Як відівчити дитину їсти вночі?

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем irushka, 25 Січень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Відповідь: Як відівчити дитину їсти вночі?

В нас теж цікаво виходить з нічними годуваннями. Якщо мене ввечорі немає, вкладає спати бабця, то малий спить нормально і про цицю не згадує, не просинається, а як тільки я лягаю - все, вже треба годуватись. Раз так спав з бабцею з 10 вечора до 4 ранку і жодного разу не прокинувся....Мене не змучують нічні годування ( хіба іноді, коли нонстоп і притискає зубками), але цікаво - чому так?

2. iriwa

iriwa Особлива мама

Та ні, особливих причин для заберання нічного годування немає, але оскільки малого відселила в окреме ліжечко то вже хтілося б і виспатися хоч трохи

3. grаpefruitik

grаpefruitik миється в бані

Вибачте, що так пізно відписую, не доходили руки до форуму. моя мала удень теж їсть кожних 2-3 години, хоча у книжках пишуть, що у такий вік повинні діти їсти кожні 4 години. Тому думаю, що вночі вона їсть більше для задоволення, а не від голоду

4. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

викиньте ті книжки, бздури пишуть

5. grаpefruitik

grаpefruitik миється в бані

я знаю, що у книгах багато дурниць пишуть, але для загального розвитку читаю. Деколи і щось нормальне попаде :) :) Я вважаю, що дитині нормально їсти десь раз на 3 години, кожні 2 забагато. Але, звичайно, якщо малеча хоче, то будь ласка :) :)

6. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Останнє редагування: 1 Березень 2011
  7. nasturcia

nasturcia New Member

У мене теж малий (8 місяців) коли спить у візочку, то без перерв і перекусів, а вночі тлумить мене через кожні 2 години. Я думаю, що він, напевно, контролює чи я є, чи йому заважає мій запах? Не знаю. Він і не їсть, бо не голодний, а так, лише потягує. Деколи замислююсь над тим, чи не купити йому соску.

8. Fast

Fast Well-Known Member

9. nasturcia

nasturcia New Member

Та це я в хвилини розпачу так думаю,бо він тепер вже нове вигадав: бере сухар, гризе і одночасно тягнеться до грудей, щоб запити. Смішно так. Мене від соски рятує галицька назва цього предмета: "дурник", і на мій погляд, це несумісне з моєю дитиною.

10. Sapiha

Sapiha New Member

Моя дитина останні кілька ночей взагалі висить на циці :connie:. Ще почав спати на боку і сьогодні вночі отримала пару "штухунців" в живіт. Не ніч а казка. Зранку встаю вся поломана-переломана. Напевно потрібно буде маля переселяти в його ліжечко :girl_sad:

11. Януся

Януся Well-Known Member

Мабуть зубки мучать, це у всіх тоді такі ночі, пройде...

12. Natalia

Natalia Well-Known Member

У мене так було - іноді валеріана помагала, іноді просто склянка води, а відколи почала займатись спортом і менше вранці валятись в ліжку сон внормувався. Попробуйте. Подвійна користь - для вашого сну і для фігури. ;)

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

В мене наступна проблема: ми ще на ГВ, годуємось практично завжди перед сном, після того як малий поїсть, циці з роту не випускає. Вийняти нереально, він її дуже міцно тримає, як виймеш - крик на всю хату. Вже не знаю, що й робити. Без циці вкласти можна, але не надовго. Нічого не можу зробити по хаті, та і ввечері він мене до себе просто прив"язує. Це якось можливо виправити? В когось таке було?

14. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

в мене так було, зараз ніби внормувалось, поїсть-випускає,зараз деколи буває, коли щось турбує, але це тре пережити, в мене раніше і вдень коли засинала не відпускала до прокидання і намагання забрати, закінчувались криком, тому лягала відпочивати чи поспати з нею)))

15. DarkNess

DarkNess New Member

За ск часу перед сном доцільно годувати дитину (їжею), щоб вона не засинала голодною? І чим ваші діти вечеряють?

Я даю кефірчик або сир з кефіром чи печиво. На сон - груди. Таке враження, що малому того замало. Апетит в нього "еще тот", але перегодовувати теж не хочу.

16. Augustina

Augustina New Member

Моїй старшій дитині 3 роки,зараз вона спить всю ніч.Я годую її перед сном і вона засинає наїдженою.Інколи може встати вночі і попросити пити.З нею проблем таких нема.Але коли вона була трохи меншою їла до 1,6р.кашу з бутилки що 3-4 години вночі,але потім якось само перейшло і почала спати всю ніч,то стало набагато легше,бо на той період я була вагітна 2-ю дитиною.
    А ось моя менша,то їй зараз 1,6 р. то вона цілодобово їсть через 3 години або навіть може і не дотянути до 3-х годин.То з нею мені тяжко і вночі не сплю майже і чекаю коли вона буде спати цілу ніч.

17. veronka

veronka зла друзя

Augustina,

18. Augustina

Augustina New Member

veronka,старша в мене 1,5м.була на грудному,потім почались проблеми з грудьми та при тому ще і не було досвіду,а всі навалились радити як треба правильно,пішло емоційне перенавантаження,майже не спала,дуже була втомлема от і молоко пропало.А молодша 3м.побула на грудному,але вже 1,5м.коли одного разу в 12 ночі у мене не прибуло молоко,а мені треба було вже годувати малу,у мене таке почалось розчарування,я не знала,що робити,а дитина кричала від голоду,мусила купити суміш і зтого дня я почала догодовувати,але тільки в день,вночі вона була на грудному.І так до 3м.потім молока не стало.І я перейшла на суміш.

19. DarkNess

DarkNess New Member

а у вас що молоко прибувало по годинах?

на наступний день знов у відповідній годині не прибуло молоко?

Останнє редагування: 9 Травень 2011
  20. kljysochka

kljysochka New Member

а моє вечеряє кашкою, але не завжди- як поїсть йогурт чи печенько пізніше, то каші не хоче, і спить так, лиш циця при засипанні.правда як засне,то можу вилізти і так вже спить 3-4 год!!! я рада як слон!

Останнє редагування: 9 Травень 2011