Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. pompea

pompea New Member

Відповідь: Як врятувати/полагодити стосунки?

Дякую, я так і роблю, витримую паузу... може якось саме нагагодиться..... а якщо ні-то така доля(((

2. levandivka

levandivka З яйцями...

З ТАКим ніком, про долю..?

3. Tamilla

Tamilla New Member

З власного досвіду знаю, що не завжди все те, чого ми дуже хочемо є краще для нас. Як в молитві: "Боже зроби не так, як я хочу, а так як краще". Відпустіть ситуацію. Будьте вдячні долі, що саме до весілля все сталося, а не після... Бо втрачати вже чоловіка з сім"ї важче, ніж ще нареченого... Будьте певні, що все для чогось робиться. Може доля для вас готує сюрприз... для обох.:girl_in_dreams:

4. pompea

pompea New Member

Хм)))))))))) А нік якось несподівано з'явився в голові! навіть не задумувалась...Непогане було місто..

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

:cry::cry::cry:
    Дякую, тим себе і заспокоюю!!!!! що то все на краще!!!! але в голові не вкладається, як людина може так різко змінитися...я вже думала можливо хтось щось нашаманив)))

5. La asiano

La asiano New Member

абсолютно вірно. Таки все, що не робиться на краще. Якщо людина зрозуміє, що ви його половинка то так і буде, а якщо він не цінить вас, а чиїсь домисли - то він і вартий вас!

6. Just me

Just me Member

Помітила, що в "Жилетці", "Урочистості і прозі" та "Проханнях про молитву" багато дописів стосовно кризи подружніх стосунків. Я не великий експерт, але цілком можливо, що це допоможе. Іноді прості поради найцінніші. "Пізнай свого чоловіка"

7. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

в мене дуже подібна історія.... зустрічались з коханим вже 6 років, пережили разом дуже багато, звичайно була мова за весілля, але то обоє вчилися, то роботу обоє шукали... І ось нібито все внормувалось, можна створювати свою сімю, а коханий пропонує ще почекати.... ну скільки?.. на тому грунті й розійшлись. Він дзвонив, шукав зі мною зустрічі, і через пів року запропонував одружитись. Я звісно погодилась, так як вже давно цього хотіла. Та чомусь сумнівалась я, сумнівався й він. Після побутової суперечки він запропонував "перенести дату весілля на невизначений термін"... Шок...
    Так, можливо я сумніваюсь в своєму виборі, але я НІКОЛИ Б ДАТИ НЕ ПЕРЕНОСИЛА, оскільки давши свою згоду була ладна йти з цією людиною поряд все життя...
    Пройшло 2 місяці... Ми бачимось, є почуття, тяга одне до одного. Та коли я запитала про весілля, отримала відповідь: "Носи обручку, а весілля може за пів року, може за рік..." Вже від заручин минув рік.... Мені так все це набридло....
    В голові одне питання - Людина не готова до шлюбу чи до мене....

8. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ой, думаю таких історій дуже і дуже багато. Я вважаю, що помилка в довгих зустрічаннях, не то, щоб почуття зникли, але вони притупилися, перейшли за енну кількість років на новий рівень...ніби людина тобі рідна, але ти не впевнений/нена чи то любов чи звичка чи ще щось...зникає та 100% впевненість, що це людина, з якою ти хочеш бути все життя.
    Історія моєї сестри...зустрічалися 8 років, він в неї, а вона в нього були першими, перші почуття тай єдині почуття за все життя - що тут скажеш - ідеальний початок, але без хепіенду, хоча можливо він ще попереду)). Останнім часом вони все частіше сварилися, йому стало цікавіше з друзями, в розвагах, ніж з нею, ініціював відпочинок один від одного. За деякий час пішов на примирення, обіцяв одруження, навіть дату визначив сам. Дата пройшла, а вын навыть не згадав про свою обыцянку. Поїхав на заробітки, на НР приїхав, зустрічали разом з його батьками, там принизив - знову розійшлися. Він поїхав, а вона почала зустрічатися з іншим (за декілька місяців голодування, переживання, схудла просто до невпізнаності - через любов і бажання бути з тим. хто її не цінує). І ось зустрічаються з тим іншим вже досить довго, сьогодні повернулися з відпочинку, але бачу що тій історії ще не кінець, бо і він не зникає з її життя і вона чекає якихось конкретних дій окрім обіцянок, в які давно не вірить. Шкода мені таких людей, таких відносин, бо і він не є поганим, але от не знає людина чого їй треба - мучаться, бо і разом не можуть а окремо теж не живеться спокійно.

9. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

з власного досвіду можу тільки сказати, що в таких випадках важливо щоб обоє були зацікавлені в вирішенні ситуації, якщо так то або самим все обговорити серйозно, а як нічого не виходить то можна завжди звернутись за консультацією професіонала... психолога наприклад ... не можна ж мучитись вічно...

10. Meriroma

думаю в їхньому випадку тільки час може все розставити на свої місця

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

на час знайомства зі своїм чоловіком він теж мучився від стосунків, які не склалися...
    я думаю нема сенсу клеїти те, що не клеїться, вийняток складає сімя, а якщо в період зустрічання люди не розуміють потреб іі бажань один одного та не поділяють їх, то нема сенсу псувати життя один одному

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Якщо це твоя людина дійсно, то неважливо скільки ви разом, чи довго, чи не так довго. То від років зустрічань не залежить. То як треба одружуватися поки здається, що то твоє? Дивно трохи, бо так і помилитися можна... А отакі відносини, як у вашої сестри-то просто нема там отої справжньої людові. Най кидає того ровера і шукає своє щастя. Бо інакше втратить час, кусок життя і потім лишиться ні з чим..

12. Talibamina

Talibamina Member

складається враження, що його і так все влаштовує.Це байдужість і лінь щось змінювати у своєму житті. Треба ставити крапку у таких стосунка і йти далі,якби боляче не було. Такі стосунки приречені і ні до чого серйознішого не приведуть, на жаль.

13. Meriroma

та от я їй те саме товкмачу...тай вже ніби нове щастя на горизонта але бачу, що на старих стосунках ще крапку не поставила.
    від помилки ніхто не застрахований, але думаю за рік максимум два можна вже визначитися і зважити все.
    5 років зустрічань мене від помилки не вберегло але то вже окрема історія яку не хочеться обговорювати

14. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

ще певно півтора року назад я б із цим не погодилась - ми пробували все полагодити, склеїти, нам ніби добре разом, але кожна суперечка, кожне неспівпадіння в думках все більше і більше відбивалось на наших стосунках...

Тепер погоджуся. Він звик напевне бути хлопчиком і не хоче ставати чоловіком, опорою для сімї, дружини, дітей. Йому подобається пора зустрічань без обовязків.....Але і крапку поставити не так просто.... тягнеться вже півтора року... думала закінчиться одруженням і будемо разом назавжди, не буде вже сумнівів - та де там, "через півроку, може рік". Глибоко в душі тепер зачаїлась образа на нього і простити зможу напевно з часом....

15. Tinysj

Tinysj New Member

Привіт, зайшла в темку і зрозуміла, що мені потрібна ваша порада, я така розгублена.. я одружена маю дитинку 2-ва роки, живемо з чоловіком в постійних суперечках при тому, що басимся через добу, і тут я їду до знайомої додому, а ттам її брат, я знаю ,що я йому подобалась ,і тут він признається, що зараз теж має симпатію, але в мене чоловік, а в нього дівчина, правда зраджувала, але він її простив, приїхавши додому, я розумію, що в мене є симпатія і щось так в душі мліє, я готова плакати, а як жити? можливо це тимчасове, але не зважаючи на нього яя вже думала про розвід з чоловіко ,але дитина мене стримує, я не маю право забирати батька в дитини. що ви скажете!?:girl_blush2:

Останнє редагування модератором: 30 Липень 2012
  16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Моя суб"єктивна думка: розлучитись завжди встигнете, якщо для вас ці стосунки щось варті, то просто варто поговорити. Побутові суперечки і т.п. кожен день є майже у всіх одружених.

На рахунок давнього приятеля,думаю, що просто на фоні якоїсь образи на чоловіка зарас ви порівнюєте... Кожній жінці було б приємно знати, що хтось таємно має якісь почуття до неї.

Дитинки шкода але, як тут(на ДП) не одноразово говорилось: діти не врятують шлюб батьків

17. Dog

Dog New Member

Чому? чого бракує вам, і чого йому?

18. Tinysj

Tinysj New Member

приходим додому ніби все добре, і тут, те не так я зробила і те ,він теж, гроші, куди їдемо, що робимо, мої друзі, мої батьки.. все не так, його батьки , його друзі, осудження і критика, уваги ноль, тьільки секс... а ласка, а повага, а те, що людина доводить мене до істерик... я не порівнюю їх взагалі, хоть подружка це робить. я жива людина, і як усі хочу ласки!

Останнє редагування модератором: 30 Липень 2012
  19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

То, скажіть йому про це але в ласкавій формі

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Хех, то всьо в вас нормально. Побут...від нього нікуди не дінешся. Власне,якщо ви більш сентиментальна, то і вирішуйте проблеми ласкою, впенена це на чоловіка вплине

20. Dog

Dog New Member

А любов? Знаєте тут важко щось вам казати чи підсказувати, якщо є любов то все перетряться і буде добре, буває в стосунках що настає ось така криза! але це все минаеться і знову як молодята і тим більше у вас є дитина !
    Але якщо немає любові, то тут далеко не заїдеш!