Як врятувати/полагодити стосунки?

Discussion in 'Ти + Він' started by Dana K, Jul 23, 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 vote(s)
    82.2%
  2. відпустити

13 vote(s)
    17.8%
  1. Secret Lady

Secret Lady Member

Можливо не попередив, бо ми сильно посварились перед тим. Побачимо, що буде далі. Наразі можна закривати обговорення, мабуть. Хтось мене розуміє, бо сам має схожих половинок і знає, що такі ситуації реальні. Хтось з таким не стикався і тому вважає, що це неприйнятно.

Всім дякую за коментарі і все в нас буде добре. Надіюся :)

Last edited: Aug 15, 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Ненормально,коли людина зникає без попередження.А решта- то все індивідуально. Зрештою, і те,що він вас не попередив,залежить від близькості стосунків між вами. Зустрічатися- ще не означає, що людина має постійно повідомляти про своі плани.Ви разом не живете, ви самостійні одиниці.

• Подобається Подобається x 2
  3. EineKleine

EineKleine Well-Known Member

@Secret Lady , я може не така умудрьонна шось радити, але з Ваших дописів бачиться, що Ви так ото думаєте-аналізуєте, що і як, а чого так, і шо це "я мабуть винна така емоційна"
    я б Вам радила такого не робити, бо Ви стараєтесь його зрозуміти - чудово і правильно! але і він Вас має розуміти теж. за емоційність - не карайтеся, це нормальна ситуація, хотілося посваритися - то треба посваритися. хочеться висказатися - треба висказатися. ну це моя думка така) я так і роблю. ми часто сваримось і швидко миримось, але недомовленостей немає ніяких. і в стосунках легко і прозоро.
    у всіх є таракани свої, і свій досвід. Ви сама маєте відчувати що і як - і ніхто Вам не порадник. не слухайте ні родичів, ні друзів...лише себе))
    але памятайте, Ви маєте право на свої емоції переживання, сум і образу. але це все треба казати -пояснювати йому. часом і поплакати можна. це нормально все, і Він має розуміти, що Ви жінка і Ваш спектр емоцій йому не понять, а тільки принять)))

я особисто у Вашій ситуації нічо трагічного не бачу, таке собі непорозуміння, легко можна його вирішити. але поговорити треба гарно і в реальності. не по телефону чи скайпу. на відстані важко будувати стосунки, кожен собі щось шифрує (і в нас таке бувало теж, скільки раз мій товаріщь говорив з оберненим ноутом в стіну:girl_crazy:, бо я образилась на шось...але говорив і чекав поки поверну...ото я дурне було)))),
    коротше, при взаємному бажанні можна все здолати.
    знайдіть шлях поговорити з ним особисто, і чим швидше тим краще. та і буде ясно все.
    :kisss:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Secret Lady

Secret Lady Member

А довго у Вас стосунки на відстані були? Дякую за підтримку :kisss:

5. Іруня

Іруня Well-Known Member

От дивіться, ви вже четверту сторінку нам це все розказуєте, шукаєте поради. Але ніхто вам краще не відповість, ніж він сам. На мою думку найкращим рішенням було б просто з ним поговорити. Але не з образами і наїздами. А по-дружньому. Скажіть йому:"Хлопчику мій рідний, я розумію, як ти втомився, як ти багато працюєш, розумію твоє бажання втекти від всього світу. Але ти пропав і я дуже переживала, ночами не спала. Думала, що з тобою щось сталося погане. Але я ж тобі не чужа, рідна людина, я завжди б тебе підтримала у кожному твоєму рішенні. Але мені важливо знати, що з тобою все добре. Тому не пропадай більше так, будь ласка"
    Сікрет леді, вчіться говорити один з одним. Всі сімейні проблеми від недоговорок. Він щось там не зробив, вона обідилась, надулася і гаркає. А він ні сном, ні духом не розуміє, що ж таке сталося...

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Secret Lady

Secret Lady Member

А я так не вмію( А дутися зате чудово вмію(( Дякую дуже, Іруня...

• Подобається Подобається x 1
  7. Іруня

Іруня Well-Known Member

Я знаю, як то важко навчитись говорити. Я така ж сама. Надую писки і мовчу, а в душі монолог ого-го! Але я вчуся, я міняюся. Треба проговорювати всі свої почуття. І не собі під ніс, а коханому. "Сонце, ми посварились, бо у мене були такі плани на нашу відпустку! Я вже уявляла, як ми ніжимось під іспанським сонечком, на теплому пісочку, гуляємо за ручку. І я дуже розстроїлась, що цього всього не буде. Але ж це буде, коханий, правда? Ми поїдемо туди, як тільки зможемо? Я так про це мрію!"
    Я чомусь думаю, що все у вас налагодиться!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. zetta

zetta Well-Known Member

не тільки говорити, а і спостерігати і робити висновки ...
    Я знаю що таке відносини на відстані . І коли людину довго не бачиш , плануєш , чекаєш того відпочинку , того часу бути разом а тут він тихцем поїхав в дебрі ( чи не дебрі навіть ...) Мене б таке дуже напрягло .... Я завжди дивлюсь на вчинки . Всі слова то таке ..., нічого не варте .
    Сатья наводить приклад. Як ви купуєте квітку доглядаєте іі , поливаєте і все таке. А як ви збираєтесь доглядати ( читати: проходити букетний період ) на відстані ? По скайпу польєте ? Той не частий випадок коли міг бути поряд він проміняв на себе . І називайте і прикривайте будь якими термінами з психології , але воно виглядає отак.
    Ви дуже -дуже привязались до нього але то не добре , і я б взяла і поїхала відпочивати сама ну принаймі десь в гори .

Ну і хлопці дуже відчувають таке залипання , і коли воно сильніше ніж у них почуття іх то починає під напрягати . А ше як хлопаки трохи порядні то розуміють що дівчина мріє більше ніж те на що вони зараз готові - тоді зникають для охолодження.

Last edited: Aug 15, 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. EineKleine

EineKleine Well-Known Member

рік, але то був чітко визначений період, тому відносно легше!
    я поїхала на один рік, і рівно за рік повернулася) (хоча по факту могла б і не вертатися, а лишитися вчитися-жити за кордоном, але ж любов куди тааам)
    ні разу не пошкодувала. краще завжди спробувати, ніж потім жалкувати і не знати чи вийшло б з того щось, чи ні. якщо хочеться чогось, і серце каже - треба робити і не вагатися.:girl_smile:
    @Іруня гарно написала вище, підписуюся під кожним словом)

• Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Vukhastyk

Vukhastyk Member

Це ваш хлопець?[/QUOTE]

Ні, гірше - це мій чоловік(((
    Ми вже разом 5 р., сину - 4р. І я дедалі частіше ловлю себе на думці, що він типовий нарцис зі всіма наслідками, які з цього випливають (егоцентричність, відсутність емпатії, зверхність, постійне звинувачення мене у всьому і невміння слухати когось).
    Коли ми зустрічались (він старший від мене на 15р.), то мені здавалось, що він справді майже ідеальний - статусний, дорослий, надійний. А тепер у повсякденному житті - це просто нестерпно!!! У дитини вальгусні стопи - винна я, бо я 2 роки не помічала, зараз малий дуже швидко розвивається і так само говорить (трохи заїкався в незначній мірі, вони їздять у центр порушення мови і займаються комплексно, діагноз - логоневроз) - і знову винна я, бо довела СВОЮ дитину до такого стану.
    Зі свіженького - я ворог, який вже 5 років не дає йому жити і розвиватись, бо до того у нього все в житті було ідеально і він був щасливий.
    І ще якби не я - то він вже виїхав у Штати чи ще кудись на гранд (він науковець).
    Коли приходить п"ятниця вечір - в мене страх, що попереду 2 дні вихідних і стільки ж скандалів.

Last edited: Aug 16, 2016
  11. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Ні, гірше - це мій чоловік((([/QUOTE]
    А як той його нарцисизм проявляється в сімейному вашому житті?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

12. Vukhastyk

Vukhastyk Member

А як той його нарцисизм проявляється в сімейному вашому житті?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk[/QUOTE]
    відповіла вище

13. KrystynaM

Ні, гірше - це мій чоловік(((
    Ми вже разом 5 р., сину - 4р. І я дедалі частіше ловлю себе на думці, що він типовий нарцис зі всіма наслідками, які з цього випливають (егоцентричність, відсутність емпатії, зверхність, постійне звинувачення мене у всьому і невміння слухати когось).
    Коли ми зустрічались (він старший від мене на 15р.), то мені здавалось, що він справді майже ідеальний - статусний, дорослий, надійний. А тепер у повсякденному житті - це просто нестерпно!!! У дитини вальгусні стопи - винна я, бо я 2 роки не помічала, зараз малий дуже швидко розвивається і так само говорить (трохи заїкався в незначній мірі, вони їздять у центр порушення мови і займаються комплексно, діагноз - логоневроз) - і знову винна я, бо довела СВОЮ дитину до такого стану.
    Зі свіженького - я ворог, який вже 5 років не дає йому жити і розвиватись, бо до того у нього все в житті було ідеально і він був щасливий.
    І ще якби не я - то він вже виїхав у Штати чи ще кудись на гранд (він науковець).
    Коли приходить п"ятниця вечір - в мене страх, що попереду 2 дні вихідних і стільки ж скандалів.[/QUOTE]
    Цікавий тип(( а говорити з ним вщагалі не можливо? Ну до одруження таким ж не був? Може то в нього якась там криза віку? Як люблять писати? Незадоволення досягнутим в професії перекидає на вас? Звинувачуючи у всьому?

14. Materynka

Materynka Well-Known Member

@Vukhastyk Це якась жесть виглядає. А не легше просто тікати від цієї людини, та й дитинка швидше за все страждає від цих стосунків

15. Vukhastyk

Vukhastyk Member

Я теж думала про "тікати", але ми живемо у Києві, без дідусів і бабусів, а знімати квартиру я поки що змоги не маю. От і сиджу в тому пеклі. Йому навіть інколи вдавалось мене морально придушити, коли я спостерігала за собою, що зранку ідучи на роботу, перераховую про себе, що я зробила не так. Потім кинулась того. Я просто в шоці від нього.
    Згідно з його теорією, на роботу я теж пішла через те, що просто не хочу бути з дитиною і я - несімейна людина (хоча заробляю більше від нього в 1,5 р, що суттєво впливає на наш сімейний бюджет).

16. KrystynaM

А якби ви не пішли на роботу, він би міг забезпечити сім'ю? То реально якийсь невдоволений життям чоловік, який сам не знає чого хоче і кого звинуватити у своїх невдачах(

17. Vukhastyk

Vukhastyk Member

До моєї роботи йому вистачало того, що було. Ми звичайно не перебивались з хліба на воду, але і не дозволяли собі багато чого.
    Він професор, доктор наук, і до мене жив все життя для себе, розвивався, їздив по міжнародних конференціях і т.д. А коли ми одружились і малий народився - життя для нього зупинилось і винна в цьому - я!
    Мене просто ця ситуація морально так добиває, що я на нього починаю дивитись просто як на хворого. Ну добре якби ми прожили вже б 40 разом, то хай. Але мені всього навсього 28р. і ще всього хочеться, і як мінімум - любити і бути такою. Як вдіяти і як вирішити - я без поняття.
    Смішно ще те, що він нахамивши мені, обізвавши і назвавши, потім веде себе як ні в чому не бувало, і навіть в ліжку вночі хоче, все, що хоче.
    А я відповідно так не можу, в мені потім 5 днів сидять ті його слова((:)boredom::boredom::boredom:

18. KrystynaM

Та певно, що то важко на таке реагувати( ну одружуватися ніхто його не заставляв? І хто йому забороняв розвиватися далі? Дитиною здебільшого ж займалася мама.

19. zetta

zetta Well-Known Member

@Vukhastyk , а як він з дитиною?

20. Vukhastyk

Vukhastyk Member

Я була з малим 2роки вдома, а потім ще рік водила і забирала його з садочка. Тепер я відвожу, а чоловік забирає і потім ще гуляє з ним 1,5 год. І за цей час, що я була в декреті він снідав-обідав-вечеряв вдома завжди все свіженьке. Ну олдним словом, не хочу щоб склалось враження, ніби я ідеальна, але свої обов"язки виконувала. Я тепер його асоціюю зі словом "вампір"(((, який ніби наїсться від того, що мене пригнітить - і заспокоїться.

• мімімі мімімі x 1