Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Як врятувати стосунки?

Якщо зрадила раз - точно треба шанс дати! Якщо не раз, доведеться або відкривати банк шансів, або виставити геть.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну хіба якщо зв'язок був випадковим, не знаю, при якихось особливих обставинах. Але якщо чоловік завів коханку,жінка взнала, чоловін просить вибачення, кається, каже , що більше це не повториться-я б не повірила, бачила вже не раз, що обов'язково повториться!
    А я таких випадків знаю багато... Навіть у мого коханого нема тата.. теоретично, бо взагалі він є, навіть у Львові, але вже багато років навіть не намагається почати спілкуватися з сином... З ним спілкується лише його тато, дідусь, бабуся теж не спілкується. ось так. Світ жорстокий.

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Кожна особа інша. Хтось повторив, а хтось не повторить. Не спробувати - потім усе життя буде мучити питання "а може даремно поспішила?"

4. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Дівчатка, є ще інше питання: а чи варто рятувати такі собі "стосунки"...?!?!?!

5. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А що означає "такі собі"?

Якщо є "якісь", то чогось вони таки є?!

А може, просто з них спробувати зробити ТААААКІ СТОСУНКИ!?

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Варто. У нас були такі собі стосунки, можна сказати. І в якийсь момент я собі думала, що він мені не потрібен. Потім він пішов і його не було два місяці і в цей час я була на 100 відсотків впевнена що буду з ним розводитись, але потім він повернувся і я зрозуміла що я з нетерпінням чекала цього повернення. Я знала що він прийде до мене і я цього дуже хотіла.
    Після того як він повернувся у нас були непогані стосунки, потім знову почалась рутина і почались сварки на пустому місці. І я вже знову думала що буду сама але одна мудра людина мені сказала не ставати на ті самі граблі двіччі. І я задумалась. Адже й справді я його дуже люблю і то чим він мені «дорікає» має якесь підгунтя під собою адже ми можемо разом все вирішити. І ще я зрозуміла одну велику річ, я знову в нього закохалась як це було 11 років тому, і я почала бачити ті ДРІБНИЧКИ які він для мене і нашої сім*ї робить. Я зрозуміла що він думає ПРО НАС!
    І он вчора ми гудзялись цілий вечір бо він хотів щоб я зробила щось одне а я зробила інакше, бо думала що так буде краще для нього... і він також не гнівався на мене але трошки гаркав до мене аби показати своє незадоволення. Незважаючи на те, він допоміг мені по-дому, хоча колись він б нічого не помагав а робив мені боляче тільки тому щоб довести свою важність в нашій родині. А вчора ми трохи розійшлись по різних кімнатах, потім подивились трохи разом телевізор а як лягали спати, то я його запиталась чи він ще гнівається, то сказав що ні бо не може на мене довго гніватись. А якщо б він загнівався і я б тупнула ногою, ради принципу, той стосунки були б такі сякі, а так відверто сказав що загнівався за то і то, але перейшло бо знає, що я всеодно зроблю що він хоче тільки трохи пізніше.

7. Tinela

Tinela Active Member

Як зрозуміти що ти любима?

8. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

це має бути видно з його ставлення, з його вчинків.

9. adyl

adyl Well-Known Member

Мій чоловік так само страждає. Я розраджую чим можу: мала майже кожні вихідні у нас, гуляємо разом, відпочиваємо, він 2 рази на тиждень їздить робити з нею уроки. Але кожного разу, коли розлучаються, то в обох сльози на очах. Він довго був з колишньою дружиною тільки ради дітей, йшов, ради них повертався, але один прекрасний момент не витримав і пішов назавжди! Я рада, що в нас з чоловіковими доньками гарні дружні стосунки, вони люблять свою меншу сестричку, люблять в нас бувати, але так ненавидять розлучатися і я тут безсила і нічим не можу зарадити:girl_sad:

10. zajunya

zajunya New Member

А як ви переживаєте те, що чоловік їздить до них, бачиться з колишньою? Це дуже боляче?

11. Sara

Sara Well-Known Member

З колишньою це звичайно не приємно, а ось діти тут не причім, головне, щоб батько не робив різниці між дітьми від різних мам.

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

хм...
    маю колєжанку:хороша сім"я, чоловік коханий, дитина мала, дім - повна чаша, але... вона знає, що він зраджує. і це триває вже давно. коли вдома - лапочка: допомагає все по хаті, дитину обожнює її теж любить.. ніби... але питання вірності висить як дамоклів меч... вона зривається і прощає, плаче в подушку і боїться втратити коханого і позбавити дитину батька...
    що б ви їй порадили?

13. Un.Known

З’ясувати, чого йому бракує.

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

клепки, судячи з усього, але то питання не вирішує...

15. Un.Known

Ви спитались поради. Я відповіла.

Що Ви хотіли почути? Яку пораду?

Піти до ворожки? Піти від нього? Виставити за двері його?

Це - вирішує питання?

16. Ірена

Ірена Well-Known Member

:girl_smile:
    певно не так я висловилась. сорі:girl_smile:

17. Viktorina

Viktorina New Member

Якщо, і дім повна чаша ,і дитина і дружина любі ,чому зрада, то напевно на це має бути дуже вагома причина.Я думаю варто найперше зважитись на відверту розмову та нарешті вияснити ,чого ж йому бракує.А як з інтимом?

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

Душа,серце, якби ми не називали те, що є у наших грудях"Воно" має свої струни і дуже вже болісно плаче-ридає зачіплена струна ,Але вона інколи не витримує і рветься... Тоді спустошення і оніміння...Якби ти не старався ,Воно-Доля...

Останнє редагування модератором: 8 Грудень 2009
  18. Mokka

Mokka Well-Known Member

моногамності в своїй природі, судячи з усього.

19. Agosto

Agosto New Member

Ох та моногамність! Я так розумію, що більшісь чоловіків до того слова відношення не мають. Мій теж фліртує постійно, подружки дзвонять ,пишуть- розмови -чого не вистачає- ніц не дають, каже що не зраджує, а просто спілкується. Але мене то все бісить.

20. Sahibi

Sahibi New Member

І в мене таке було)Але ті ревнощі і розмови з вашої сторони лише зіпсують стосунки,а смски стануть приховуватись.
    Я через це перейшла,і зробила один великий висновок:поки я себе не полюблю і не почну поважати,мене теж ніхто любити не буде.
    Почала слідкувати за зовнішністю,як ніколи,удосконалювати "мінусові" риси характеру,більше зустрічатись з друзями і ...забила на його дівок)
    З часом вже моя половинка думала,як би це мене хтось не "вкрав"!)
    Покажіть йому,якою цікавою і красивою ви можете бути,і він забуде про "спілкування" з іншими.