Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. Samantha R

Samantha R New Member

Він в такому виріс... Але чомусь мені нічого не стало на місце( Ну може пару разів, це спрацьовувало для примирення. Але для мене, насправді, це дико. Він дуже скаржився що ріс в такому, але зараз в цьому росте його дитина. Розумієте, я бачу як живе моя подруга,чоловік навіть і не в сварці може зматюкати, але вона абсолютно не звертає уваги і щасливі. Я чомусь не можу(
    --- дописи об"єднано, 24 Жовтень 2017 ---
    Я не хочу жалітися , бо вже якось це перейшло. Я не раз приймала рішення розійтися, бо це не сила терпіти. Мені здається що інша жінка сприйняла його і я роблю помилку що не доводжу це до кінця. Бо наспрвді ми обоє мучимся, він не може ті емоції приборкати , а я не можу цього опустити. І тому не щасливі. Якось так.

2. Orman

Orman Модератор-бомба

В мене шок культурний.

Матюкатися не можна. Ну хіба як молотком по палицю попав то під ніс можна.

Твердження про те що кожен виплескуючи свої почуття як може, може завести дуже далеко.
    @Samantha R я тут певно одна не розумію аргументів про сім'ю чоловіка. Це не виправдання. На роботі начальника він не матюкає і в сварці, певно. Може стриматись.

І риторичне про те що ви знали, що він матюкається. Нащо заміж йшли щоб тепер думати.

@nibysh зразу добре сказала. Дистанціюватись поки до нього не дійде. Якщо взагалі дійде.
    Ви неправильно зрозуміли - вийдіть з дитиною і речима. До батьків. Надовго. Вибігає він...

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А при звичайній розмові він використовує нецензурну лайку? Бо є люди які матом не ругаються, а розмовляють. А ще буває, що коли закінчуються агрументи ,люди переходять на лайку. А Ви аж дуже близько то берете до серця, сприймайте то як вітер, подуло і здуло. Він вилаявся і забув, а Ви то носите і переживаєте.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

Тобто вас чоловік вас обзиває матом, а ви як вітер то сприймаєте? Чи то тільки так форумлянці радите?

В форумлянки ще лишилось почуття власної гідності, а тут всі радять віднести його на смітник - подумаєш, обматюкав. Зумазійти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  5. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Оце якраз то, чого категорично робити не можна. Конфлікти в подружжі мають вирішуватися в межах одної квартири/кімнати. Йти з дому треба тільки в тому випадку, якщо знаєш, що точно туди не вернешся, або тебе точно вернуть. А оця гра на почуттях вибіжить за мною - не вибіжить ще жодні стосунки не врятувала.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Вилаявся б нехай на паркан, а якщо жінку обматюкав і поназивав... я б не забула і точно змусила б його пошкодувати за свої слова.

7. Samantha R

Samantha R New Member

В звичайному житті матів не вживає. Близько беру до серця тільки через то що чути яка я с..ка і як я спортила стосунки. А на наступний день , я вже ідеальна, найкраща в світі,кохана..то він у всьому винен і т.д.
    Я вже раз йшла, і хватить. Нічого доброго це не дало. Хіба розбурхала батьків і всіх довкола. Я для себе вирішила, що якщо я піду то вже назавжди.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

це не гра. Це підтвердження слів "я такого не потерплю". Якщо я лишаюсь там де мене матюкають, значить мало матюкають. І буде більше, гарантую.

А так то ясно краще хай дитина слухає як тато материть маму. Зате в межах квартири.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  9. Dominika

Dominika Well-Known Member

В мене є два дуже протилежні приклади...В одній родині, дружина отак з манелями і дитиною вже років 7 бігає до мами. З боку чоловіка нуль зрушень. Вертає, обіцяє і далі по колу. В іншому - достатньо було одного разу, щоб чоловік забув про свою слабкість і вже років шість тримається. ХЗ чи вгадаєш. Але не знатимеш, поки не спробуєш. Як варіант, має право на існування такий метод.
    В мене \ свій аргумент. На випадок, коли чоловік має намір якось одним словом(не матом) охарактеризувати мою сутність(на його думку): А вийшла б заміж за генерала, була б генеральша. Пхааааа...

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
  10. Samhayne

Не пересмикуйте мої слова
    Мій не лається, взагалі. А от я можу і ругнутись (безвідносно до чоловіка), но по справі. Тому так і кажу, щоб не брати то до серця. Він матюжиться і сам того не чує, для нього то не більше ніж більш емоційний спосіб виказати емоцію. Насправді він може так і не думати.
    А ще в іншому варіанті може бути "пішла, ну і чорт з нею", тому я за те, щоб або іти раз і назавжди, або не хляпати лишньо дверима, а все вирішувати між собою.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

іііііі?

Це неприпустима поведінка, і його сім'я від цього страждає. Він дорослий чоловік, хай придумає інший спосіб емоції висловлювати. Ну або до паркана хай матюкається.
    я не бачу логіки. Ви ж чоловка не матюкаєте, ні він вас. Яка аналогія? Якби чоловік матюкав паркан, вона б сюди не прийшла.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Samantha R

Samantha R New Member

Я вже сказала , що раз пішла і нічого не змінилося. І це можна робити один раз! А на другий уже назавжди. Бо тоді це вже дійсно гра, яка травмує усіх навколо... "Значить мало матюкають"....для того я сюди і написала щоб мати якесь розсудження в голові. Я ніколи йому цього не попускала і за такі сварки ми мали дуже довгі розмови і вияснення чому знову так сталося... Розлучення для мене крайня точка. Але я розумію, що вже використала усі свої ресурси і до людини не доходить. І я просто в шоці!!! Як? От і все.
    До одруження він мене ніколи не матюкав. Це ставало з часом. Спочатку просто крики, а потім мати. Добре, що хоч рук не розпускає

13. NataliaFed

Відчуйте різницю

14. Samhayne

Я ж намагаюсь стриматись :)

15. NataliaFed

@Samhayne так і чоловік зобов'язаний стримуватись і таки добирати слова(кусати себе за язик), інакше -зле.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Samantha R

Samantha R New Member

Колись моя подруга також це сказала... А ви на хвилинку уявіть собі що на ваш крик чоловік починає матюкатися на вас. Ви зрозумійте мене, що це не просто мати в сторону а ще й і в мою сторону. Так не можна... Але я вже повторююся, що хтось може жити з тим, а я розумію що ні.

17. Samhayne

От мені цікаво чи він завжди таким був? Бо як то вилізло ще до весілля, то навіщо було одружуватись? Чекали, що зміниться? Мало хто може змінитись...

18. Orman

Orman Модератор-бомба

а скільки ви зустрічались?

19. NataliaFed

Може але я пам'ятаю всі найобразливіші слова адресовані мамі:cry:
    пи.си.

• Співчуваю Співчуваю x 1
  20. Samantha R

Samantha R New Member

Він був спильчивим, але до матів не доходило.
    "Навіщо одружуватися" , я себе також питаю що я пропустила тоді... Ну так, ми сварилися і у нас були непорозуміння. А в кого їх нема? Невже все маю бути гладко щоб такого в шлюбі не виникало?
    В нас є багато непорозумінь, але попри те він є хорошою людиною. Він в хаті зробить практично все,що зломиться. Має реально золоті руки.Дитина для нього це весь світ. Страшенно є за нею.Від нього взагалі всі балдіють, бо він ніколи нікому не відмовить. Все всім поможе,завезе,привезе. І всі кажуть, що мені з ним дуже повезло..в тому плані так...але те що відбувається між нами це жах.
    3 роки