Відповідь: Як вибираємо авто? цікаво що тепер буде з машинами, хтось дивився чи виросли ціни в автосалонах? така рада що купили швидше машину бо на сьогодні в грн ми б нічого вже не взяли
Відповідь: Як вибираємо авто? За останній місяць-півтора Renault Logan подорожчав приблизно на 5 тис. грн. Цікаво що буде далі...
Відповідь: Як вибираємо авто? очевидно, що всі ціни, які прив'язані до валюти(тобто іномарки) будуть рости.. цікаво, що з б/у ринком буде...
Відповідь: Як вибираємо авто? нічого особливого, ціни будуть такі ж, хто має заощадження в доларах нічого не втратить на б/у ринку, а от так як ми купували в грн то зараз би треба було ще 8 тис грн добавити
Відповідь: Як вибираємо авто? якщо в розпорядженні є до $10 тис., який б/у хетчбек можна придбати за таку ціну?
Відповідь: Як вибираємо авто? Залежить якого року. А взагалі, заходите на Авто ріа, вибираєте тип кузова хетчбек, ставити максимальну суму 10000, вибираєте рік і область і буде вам підбірка
Відповідь: Як вибираємо авто? я так робила, мене цікавить чужий досвід, яку максимально хорошу машину мож купити за ті гроші, але аби був хетчбек
Відповідь: Як вибираємо авто? та багато чого..Меган, Астра, Вектра, Гольф, Октавія, Фабія.. конкретніші критерії вказуйте)))
Відповідь: Як вибираємо авто? хетчбек, щоб економна в паливі була, чим вищий кліренс, тим краще, ну і чим новіша, тим краще )) не хтіла би Опель, Рено, Пежо і т.д. приглядаюсь до Фабії (там з 2008 р. новий кузов, мені нра)
Відповідь: Як вибираємо авто? Ще Поло можна пошукати, теж хороші. А на 4-тому я їхала(дали спробувати)- ех, мрія ідіота))) Мені ще Тойотки Ауріс чи Яріс подобаються ---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ---------- В сестри така. Мені дуууже мало місця
Відповідь: Як вибираємо авто? кліренс убогий.. фабії є в універсалі , трохи більші вже.. ну і якщо , то дизель на механіці.. до речі в Астри є економні 1,3 .. даремно так упереджено ставитесь до Опеля))
Відповідь: Як вибираємо авто? універсали не подобаються взагалі ніякі Сусід має, то по наших колдо..ах, хоч би що. По місту достатньо тим більше )) я за бензин+газ
Відповідь: Як вибираємо авто? та може й даремно, не їздила на ньому, суджу лиш по відгуках ---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ---------- не страшно Вам? в мене тато так їздить, з балоном в багажнику, але там досвід шалений, як мене бамкнуть ззаду, полечу феєрверком?
Відповідь: Як вибираємо авто? сусід два роки тому взяв нову Астру з салону, то, як годиться три роки без сервісу буде їздити точно, а на рахунок б/у- є варіанти кращі 100%
Відповідь: Як вибираємо авто? в нас заводська установка, вже скільки часу їздимо -тьху, тьху але економія, особливо тепер відчутна дуууже ---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ---------- маєте на увазі "+")) бензин/газ отаково краще, мабуть
Відповідь: Як вибираємо авто? Залежно, що під сервісом мається на увазі. Моя Астра вже була 4 рази(кожних 15 тисяч) - масло, фільтра тощо. Ну от на 4-ий рік здался поміняти ступіци, а так по суті більшої уваги не потребує, ходова, наприклад, не рухалась ні разу (тьфу-тьфу-тьфу).