...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Слава Богу за вашого чоловіка! Але я не мав на увазі після сварки, а взагалі. Після сварки, то трохи інша тема. Жінка без відвертих розмов не може жити, їй це потрібно як повітря. Зауважували коли-не будь як в кафе за круглим столиком сидять дві жінки і виливають одна одній свою душу. Жінки так задовольняють свою душевну потребу одна перед одною, жінці дуже важливо є, щоб хтось її вислухав, тому і виговорюються одна перед одною, якщо не можуть це зробити перед своїми чоловіками. Чоловіки ж легко обходяться без таких душевиливань, їм не потрібно виговорюватися так як жінці. Це я так в загальному. Звичайно, що бувають різні жінки і різні чоловіки...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Гии, не знаєте ви моїх колег-чоловіків! Я сама не надто говірка, особливо на душевно-інтимні теми, а тому я просто "прозрівала" з того як часто, довго і на які теми могли балакати мої колеги! було таке враження що я не в кабінеті сиджу, а на якомусь ток-шоу для жінок! Ніколи не думала що чоловіки можуть бути настільки балакучі! так що - то точно, і наскільки різні!
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Більше на стереотип подібно... Чоловіки( не всі!) дуже і дуже багато балакають на тему стосунків і т.п. Тільки мужчині, на відміну від жінки, яка то зробить, зустрівши знайому на вулиці, з коліжанкою в кафе, по телефону сестрі і т.д. і т.п, навіть на форумі, важче знайти людину, якій він може виговоритись...
Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки? Бачите, самі і підтвердили думку про те, що більшість чоловіків легко обходяться без того "виговорення", раз важче знайти... Я зовсім не стверджую те, що не говорити з дружиною відверто- це добре. Навпаки- це дуже погано, це руйнує сім"ю...