Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

Відповідь: Як врятувати стосунки?

угу. у суботу, коли приїде. бо по телефону якось не дуже виходить навіть просто поговорити. тим більше він живе у мого хорошого друга (я їх познайомила свого часу) і навряд чи при ньому захоче говорити.

2. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

Лілю, все вияснилося. причина абсолютно інша (втім, я так і думала), але значно гірша, не хочу про це...
    коротше, я все-таки їду.

• Подобається Подобається x 2
  3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

для мого це важливіше за будь що на світі. У нас через це постійні суперечки і ми ніколи не зійдемось на думці що я мушу це робити а не обираю це робити.
    Хоча я не роблю не тому що не можу а тому що настроєва і якщо у мене дизбаланс любові то я вам нізаякі гроші їсти не зварю і підлоги не помию а цілий день просиджу в компутері. Ну є у мене такий бзік.

У нас те саме. Не знаю чому але мого він не завжди сприймає. Я вважаю що це не правильно бо якщо я маю поважати його то нехай і моє поважає.

Дуже шкода що все склалось власне так але може воно і на краще ніж би мав вам все життя дорікати якимись дурницями, що у нього там зупа не так заправлена чи підлога не метена. Та ну його таке відношення.

Останнє редагування: 22 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  4. ratiana

ratiana New Member

Скажіть, будь-ласка, отець погамає лише в сімейних справах? Можна до нього звертатись за порадою про стосунки між хлопцем і дівчиною?

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Спробуйте, не повинен відмовити. Можете ще до церкви Михаїла піти - там також студити й дуже хороші. Як вдасться, виловіть отця Юстина.

6. Morada

Morada Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

а мені за останній час коханий мій говорить багато поганих речей!..ми з ним вже давно зустрічаємся 4.5 роки...і от вчора він мені каже "я тобі нічим не зобовязаний так само як і ти мені !"...як на Вашу думку що це означає і як мені реагувати?...бо я страшенно зла коли він мені таке шось каже!

7. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

А Ви самі як думаєте???
    А ще в мене питання, це тільки тепер почалося
    , чи так було всі

8. Morada

Morada Well-Known Member

тепер почалось!!!!!!

9. Siania

Siania Love Life

Ех, криза 5 років почалась, мало хто то пережити може((( я переконалась на власній шкурі - не варто так довго тягнути...і зайомі всі так казали, а я не слухала:)

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

До речі, щось в тому є. Ми теж таке пережили... Реально починаєш задумуватися, а чи потрібно тобі то насправді. Хоч як то дивно не звучить, але було таке. Пішов якийсь розлад у відносинах, не сильний, але відчутний. А за деякий час все стало на свої місця. Просто коли це насправді Твоя людина, нікуди ти від неї не подінешся..

А що робити?

Залежно в якій ситуації він це сказав. Свою думку тут важко висловити.. Але спробуйте проаналізувати цілу ситацію, розмову, чому він так сказав, що ви такого сказали, що він так відповів.. Іноді самоаналіз дуже корисний. Все-таки 4.5 роки це немало. Якщо ви так довго разом, значить щось вас та й тримає разом! Головне, щоб це була не просто звичка...

Останнє редагування модератором: 29 Жовтень 2009
  11. Top-Olya

Ось і я по це подумала. Ви його часом не підводете до того, що пора женитися????
    А з другої сторони, можливо в нього зараз є якісь зовсім не з вами пов`язані проблеми, а він це переносить на Вас, звичайно його це не виправдовує зовсім, але...

12. Siania

Siania Love Life

Одружуватись треба:)

13. Top-Olya

Кому треба???
    А може треба подумати про те, чи варто з ним зв`язати своє подальше життя, якщо він вже тепер говорить, що нічим не зобов`заний перед своєю дівчиною??? Невже ви вважаєте, що одруження щось змінить? Хибна думка багатьох дівчат, які дуже хочуть заміж.

14. Morada

Morada Well-Known Member

Vittoriya, Залежно в якій ситуації він це сказав. Свою думку тут важко висловити.. Але спробуйте проаналізувати цілу ситацію, розмову, чому він так сказав, що ви такого сказали, що він так відповів.. Іноді самоаналіз дуже корисний. Все-таки 4.5 роки це немало. Якщо ви так довго разом, значить щось вас та й тримає разом! Головне, щоб це була не просто звичка...

Та останнім часом він злиться, буває день так що злиться на мене на другий день добрий, каже що незнає що мені в житті може дати як ми одружимось!...Я його не обманюю, добре до нього ставлюсь, не кричу, але він всеодно став трохи холодний до мене!!!!....та я себе заспокоюю що пройде йому то!....а з тим що він мені так сказав:" Я тобі нічим не зобовязаний......!"....ні з того ні з сього!!!!....я шось до нього підійшла він мене попросив помогти йому дещо, чи йому не сподобалось щось незнаю в чому причина от він мені так сказав!...я там ВИПАЛА!!!!...незнаю як на то реагувати!....бо з одної сторони він правильно сказав в нас нема сімї нашої нема ще дітей!...ну але ж ми можна сказати вже як рідні!!!...і тут таке звучить!....і ще згадала собі!!!!....він на мене цілий тиждень злився незнаю через що не говорив зі мною майже!....але дзвонить питає де я ? з ким я? що роблю!.....думаю якби йому було на мене всеодно то він би такого не робив!!!!!! ....І це точно не звичка, ну можливо є вона бо полюбому звикаєш до тої людини але я можу сказати що я його люблю, а в нього питаю чи він мене любить то він як йому настрій попаде, в основному УГУКАЄ!!!!!....але це так незавжди!!!,....в нього є проблеми!...і я не заперечую що частину їх він перекидає на мене!...незнаю видно ми довго вже разом!...і він не помічає зайвих дрібниць які мене ображають!..напевно я не одна така!!!!

Ось і я по це подумала. Ви його часом не підводете до того, що пора женитися????

я на рахунок того питання взагалі його не чіпаю!!!!!!просто я людина не навязлива!.......Він сам починає про те говорити!...

Дякую Вам дівчата!!!!...за Ваші думки, кожна з них мені цінна!!!!....

15. Morada

Morada Well-Known Member

я на рахунок того питання взагалі його не чіпаю!!!!!!просто я людина не навязлива!.......Він сам починає про те говорити!...

16. Vittoriya

Це на жаль в нас такі стереотипи. Невже ви вважаєте, що якщо одружитися, то всі проблеми пройдуть? Адже якщо щось не так ще при зустрічанні, тому має стати краще в шлюбі? Знаєте, мене вже так дістали знайомі і родичі з тою фразою, що треба одружуватися, що в мене таке враження, що я маю це зробити для них, а не для себе...Одружуватися треба тоді, коли двоє людей відчують потребу і готовність до такого серйозного кроку, а не тому, що вже час, стільки разом і т.д.
    А може в нього якісь проблеми на роботі ?Можливо за якийсь час стане краще? Або просто відверто поговоріть з ним про це. Скажіть, що вам неприємно чути таке від нього, що вас це ранить.

17. Siania

Siania Love Life

Я суджу лише по собі, розумію звичайно що випадки бувають різні, просто дуже багато пар, хороших, достойних, які кохали один одного розійшлись саме в той період. А от одружились би трохи швидше - жили б собі щасливо.

А щодо
    Ляпнути зі зла всі ми можем...І так, однозначно змінить!
    Miss Princess може в нього є якась таємна образа на вас, підозрює в чомусь?

18. Morada

Morada Well-Known Member

В нього проблеми на роботі, і ми про це говорили!!!!!....я йому казала що мене не влаштовує те то і те то , ну але шо поробиш!!!....і справді буду надіятись що все скоро пройде і все буде добре!!!!....просто образливо що це в такий спосіб зливається на мене!!!....і в такі моменти незнаю що й думати!!!!....а про одруження я з Вами погоджуюсь!!!!

19. Siania

Siania Love Life

Ну просто наступає такий момент що треба або розходитись, або починати жити разом, або одружуватись...ніхто не заставляє, не хочете - не треба:)головне щоб вам було добре, просто якщо починаються ось такі проблеми, а ви відчуваєте що це саме та людина з якою хочете прожити все життя - можливо варто одружитись:) Але звичайно є багато нюансів.

20. Vittoriya

І розлучилися б через кілька років....Якщо люди дійсно кохають, створені одне для одного і т.д. не розійдуться вони ніколи, все перетерплять. Ми вже майже 7 років разом. Нічого, пережили кризу 5 років, щасливі все-одно,зараз переживаємо "стосунки на відстані" і тільки тепер подумуємо про весілля.Воно все встигнеться.