Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

@buhgaltersha, Ви дуже гарно написали.
    Все правильно. Але я ось думаю, а якщо так важко у стосунках не тому, що чоловік проблемний, а тому, що жінка "надихає" його таким бути (я не про Ваш випадок, я в загальному). Тобто і з наступними чоловіками жінці буде так само важко, а цей чоловік в наступних стосунках може перестати бути проблемним. Я про те, що потрібен аналіз. Бо дуже легко (хоча не так вже й "дуже") сказати "ой, з цим важко, йду шукати іншого", так можна дуже довго шукати, якщо не розібратись в причинах. Тому я в роздумах :scratch_one-s_head: Де тут межа, коли ти неправа, а коли він? :girl_sad:

• Подобається Подобається x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Kandya

Kandya Well-Known Member

Або не той чоловік не тієї жінки....

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Проблемний мужчина, він і в Африці проблемний, і жінка тут ні при чому. Питання тільки в тому нащо вона з таким зв'язалась, якщо вона відразу бачила, що він проблемний. Тоді їй справді вартує задуматись, чому вона таких притягує і не відганяє відразу.
    От коли мужчина був такий досить хороший, а з часом "зіпсувся", тоді може і в жінці проблема. Але не завжди. Можуть бути і інші причини.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Kandya

Kandya Well-Known Member

я так подивилась, -- їй зараз 27, дитині 3, ще рік вагітності і 3 роки зустрічання... Тобто почали у 20 -- от і відповідь: чому (бо молода, а потім пішло-поїхало-затягло, а може і "залетіли")...

Останнє редагування: 14 Травень 2016
    • Тупо! Тупо! x 1
  5. Apelsynka

Я це в загальному написала, не відносячи ні до кого конкретно.

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Але Ви аналітик.
    Я в 19 заміж вийшла. В мене чоловік часами теж "проблемний". Якраз такий флегматичний, практичний, не романтик. А ще в мене є коліжанки, в яких чоловіки романтичні, компанійські і балакучі. Мене дуже втомлює довге спілкування з ними, коли в нас "сімейні" посиденьки. Я багато про це думала останнім часом, і дійшла висновку, що мені таки комфортно з моїм флегматиком, хоча дуже хотілося б трохи його "підретушувати". В нього маса корисних для шлюбу рис характеру і поведінки. А я теж вмію своїми мухами мозок винести (тихо, без скандалів).
    Мені, наприклад, не дуже зрозумілий стан речей в стосунках Материнки з того, що вона пише. Але раз більшість каже, що нема що лагодити і рятувати, то лет іт бі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Apelsynka

Хтось тут питав Материнку про хороші, сильні сторони її хлопця, але вона не відповіла. Може якби були озвучені його плюси, не всі були б такими категоричними. А так дійсно виглядає,

8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Ем. Мені майже 28. Зустрічатися почали у моїх майже 19. Ми "залетіли" через 2 з копійками роки після одруження
    Але, дівчата, увага: особисто я порад не просила. Тому, будь ласка, про рівень мого інтелекту зараз, або у 19, я би попросила тримати судження при собі.
    Чому я зробила такий вибір, я знаю.
    До речі, в мене не поганий чоловік! Може хтось подумав не те, що я мала на увазі. Просто
    скоріше за все

Останнє редагування: 14 Травень 2016
    • Подобається Подобається x 7
  9. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

я думаю, що кожен чоловік (проблемний він чи не проблемний) може зустріти правильну жінку, для якої він не буде проблемний. і ті мінуси, які бачила в ньому колишня, будуть непомітні для іншої, або й не будуть мінусами. так само і кожна жінка може (в ідеалі) зустріти саме свого, який буде її добиватися (з квітами і романтичними вчинками), якщо їй це буде потрібно, або не буде і в них буде все практично (бо їй це підходитиме). от просто не треба себе до чогось змушувати, заставляти. якщо вчинки чи поведінка чоловіка викликають негатив, нерозуміння, непогодження - то як себе не заставляй, то не зможеш ти його перевиховати, тут або змиритися, або шукати того, з яким буде гармонія. от серце і душу не змусиш насильно полюбити когось.
    та й приклади "щасливих" сімей можуть бути різні. от є одна знайома, яка постійно вибирає хлопців, які її або б'ють, або наркомани, які її кота викидають з балкону, або в них там такі скандали і розборки, що аж страшно. але їй це подобається, бо вона не любить спокій і затишок. для більшості такі чоловіки були б просто поза зоною уваги, але в кожного свої бажання і відчуття комфорту.
    кожна жінка має сама для себе визначити, з чим би вона мирилася, що би допускала (хтось допускає зраду і може пробачити), бо всі ми різні. я бачу деколи як чоловіки з жінками посилають один одного, криють матами (для мене особисто це б означало, що любові нема), але для них це норма. кожен випадок, кожні стосунки унікальні по-своєму, і універсального рецепту для щасливої сім'ї немає. тому що це щастя в своїй сім'ї створюють двоє, і ці двоє вирішують, що для них правильне, а що проблемне.
    але от в першу чергу (на мою думку:)) жінка має полюбити себе, поважати себе, цінувати, і не дозволяти своєму коханому поводитися з нею так, як би вона не поводилася з собою. тобто не дозволяти робити нічого того, що принижує її, як особистість, заганяє її в якісь рамки, обмежує, і змушує почуватися менш цінною і достойною.
    а всі ті квіти, цукерки, ну то ж таке матеріальне.:) це звичайно приємні всі знаки уваги, але не вони мають свідчити про те, що представляє з себе чоловік.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Нафіга?

У Вас спільні діти, маєтки, приємні романтичні згадки, разом пройдені і пережиті сімейні проблеми? Ні? Накопати в м'яке місце.

І пам'ятайте - якщо проблеми є відтепер, а ними займаєтесь тільки Ви - нічого не зміниться у майбутньому.
    Пф. Руку на серце - він їх вартий? Чи може, Ви закохані у власні уяви?

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  11. iragonzales

iragonzales В декреті

Не хочу нікого цитувати, але давайте конкретні риси характеру, не хоче одружуватися....А потім та риса раптово з іншою з'являється причому приростають квіти і цукерки і ресторани....За пів року і діло зробилося...

12. Orman

Orman Модератор-бомба

ііііі? Ну з'явилася з іншою? А з цією жінкою не з'явилася і не з'явиться. І невідомо кому пощастило.

13. iragonzales

iragonzales В декреті

ІІІІІ......І, ми ще не врахували, що один і той чоловік може мати різні наміри до різних жінок в свому житті, і буде поводитися по різному залежно від намірів і серйозності того всього для себе...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Kandya

Kandya Well-Known Member

це, либонь, найправильніші слова, які я тут прочитала

Кожна людина -- чи чоловік, чи жінка -- хочуть мати гарну сім"ю. Питання в тому: у скільки років. Може бути мужик, який винесе мозок 5 бабам (і навіть дітей може із ними нарожати), але справді свою жінку у 60 років зустріти.

Усі ми створені для кохання, для того, щоб нас абажали і леліяли!!!! Геть усі. Декому щастить знайти своє щастя в юності (мені -- ні), декому, трошки пізніше (мені -- так), а декому значно пізніше -- після кількох гуль... Але!!! Той, хто шукає, той завжди знайде своє щастя. А той, хто мириться, нажаль, може і не пізнати цього.

Але, ми також не знаємо, що буде у старості... Звісно, якщо людям було добре у молодості, то і старість вони гідно зустрінуть. Зате ті, хто балувався у юні роки, на старості може стати ідеальною половинкою.

Але чи варто півжиття на це чекати? Відповіді у м ене немає, бо мені ще не 90, а втричі менше

15. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

То багато писати. Якщо @Materynka забажає, я можу написати деякі поради... Але тут треба, щоб вона сама визначилась, чи дійсно хоче продовження історії з цим чоловіком. Тому що в неї, відчувається, стільки образ накопичилось, що навіть якщо завтра він приповзе з букетом і кільцем, не факт, що вона його зможе до кінця пробачити і прийняти. З її дописів відчувається втома і розпач (що не дивно). Тому треба, щоб вона сама остаточно зрозуміла: готова чи не готова до нового витка стосунків.

16. jassystay

Не думаю. Був таймаут, який він сам оголосив, не дзвонив і вона не дзвонила. А потім з його ініціативи стосунки відновились з його поясненнями, що вона йому потрібна і він готов щось змінювати.

Така поведінка суперечить (імхо) тому варіанту, що Ви написали. Якби він хотів "довести" її, то не говорив би таких фраз, щось би було інше сказано або взагалі був би мовчок.

17. jassystay

18. jassystay

19. iragonzales

iragonzales В декреті

Яким таким підвидом? Ходила на купу перших побачень, питала про плани на життя чи планують сім'ї, чи хочуть дітей? І шоку від того всього в жодному на побачила, було ухилення раз але то був виняток, не по темі, тому без подробиць....але суті то не змінює.

20. zetta

zetta Well-Known Member

Шойно попалось на очі:
    Не ищите оправданий для мужчин... Если он захочет позвонить - он позвонит. Если нет времени гулять – зайдет, хотя бы на пять минут. Если нет денег на цветы - сорвет полевых. Захочет поздравить с Днем Рождения - поздравит. Захочет быть с тобой - добьется. Захочет увидеть на твоем лице радость - станет причиной твоей улыбки. Обидишься и уйдешь - догонит, поцелует, если любит. Если любит... Он сделает все для тебя. Его будет волновать, как ты одета. Только не насколько красиво, а насколько тепло. Если любит, найдет тысячу способов, а если нет... - тысячу причин и отговорок.
    --- дописи об"єднано, 15 Травень 2016 ---
    Недавно слухала чоловічий клуб ( лекція Сатьі ) і там чоловік запитує : що є жінка , симпатична , нормальна і він би з нею закрутив ....
    На що сатья відповів : від жінки має зносити дах, коли ти то робиш просто бо нема інших то воно довго не працює. А власне така яка тобі дуже подобається і буде натхненням на подвиги і тд.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3