Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

А Ви пробували пробачити того, хто зрадив? Отак просто пробачити і забути? Це насправді не так легко зробити, як здається; і я захоплююся тими жінками, які так можуть.
    На мою думку є певна категорія чоловіків, які вважають, що оскільки після зради, він залишився з дружиною, то цим він показує, що хоче бути з нею, а всі її істерики з цього приводу - просто блаж і не більше.
    І так, я вважаю, що зраджена жінка має право на емоції, а не тихо плакати в подушку і робити вигляд, що так і має бути.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  2. New look

New look Well-Known Member

То навіщо йому довбати мозок і далі погіршувати стосунки своїми видираннями вибачень в нього, які він не хоче давати і не вважає що повинен?
    Якщо не можеш вибачити то йти геть...

І знову ж таки, головне в тому що йому ті прощення і вибачення не потрібні...Це як батюшка буде атеїсту казати, прощаю тобі гріхи...а йому фіолетово на прощення..

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Siania

Siania Love Life

Щоб так легко про це писати, треба побувати в такій шкурі. Ніхто не може засуджувати жінку, що пережила зраду, тим більше її чоловік. Це треба обом пережити, перебути, а лікує тільки час.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  4. New look

New look Well-Known Member

де я її засуджувала? Я навпаки завжди на стороні таких жінок. І вважаю, коли тебе відкрито просять піти, то потрібно зберегти свою самооцінку і гідність якусь, взяти себе у кулачок і піти..а не далі себе принижувати ..

І я була на такому місці, щоб таке казати..

5. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Наскільки я зрозуміла, він не просив її піти. вона захотіла його налякати/спровокувати на дії/вибачення і сказала, що піде. він теж захотів налякати і сказав ок, йди
    Справа в тому, що такі речі не варто говорити, якщо не впевнений, що готовий почути таку відповідь і це зробити

Останнє редагування: 7 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. Sangria

Sangria Member

о то вроді та сама категорія
    просто боюся щоб не дитина була причиною що він залишився а щире бажання бути з жінкою. в нас зараз все так якось один день добре , інший не дуже. і отоді коли не дуже починають таракани в голові біситися, хоч кожна людина має право на свій настрій і бути сумним і бути замучним і нхотіти говорити, а я вишукую причини а чо то так а причина сама знаходиться.
    --- дописи об"єднано, 8 Листопад 2016 ---
    треба заціпити зуби простити і йти далі але коли ти так кохаєш і твої почуття зрадили то дуже і дуже важко зробити, але мабуть можливо. зараз мені потрібно знати чи є ще почуття бо шлюб по зручності мені зовсім не підходить як і по привичці. які б ті стосунки не були прекрасні, без любові вони ніщо.

7. Sangria

Sangria Member

я зараз дуже шкодую що не мала в той момент де піти
    тобто мала впринципі але не спрацювала
    добра мисля приходить апасля(((
    просто в той момент в мене було враження шо на мене впав цілий світ
    --- дописи об"єднано, 9 Листопад 2016 ---
    то золоті слова, але на емоціях не думаєш шо говориш
    --- дописи об"єднано, 9 Листопад 2016 ---
    я отак сиджу і думаю, що їм б***ь ідіотам потрібно в тому житті, що тут через одну дві жінки
    "І я була на такому місці, щоб таке казати.."

8. iragonzales

iragonzales В декреті

Що зараз дасть довбати когось, за то що зроблено? Що зроблено то зробено, крапка. А тепер ситуацію треба розрулювати з того що вже є. Правду каже Сангрія час покаже, коли не має бути то не буде.Фатум. Просто єдине, що можу порадити бути готовою, до всякого. І не факт,що гірше чим зараз.

9. Sangria

Sangria Member

таки так, не факт що буде гірше, а можливо і краще, а розірвати все і спалити всі мости ніколи не пізно

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Захоплюйтесь мною :girl_haha:.
    Я пробачила. Але розійшлися ми по причині зради. І пробачила не відразу. І ми ніколи більше не зустрічались, але спілкувались час від часу по телефону. Пробачення прийшло десь через рік. Здається, я писала вже про то.
    Це важко, але воно, пробачення, як суслік: ти єво нє відіш, а он єсть :girl_crazy:.
    Правда, як в сім'ї - не знаю.

• Подобається Подобається x 4
  11. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

Розкажу як я навчилась пробачати і долати свою злість.
    Хоч це не стосується зради.
    Мені священник підказав.
    Кажу, Отче ,я дуже зла на свого чоловіка і незнаю як пробачити.
    Дуже гарну дав мені пораду.
    Каже ти молишся Отче Наш.
    Кажу - молюся.
    Там є рядочки і прости нам провини наші як і ми прощаєм винуватцям нашим.
    І задумалась я.
    Всі ми не без гріха.
    Але як на мене зради фізичної б не пробачила, хоча хто зна...

12. Sangria

Sangria Member

я про то думала багато фізична, не фізична але мені найбільше боляче зараз думати не про якісь фізичні стосунки які могли там бути а про те, що він до неї має якісь почуття і взагалі, що вона його якось краще там розуміла чи підтримала чи фіг знає за чим він там поліз до неї. але то справді кому як, будь яка зрада то великий удар.

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну це і є замкнутий круг
    тому що по-справжньому не вибачився, не покаявся, не загладив провину (фактично, втік від відповідальності, насамперед моральної), а в жінки пустка незаповнена всередині
    вона емоціями-істериками якось схиляє його до заповнення, а він впирається, класичне перетягвання ковдри
    але на мою, можливо зажорстку, думку, якщо жінка зійшлася з таким чоловіком, то вона дасть собі раду, нехай це і мегаскладно
    тобто неможливо міряти все одним мірилом, ту ж ситуацію, і таку ж поведінку чоловіка, одна жінка дуже важко переживе, інша в психіатричну попаде

том як нема від чоловіка відповіді то треба працювати самій над заповненням пустки, а з часом головне щоб заслужив довіру, без неї дійсно глибоких стосунків небуває
    --- дописи об"єднано, 13 Листопад 2016 ---
    вибачте, але ви на тому трохи зациклилися... ну яка може бути палка любов після таких труднощів? та в сімях після 10-20 років і без зрад часом важко відшукати любов, треба роздмухувати пристрасть знов, налагоджувати
    так, має бути основа, близкість, а її часом не почуєш, поки не втратиш, і в тому можна переконатися навіть не зразу, а через роки, і пожаліти за першою дружиною чи чоловіком
    вам треба дбати про стосунки і плекати як квітку, яку зламав вітер, підвязати, турбуватися, вірити що виживе, а далі час покаже... бо якщо цілими днями думати і гадати чи "хоче квітка вижити, чи хоче вона вас радувати своїм цвітом-ароматом" ну то зовсім якось, нелогічно
    якесь таке враження що ви тим хочете замінити свою самоповагу, типу ось яка моя позиція - зручний шлюб не підходить
    та це тільки у ваших руках і чоловіка який буде шлюб, це праця, закоханість падає на голову, а пристрасть і почуття в шлюбі часом треба плекати, докладати зусиль

Останнє редагування: 13 Листопад 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  14. Sangria

Sangria Member

я може якось не так пояснила, ну я мала на увазі любов як любов взагалі а не пристрасть і канфєтно-букєтний період) якщо сталася та зрада бо пройшли почуття і нема смислу шось рятувати то одне, а як то просто була помилка то треба працювати і працювати і все освіжиться і відновиться. я в курсі що треба працювати над тим який він буде той шлюб.

і так, мені дуже смішно писати так ніби в нас щось сталося після 18 років шлюбу))) і що тільки за наші два роки треба вже щось освіжати і відновлювати)))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. rytasa

rytasa Непосиденька

Так...ви праві...2 роки шлюбу ...то ще за рано щось осввжати оновлювати...це як раз цвіт шлюбу має бути

Шкода мені Вас! Цінуйте себе...як чоловік вас любить то він буде з вами що б ви не робили...а як ні...то хай іде куди хоче.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

я зрозуміла
    але як чоловік лишився, навіть заради дитини, то вже є соломинка, і вже є з чим працювати
    нууу, виходить що треба, раз така історія приключилась
    але імхо, у вас дещо інше, не те щоб ви надоїли один одному, може ще навіть не притерлися
    є такий нюанс в парі (який до речі і штовхає часто на платонічні зради)
    це наскільки задовільняються потреби партнерів, підтримка, розуміння, захоплення
    чогось не вистачає і вже вилізає боком.. це не означає що зразу всі біжать зраджувати, просто як дира в човні, от наприклад жінка чоловіка пиляє, пиляє, дістає.. а тут якась в оточенні похвалила, висловила захоплення, навіть так, між іншим, і він вже розпушив хвіст.. і може зраджувати не буде, але жінку від того не став любити більше
    і таких варіантів дуже багато
    якраз в тому напрямку потрібно працювати, і щодо пари і кожен над собою

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

я б не була такою категоричною :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  18. Sangria

Sangria Member

о це мабуть так в нас і є, я впевнена на багато відсотків бо мій чоловік дуже закрита людина, з ним важко поговорити коли він говорити не хоче бо він просто тоді мовчить і не доб"єшся , як до стіни. то певно став легший шлях для нього вирішити ту якусь недостачу ніж сісти і поговорити зі мною що йому не так.

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я можу потвердити, що то правда. Я таке навитворяла, а муж пробачив. Часами я хочу його притовчи, але впевнена що й у нього таке бажання виникає. Якщо до сьогодні не пішов, значить знає чому ми разом.

Зрада то не байка. То біль. Часами дуже сильна і глибока. Якщо чоловік закривається, то звичайно неприємно але вимагати від нього того, що він не може дати нічого не дасть. Говорю з власного досвіду.

20. Sangria

Sangria Member

та, він такий все життя закритий і дійсно вимагати марна справа. треба якось виходити на ту розмову іншими шляхами.
    --- дописи об"єднано, 17 Листопад 2016 ---
    вот вот. є надія що думає щось в голові бо не терпів би якби було аж так зле. всім часом буває зле але тре памятати шо все проходить.