Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. marianast

marianast Well-Known Member

• Корисно Корисно x 1
  2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

• Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та ой, бідна жінка. Він що, узяв 18-річну дівчину з глухого села, яка така ніц не бачила-не чула і тому наївна-наївна ( ні, ну може так і є в реалі-хто знає). Жінка, народжуючи дитину не у шлюбі, знає що робить. Без сподівань не те, що народжу-одружиться. Хто кого обдурював? Вона погодилася на ці правила гри ( чому- знає лиш вона). То хто їй доктор?
    З приводу боязні аби не обікрала. .. В принципі, якщо чоловік не до патології скупий, то матеріальні питання- то таки хвилюють кожного, хто має певне майно зароблене власними руцями і головю... Чоловіки і дружини "приходять і уходять", зі всіма не наділишся :).Легше до цього питання відносяться ті, хто ніц за душею немає, або кому це дісталося за допомогою тата-мами і іже з ним. А так- то природня скупість ( основне, щоб не патологічна).
    Навряд чи оцей пан щось там дуже обіцяв своїй коханій. Є якісь правила, які прийняв кожен з них на певному етапі. А тепер це перестало влаштовувати, але звалу немає :). Чоловіка хочеться прибити, але щось -таки там тримає ( може і теж матеріальне: так вона щось від нього має, а так- піде гола-боса у віночку до тата з мамою. ще і з дитиною). Там обоє-рябоє. Чоловік зі своїми планами на спільне життя, дружина- зі своїми ( вона мазохістка , якщо хоче народжувати другу дитину у таких обставинах? Якщо ні- то значить там хлопака її зараз забезпечує, і їй треба любими способами його втриматися. Тільки от халепа- дратує він її. Але "треба".

• Корисно Корисно x 1
  5. Shprotka

Shprotka Active Member

@VSE POD NEBOM розкажіть нам про долю попередніх ваших жінок/стосунків. дітей ще десь маєте?

• Подобається Подобається x 1
  6. iragonzales

iragonzales В декреті

@сніжна ото там обрадувалися прочитавши Ваші слова.,,,Правильно, сама виннна, тому тепер можна її кинути голу-босу з дитиною))). І ніякий він не подонок:girl_smile:після цього.

7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Якщо він дійсно такий "подонок", як його тут розписали, то глибоко сумніваюсь, що для такої справи йому потрібно "благословення" з жіночого форуму)))
    А взагалі, то мені попахує надмірною і об'єктивно безпідставною жіночою солідарністю. Може в чоловіка его і з перегибами, але при цьому його жінка (яку ніхто не знає) стала автоматично "бідним, нещасним, ображеним, безправним ангелом", а він - козел з козлів, яких тільки пошукати....Часто в житті такі ангели тусять з козлами?;)
    Я розумію, що якщо намагатися бути об'єктивними (а об'єктивно в даному випадку, не судити людину за кілька фраз на форумі, і тим більше, не припускати, якою є його дружина, на противагу йому), то не буде про що говорити)
    Насправді ніхто з нас не знає, що це за люди, але бруду вилито досить.
    Може я надміру доброзичлива в даному випадку, але спитала людина конкретної рекомендації, і Слава Богу. Він пише, що заради дитини хоче спробувати зберегти це все, йому докоряють, а як же так, то ти її не любиш - а як не любить, дівчата, що такого не може бути, що мало навколо стосунків доведені до краю, що навіть і не згадають, чого вони взагалі разом в одній хаті живуть? То всі козли? Так, винні, бо занедбали свої стосунки, молодці, якщо розуміють і хочуть ще щось реанімувати. Проблеми їхньої пари може і криються в особистих якостях і поведінці дописувача, а може і не лише в його, вони обоє можуть мати 100% об'єктивні недоліки характерів, але вони одне одного обрали, то хай вони між собою і розбираються, що тепер кого не влаштовує, а то чоловік виявляється "подонок", а вона хто, що з таким дітей народжує?
    А стосовно майнових-фінансових питань, згідна з думкою @сніжна, не бачу тут нічого особливо крамольного, зрештою, якщо дивитись на його жінку як на особу, що 100% виправдовує будь-чию довіру, порядну і не корисливу, то по-чесному, вона б і не мала претендувати на його майно, нажите до неї, чи не так? Приємно було б, якби він з нею не вагаючись хотів би розділити все, що має в цьому житті, але, мабуть, це не той тип людей і не та глибина стосунків, але і ображатися нема на що, якщо так тверезо оцінити ситуацію, якщо її такі стосунки влаштовували від початку.

Надіслано від мого X9180, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Ну.Звичайна реакція, коли людина стає у чомусь/комусь невпевненою.
    Ну настав в людини такий період. Ну почав шукати допомоги в сторонніх (форум-помилка його), замість того, щоб сісти з Жінкою і спокійно викласти як на духу. Що би не відчував, навіть якщо самому собі признатись страшно (розлюбив, розчарувався) , потрібно спокійно сідати і балакати.Один раз.Десятий.Сотий.
    Дорослі люди повинні розуміти, що якщо ВЖЕ нема, тоді розійшлись - живемо далі,своїм життям. Не мучити один одного, не отруюючи життя один одному ні за яких обставин. Ще ні одна дитина не була щасливою від примусового життя батьків, ще ні одна дитина не сказала "дякую", коли почує, що заради неї існували батьки один коло одного.
    Але, наразі, Той, що під небом, розходитись не збирається, то в чому взагалі проблема? Бачить майбутнє інакше. Чи не має права?Можливо, не впевнений в собі, в якомусь фінансовому становищі, в тому, чи саме ЗАРАЗ потрібна друга дитина, це ж нормально, коли крім того щоб брати участь у народженні дитини, думати про її майбутнє. Він же пару разів написав, що хоче ще малюка, але не час. А жінка - навпаки. З одного декрету в інший. Теж цілком має право. А те, що він написав, що і готує, і допомагає з малим і що хоче бачити жінку "на людях" - це що, щось із області фантастики? Людина, яка має руки-ноги-голову це робить, ніякої корони на голові тут не бачу.Він сказав, що жінці немає потреби сидіти в стінах, раду дадуть, аби виходила з дому.
    В їхнє матеріальне становище не вникала, мені таке не цікаво )Достатньо того, що він відповів на моє запитання.
    @Mansikat , як завжди - браво!

• Подобається Подобається x 3
  9. iragonzales

iragonzales В декреті

@Mansikat я би попросила не перекручувати моїх слів. Того пана подонком не назвала, коли Ви читали. Вчинок як жити з дівчиною енну кількість років, народити дитину, роками вішати лапшу на вуха....і в результаті кинути її і свого сина, голиии босими, вилявши ще купу бруду на весь Львів,я квалііікую саме таким словом. Дописувач начебто нікого не кидав...

10. Akina

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. iragonzales

iragonzales В декреті

Потрібно, бо чоловіки всі думають, що вони всі лицарі на білих конях. А тут, коли треба робити не дуже кошерний вчинок, як кинути свою неузаконену родину, треба знайти виправдання, що то не так вже і підло і не так вже і неблагородно....
    Тут по аналогії, як зробити так, щоб дівчина сама тебе кинула. Спитайте любого мужика чи то їм притаманно.....

Останнє редагування: 28 Січень 2017
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. iragonzales

iragonzales В декреті

І взагалі як на мене гидка історія, і урок для дівчат. Не жити в цивільному шлюбі, а дитину народити так то капець. Врезультаті, роки пройдуть, краса ізсякне, самооцінка також, характер перетвориться в сварливу бабу, обгадять тебе по всіх друзях, лишишся ні з чим, щей скаже що дитина не його....То дівчата життя, як розповідала моя коліжанка, як працювала в суді в шлюборозводних процесах - для мужтків діти потрібні постільки поскільки, коли є жінка то ок, а не потрібна жінка не потрібна дитина....( звісно я допускаю, що бувають винятки, но вони мабуть живуть в нормальних шлюбах і в такі ситуації не попадають)....
    А той пан серйозно з'їхав, після пресу на нього з боку дівчат...І другу дитину захотів...
    @Mansikat чи Ви би так само говорили, коли в тій ситуації була Ваша дочка....?

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

З таким підходом - взагалі краще не створювати "сім'ю" і не псувати нікому життя. Добре, що так думають не всі.
    Решту - навіть коментувати не хочу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. labisqwee

labisqwee instagram: ukrainian_en_vogue

Було б дуже цікаво почути, як саме офіційний шлюб рятує від всіх цих катастроф.
    Якщо що, це сарказм, не витрачайте часу на пояснення.
    Підтримаю @Mansikat і просто висловлю своє щире здивування тим, як людям приходить у голову ставати тут суддями, не знаючи броду, заради красного слівця і щоб убити час. Шкода, якої таке обговорення може завдати, непорівнювана з тою дещицею користі, яку звідси можна винести. А для розваги і наговоритись тут предосить інших тем і розділів.
    Тут вище промайнули прекрасні слова: колективний розум - страшна штука. В контексті того, що і як тут обговорюється - краще і не скажеш.

• Подобається Подобається x 4
  15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Якщо приходить на форум жінка і щось подібне пише, то їй в основному радять "вийти в люди, бути соціально активною, піти в спортзал і взагалі - не чіпай чоловіка: рости сама, а він підтягнеться". В даному випадку запит на зміни є від чоловіка, то логічно радити йому зайнятися своїми тараканами і залишити жінку з її такараканами в спокої, поки на неї не зійде провидіння і вона "підтягнеться" за чоловіком.
    Безвідносно до цієї конкретної пари (я особисто ніколи не довіряю написаному на форумі навіть на 50% ): на чому ті стосунки тримаються? На мовчазному договорі "партнерства"? Насправді нема значення, чи то вона хотіла десь там скористатися його матеріальним ресурсом, чи то він шукав собі зручну подружку без зобов’язань перед нею, чи то обоє протупили на фоні сильного захоплення одне одним на початку стосунків. Зараз є ситуація, що чоловіка його "партнерша" (я не можу без сарказму писати то слово) перестала влаштовувати (попсувалася трохи, напевно) і він ніби-то хоче щось змінити, але з умовою, що міняється не він, зачіпаються не його інтереси і на його свободу ніхто не претендує. Але так не буває, тому або відкриваємо вуха і слухаємо "партнершу", або йдемо шукати наступну.

В здорових стосунках не буде таких питань виникати в принципі, з обох боків. Звичайно, за умови, що "в горі і радості, поки смерть ...", а не "поживемо-побачимо". Я не можу спокійно розглядати шлюб (чи то його неофіційний варіант) як угоду між двома рівноцінними партнерами, де ніхто нікому не винен нічого, крім прописаного. Надто життя мінливе.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. iragonzales

iragonzales В декреті

Яка шкода!!!! Я хоч три томи обурення написала, там давним давно все вирішено, не смішіть мене. І шлюб в даній ситуації нічого не врятує....
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2017 ---
    @labisqwee Хайді відповіла, я би навіть так не змогла влучно сказати - "життя надто мінливе"....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. labisqwee

labisqwee instagram: ukrainian_en_vogue

Я написала вище, яка. Потенційна, для когось, хто приходить у тему з болісною і справжньою проблемою і шукає підтримки і адекватності. Безвідносно тої людини, яка зараз запитала тут про пораду, і її конкретних вад і стосунків: все, що вилилося у відповідь - порція якогось такого радісного самоутвердження на тлі очевидних його недоліків, що, прочитавши це все, мимоволі стає незручно не за того, хто почав обговорення, а за хор, який йому відповів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  18. jylanda

jylanda занууууда

Не зовсім зрозуміла, хіба штамп колись рятував? Власне, як чоловік захоче покинути сім'ю і дитину, то з штампом чи без, він це зробить. Скільки є історій розлучень, а скільки чоловіків просто пішли і розлученям не переймалися, а вже жінка з часом мусіла сама все робити. Проблема не в штампі, а в відвертості обох в парі з самого початку. Якщо обох влаштовує громадянський шлюб - це одне, а якщо одного влаштовує, а інша плекає надію переконати-перевчити з часом, то це нечесно з їі боку. Так само і якщо чоловік обіцяє, але насправді твердо переконаний, що не зробить. Тому важливо бути чесними та відвертими в парі.

Останнє редагування: 28 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 2
  19. iragonzales

iragonzales В декреті

@labisqwee я не питала, я стверджую. Чувак нічого не хоче рятувати, а так для галочки - сходить до психолога, попише тут, і кине. Пише тут щоб совість не дуже мучила....І не буде мучити...гарантую.
    Плавали знаєм.
    @jylanda та гидота всієї історії, що і не планувалося.....А тут зараз згідна з Вами не врятує, бо рятувати нічого, бо і не будувалося. Він з самого початку не бачив, що гола боса, чого він її чіпав?....тепер боїться за майно...брєд сивої кобили.
    @jylanda вона чітко йому говорить про одруження, герой підтвердив.

20. Akina