Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. дашулька

дашулька Well-Known Member

+ мені здається, якщо б Ваша дружина написала тут - ми б дізнались багато цікавого....не думаю, що все так райдужно з Вашої сторони, як Ви описуєте...

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Звісно. Просто вже бачила випадки, коли дівчина хоче сісти на шию чоловікові в якості домогосподарки і ніяк не розвиватися самій. Це називається перекладання своїх проблем на когось іншого.

3. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Якщо чесно, не бачу зв'язку між відсутністю роботи і відсутністю розвитку. Я якраз маю багато випадків, коли дівчата в декреті більше розвивались, ніж працюючи на роботі. Тому тут головне бажання.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  4. Ziben

Ziben :)

можливо, вона погодиться на індивідуальну терапію. Інколи потрібно спочатку в собі розібратись, а вже потім переходити на парну терапію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

а вам вже сідали домогосподарки на шию?)) то дійсно так важко і скучно з ними?))
    та дуже... як можна не перекласти відповідальність за виховання своїх дітей на садки, бабусь чи нянь і не піти натискати кнопки на компютері чи перекладати якісь папірчики, чим і займається значна кількість жінок, які пішли на роботу через тиск суспільства, а не по власному бажанню
    сорі за гостроту, але неварто вішати свій світогляд на інших, хай роблять власний вибір

• Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  6. дашулька

Тут ще треба дивитись з двох сторін - можливо, поки він на роботі, жінка читає цікаві книжки, займається рукоділлям, пише статті, тощо. Для нього це - "вона нічого не робить й нічим не цікавиться", для неї - саморозвиток й самовдосканалення.
    Інша ситуація, коли жінка сидить вдома й окрім кастрюль й пралки нічого не бачить. Значить вона в собі замкнулась не просто так - є на то причина. Треба давати жінці вільний час на себе - купити ЇЙ, а не собі абонимент в спортклуб (хтось вже писав тут), відпустити з подругами на каву...З появою дитини у кожної жінки є зміни в поведінці й у звичному житті, а коли ще тобі при тому постійно повторюють, що "крім дитини, тобі нічого вже не цікаво" - так й буде.

• Подобається Подобається x 3
  7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Чоловік писав, що все це дружині пропонував, вона не хоче.
    Я тут собі думаю. А якщо жінці справді цікаво просто куховарити, займатись домом, виховувати дітей, то хіба це теж не розвиток? Які взагалі критерії розвитку? В кожного вони ж свої ))

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Siania

Siania Love Life

От і мені не сподобалось як автор написав "буде сидіти вдома і народжувати", а не "виховуватиме наших дітей". Вже по цьому можна зрозуміти ставлення до жінки і її праці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  9. Materynka

Materynka Well-Known Member

Якщо дівчина всім не задоволена, значить хлопець робить не те що їй потрібно. Теж схиляюся, що хоче заміж, а хлопець не спішиться...
    Герой теми готовий робити типу все, але коли мова про одруження, то в кущі. І так, то все жінка винна, бо все їй не так...:punish:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. дашулька

Значить є на то причини...на мою думку, тут ще стільки "підводних каменнів", про які ми навіть не здогадуємось. тому гадати, чому ця жінка так себе поводить - марна справа, бо він все одно в наших очах буде себе виправдовувати.

11. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

спокійно, дівчата. спокійно.
    Давайте глянемо правді в очі. Іноді люди не хочуть розвиватися, будучи чи домогосподаркою, чи гниючи на роботі.
    І я погодилася з постом Jusi
    І так, я ще вважаю що зациклюватися виключно (наголошую на слові виключно) лише на дитині - погано. Себе і стосунки із батьком теж треба розвивати.
    *чекаю на тапки.

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

а ви залишите пораненого друга в лісі, бо йти самому легше?
    ваша дружина благодійниця.. віддала вам себе без подружніх обіцянок ,народила дитину...а ви... "чи варто боротись?" таке питання не має ставати, ви сімя, і по закону теж багато прав і обовязків, немає чого наголошувати на громадянському шлюбі
    звичайно сімї розпадаються, але має бути боротьба, однозначно
    а з таким мисленням, жінка не відчуває себе єдиною і неповторною, якщо ви своєю поведінкою показуєте що готові почати все з чистого листа з кимось іншим... та від такого не лише кричати, і плакати хочеться і розчаруватись в чоловіках можна

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  13. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

А може їй зараз і не треба того? Може її і влаштовувало все, поки ви не почали її намагатись кудись випхати в спортзал чи ще кудись. А може ваша пропозиція піти в зал викликає образу, і думку, що може у Вас є претензії до фігури? Ви писали що маєте претензії до її осанки? А скільки ще претензій вона чує від вас за день - рахується все - навіть те, що Ви вважаєте дрібницями. І порахуйте скільки раз Ви показуєте їй, що її схвалюєте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. marianast

marianast Well-Known Member

Дівчата, ви щось дуже багато і глибоко надумали)))
    Крім того, шо жінка кричить і нічого не хоче про неї більше нічого не сказано. Несправедливо мало. І дивно. Бо чоловік хороший -заробляє, дитиною займається, пропонує жінці час і простір для себе любимої, а найголовніше - любить. Щось тут, мяко кажучи, не стикується

Останнє редагування: 26 Січень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
  15. Ziben

Ziben :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

хехе та герой теми вже ніби зняв рожеві окуляри і побачив всі "прєлєсті" потенційного сімейного життя після одруження.. Не думаю, що перспектива одружитись його зараз радує))
    З жінкою треба сісти і нормально поговорити про корінь проблем, що не так. Якщо відкриється, розкаже, якщо цінує стосунки - тоді можна далі вирішувати ці проблеми.. Може коліжанку яку має - попробувати з нею поговорити, може та щось розкаже..
    Реально їй за 3 роки могла просто одноманітність набриднути.. але з іншої сторони - на роботу не збирається йти, міняти нічого не хоче.. хм..

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Останнє редагування: 26 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. дашулька

можливо в неї звичайний ПМС, а він відразу "Йдем до сімейного психолога!" й так кожен місяц)) зрозуміло, що їй то вже набридло.))

• Смішно Смішно x 2
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

20. marianast

marianast Well-Known Member

Кстаті, в мене ПМС і я вчора на чоловіка кричала) бо він прийшов і без дозволу телек мені переключив, а я саме малу вклала, розслабилась, дивилась якусь муру і думала чого мене так Енн Хетавей нервує)))) а він мій дзен порушив, за що получив)
    Пи. Си. То я до того, що не спитав би потім чого я псіхую, думав би, що я звар'ювала і пора другу шукати. А так яснопонятно)

• Смішно Смішно x 8
    • мімімі мімімі x 1